midem çok kötü bulanıyor kahvaltı yapamıyorum sadece akşamları doğru düzgün yemek yiyebiliyorum doktora gittim kafamda mideden film çektiler temiz çıktı kan aldılar değerler normal çıktı sıkıntı stresten mi acaba?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sabah İlk uyandığımda
Collapse
X
-
anksiyeteden,stresten oluyo tabi bunlar.aynı durumu bende yaşadım halada yaşıyorum çok kötü bi durum.ama artık biliyorum neden kaynaklandığını.mesela ben şu sıralar aç yatıp aç kalkıyorum.her zaman iştahla yiyen ben bazı nedenlerden dolayı aşırı gerginlik yaşıyorum ve canım hiçbir şey istemiyor.su dan başka hiçbirşey.ha birde sabahları 6 gibi stres hormonu salgılanmaya başlıyor akşam 7 gibi bitiyor diye duymuştum.ben ise o saatlerde işte biraz rahatlayabiliyorum ama uzun sürmüyo yinede..

-
Orjinal yazı sahibi: AND View Postanksiyeteden,stresten oluyo tabi bunlar.aynı durumu bende yaşadım halada yaşıyorum çok kötü bi durum.ama artık biliyorum neden kaynaklandığını.mesela ben şu sıralar aç yatıp aç kalkıyorum.her zaman iştahla yiyen ben bazı nedenlerden dolayı aşırı gerginlik yaşıyorum ve canım hiçbir şey istemiyor.su dan başka hiçbirşey.ha birde sabahları 6 gibi stres hormonu salgılanmaya başlıyor akşam 7 gibi bitiyor diye duymuştum.ben ise o saatlerde işte biraz rahatlayabiliyorum ama uzun sürmüyo yinede..
Yorumlar için Teşekkürler Malesef iş bulamadığım için yarın askere gidiyorum..Orjinal yazı sahibi: ' irmiğim ' View Postkaygı kaynaklı olabiliyor ben yemek yiyebiliyordum ama yediğimi sürekli kusuyordum,öğrenci misin çalışıyor musun bilmiyorum ama seni etkileyen ne varsa hafifletmeye çalışYaşamak Hüner Değil Seninle Ölmek İstiyorum...
Yorum

Yorum