Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyusturucu Madde Kullanimi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyusturucu Madde Kullanimi

Arkadaslar ben gecen yaz kendi deyisimle gecirdigim depresyon sirasinda madde kullanimina basladim.Eczaneden alinabilen uyusturucu ozellikte bir ilac.Okul baslayip depresyondan ciktigimda intihar,madde kullanimi ne sacma seyler diyordum ama birkac tetikleyici sebeple maddeye geri basladim.O degil dozaji artik beni kesmedigi icin farkli ilaclar bulmaya calisiyorum,bunyem istiyor.Beynim sacma oldugunu biliyor ama duramiyorum.Ailenle konus filan demeyin.Doktor zaten olmaz bi yardim edin.

Orjinal yazı sahibi: not4avaible View Post
    Arkadaslar ben gecen yaz kendi deyisimle gecirdigim depresyon sirasinda madde kullanimina basladim.Eczaneden alinabilen uyusturucu ozellikte bir ilac.Okul baslayip depresyondan ciktigimda intihar,madde kullanimi ne sacma seyler diyordum ama birkac tetikleyici sebeple maddeye geri basladim.O degil dozaji artik beni kesmedigi icin farkli ilaclar bulmaya calisiyorum,bunyem istiyor.Beynim sacma oldugunu biliyor ama duramiyorum.Ailenle konus filan demeyin.Doktor zaten olmaz bi yardim edin.
    isimlerine verde ona göre yardımcı olayım?

Yorum

eczaneden alabildiğine göre akineton zanax mı yoksa ????
      Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

Uyuşturucu etkisi yapan içinde uyuşturucu madde bulunan ilaçlar yeşil reçetesiz verilmez eczaneler tarafından.Açık açık söyle esrar içiyorum diye.Burada biz bizeyiz

Yorum

doktor olabilir ; zira bu rahatsızlığın sır niteliğindedir. sen istemeden ailene de söyleyemezler. ancak bunu belirtmen gerekir.

(Hekimlik gibi kişinin yaşama alanına giren mesleklerde kişinin gizli ve özel sırları hakkında edinilen bilgilerin "meslek sırrı" olarak saklanması zorunludur. Aksi takdirde "sır sahibinin kişilik haklarına " saldırı olacağından doktorun cezai ve hukuki sorumluluğu olacaktır. Meslek sırrı olarak nitelenen bu bilgilerin saklanması tıbbi deontoloji tüzüğüne göre zorunludur, açıklanması meslek ahlakına aykırıdır. Ayrıca kişilik haklarına da saldırı olması nedeniyle meslek sırrının açıklanması Türk Ceza Kanunu'nda da yer almıştır.

Bir hasta ya da yaralının başkaları tarafından bilinmeyen ve duyulması hoş karşılanmayacak özellikleri ve hastalıkları sır sayılır. Toplumun ayıplamasını, tiksinmesini, hastanın ekonomik durumunu ve geleceğini etkileyen hastalık, yasal olmayan kürtaj, evli olmayan kadının çocuk doğurması veya düşürmesi, intihar gibi toplum içinde kişinin onur ve saygınlığı ile ilgili olaylar sırdır. Toplumun üzerinde durmadığı, her yerde söylenebilen hastalıklarla ilgili bilgiler ya da hastanın herkes tarafından bilinen yönleri sır değildir. Ancak grip, trafik kazasında yaralanma gibi sır niteliğinde olmayan bu tip sağlık durumlarının gizli tutulması için hekime tenbih edilmişse aynı şekilde meslek sırrı olarak saklanmalıdır. Meslek sırrının ifşası (açıklanması) kanunla da yasaklanmıştır.

T.C.K’nun 198. maddesine göre; “bir kimse meslek ve sanatı icabı olarak açıklanmasında zarar meydana gelebilecek bir sırra vakıf olupta yasal bir sebebe dayanmaksızın o sırrı açıklarsa 3 aya kadar hapis ve para cezasına mahkum olur”.)
          :65:
          Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
          İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Zanax,ritalin veya yesil receteli degil.Adini verirsem ozenecek adamlar var ben oyle basladim ama bunye istiyor.Sabah kullanmak icin farkli bisey aldim ise yararsa dunya yok olacak benim icin.Bak gene oldu akkima uyusturucu gelince bile kendimden gecicek hale geldim.Bu arada sorun doktorun birine soylemesi degil kayit altina almalari.

Yorum

eczaneden alınan uyuşturucu olamaz.
              normal bizim kullandığımız antidepresanlardan biridir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                eczaneden alınan uyuşturucu olamaz.
                normal bizim kullandığımız antidepresanlardan biridir.
                Ilacin adini bilsen kullanacakmisin sanki.Eczaciymis gibi olamaz diyorsun.
                Arkadaslar konumuz uyusturucu olup olmadigini bulmak degil.Bana bi yardim edin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fomento
                  ritalin : kokain türevidir (:
                  ritalin kokain türevi değildir. kırmızı reçeteli olduğu için de eczaneden alamaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: not4avaible View Post
                    Ilacin adini bilsen kullanacakmisin sanki.Eczaciymis gibi olamaz diyorsun.
                    Arkadaslar konumuz uyusturucu olup olmadigini bulmak degil.Bana bi yardim edin.
                    bence bir antidepresandır. xanax, ritalin, vs olamaz çünkü onlar reçetesiz alınamaz.
                    bütün psikiyatrik ilaçların özelliklerini ezbere bilirim. eczacı bilemez. çünkü o sadece raftan alıp müşteriye verir. 6-7 bin ilacın özelliklerini istese de öğrenemez ama benim uzmanlık alanım psikiyatrik ilaçlardır.
                    yani aldığın ilaç kesinlikle uyuşturucu değil. bilgisiz olduğun için böyle yazıyorsun. bana inanmıyorsan bir doktora danış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                      bence bir antidepresandır. xanax, ritalin, vs olamaz çünkü onlar reçetesiz alınamaz.
                      bütün psikiyatrik ilaçların özelliklerini ezbere bilirim. eczacı bilemez. çünkü o sadece raftan alıp müşteriye verir. 6-7 bin ilacın özelliklerini istese de öğrenemez ama benim uzmanlık alanım psikiyatrik ilaçlardır.
                      yani aldığın ilaç kesinlikle uyuşturucu değil. bilgisiz olduğun için böyle yazıyorsun. bana inanmıyorsan bir doktora danış.
                      Arkadasim ben uc mesaj once ne yazdim.Konumuz hangisinin uyusturucu oldugu degil.Ben psikiyatrik ilac kullanip beynime kalici hasar verecek kadar aptal da degilim.

Yorum

İşleniyor...
                      X