selam arkadaslar sayfada yenıyım,gercekten çok çaresız bır sıkıntım var.şöyle ki ben 25 yaşındayım.2 yıla yakındr bir ilişkim var evlenmeyı dusunuyoruz aileler tanıştı soz nışan yolda.mutluyum sevıyorum o da beni.guvenıyorum da.amaa ben sureklı aldatılacakmış korkusu yaşıyorum.diyeceksiniz ki bişeyını mı yakaladın?hayır.hamdolsun herşeyı ortada olan biri yani gizemli davransa evet aklım kuşkuya düşmekte haklı.ama şöyleki benim bundan once 19 yaşında bı ılışkım olmuştu ve baya aşık olmuştum ve malum aldatıldım.ordan beri süregelen opsesyonlarım oluştu bunu da bılıyorum.ilaçlarla atlattım o süreci.psikiyatrislere gittim anksiyete teşhisi koymuştu,lustral kullandım 1 seneye yakın.zaten çok konuşan aşırı hareketlıyım o ilaç ıyıce cıvıtmıştı beni.aradan 4 yıl gectı kendıme geldım desem de aslında ben ıçımde o aldatılma korkusunu yenemedım.tam aksıne evlıliğe yanastıgım her gun daha da bu dusunceler beynımı kemırmekte.düşünün her gün her saat ınsan ilerde aldatılsam nolur ,acaba gercekten aldatılırmıyım der mı?bazen şizofren mıyım dıyorum kendime.çok fazla düşünüyorum.olmayan şeyı cağırıyorum belkide ama,buna engel olamıyorum.vesvesedir diye dualar okuyorum bana mısın demıyor.lutfen bana yardım edin gercekten beynımı erıtıcem dusune dusune.ne yapmalıyım benım ki gercekten bır rahatsızlık mı lütfen söyleyin,uzun oldu yazım kusura bakmayın:RpS_huh:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lütfen bana yardım edin nolur
Collapse
X
-
sana burda ne cevap yazılırsa yazılsın sen yine kendi kafana göre hareket ediceksin yine şüphe, endişe vs. yaşıcaksın... yani ben sana takma, öyle şeyler düşünme desem de yararı olmaz. senin yapman gereken en doğru şey bir doktora başvurmak. emin ol onlardan başka kimse bu sorunlarımızı çözemez. Allah şifa versin...
-
haklısın :29:açık söylemek gerekirse psikolog care bulamadı,referansı saglam psikologa gitmek ıstedım ama önların ucretlerını de karşılayamıyorum.1 kere gittim 250 mılyon verdım,durumum buna elverıslı degıl.burda sanırım uzman arkadaşlar var onlardan ve benım gıbı olan yada çözumunu bılenlerden yardım ıstıyorum gercekten hayatımı kabusa cevırıyor bu durumAslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum

Yorum