Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanlar artık robot durumuna gelmiş yada ben öyle hissediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsanlar artık robot durumuna gelmiş yada ben öyle hissediyorum

herkes bir yaşam mücadelesi veriyor,kimse kimsenin gerçek hatrını sormuyor,selam bile vermez olduk,birbirimizden iyice gıcık kapmaya başladık bu ülke nereye gidiyor anlamadım.kimse kimseye anlayış göstermiyor açık armaya bakıyor olumlu yönden düşünmeyi dahi unuttuk.

iş yada bir mücadele uğruna insanlığımızdan çıkıveriyoruz.ne sohbet ne eğlence nede bir gülümseme yok.diyorumki acaba herkesmi şizofreniye bağladı.

neyse içimden geldi yazıverdim.:109:

Haklısın be kardeş. herkes çıkarları için yaşıyor.
    If you need me, I can always be found.

Yorum

Yada bizler çok hassaslaştık.
      İnsanları duygusal yapamayız ama biz nasıl duygusuz oluruz yada duygusuz olmak gerçekten iyimi olacak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View Post
        Yada bizler çok hassaslaştık.
        İnsanları duygusal yapamayız ama biz nasıl duygusuz oluruz yada duygusuz olmak gerçekten iyimi olacak?
        güzel cevap hocam bu açıdan bakmamıştım.

başka yorumu olan?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serex View Post
          herkes bir yaşam mücadelesi veriyor,kimse kimsenin gerçek hatrını sormuyor,selam bile vermez olduk,birbirimizden iyice gıcık kapmaya başladık bu ülke nereye gidiyor anlamadım.kimse kimseye anlayış göstermiyor açık armaya bakıyor olumlu yönden düşünmeyi dahi unuttuk.

iş yada bir mücadele uğruna insanlığımızdan çıkıveriyoruz.ne sohbet ne eğlence nede bir gülümseme yok.diyorumki acaba herkesmi şizofreniye bağladı.

neyse içimden geldi yazıverdim.:109:
          Doğru hissetmişsin.

İçinden gelip yazmakla da doğru bir karar vermişsin.

Teşekkür ederiz.

Yorum

ben teşekkür ederim hocam,hocam bu arada sizi çok takdir ediyorum yaşam tarzınızla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serex View Post
              ben teşekkür ederim hocam,hocam bu arada sizi çok takdir ediyorum yaşam tarzınızla.
              Sağolasın canım kardeşim.

Yorum

bu kadar kafana takma..
                benim hala facebookum yok..)) senin gibi düşünen insanlar var.. onlarla takıl..
                kalanıda kafayı takma.. sadece bizim ülke için geçerli değil yazdıkların..
                cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

İşleniyor...
                X