Arkadaslar yuzum cok cirlin aynaya bakmaktan fotograf cektirmektan nefret ediyorum yuzumu gordukce jiletle kesmek istiyorum sirf bu yuzden yuzumun cirkin olmasindan dolayi tek bir arkadasim bile yok yasim 28 suana kadar tek kiz arkadasim olmadi ki olmamasi da gayet normal yuzumun her noktasindan nefret ediyorum bunun sebebi ozguven ekskkligi olabilir ama ozguvenin olmasi icin insanin guvenecek bir seyi olmasi gerekir benim guvenecek iyu bi ozelligim yok ne fiziksel anlamda ne zeka bakimindan ne de maddi anlamda hicbi + yönüm yok yalniz kalmaktan duygularim koreldi asil sorunum su ki yasim 28 oldu ama cofu arkadasim evlendi kendilerine hayat kurdu ama ben daha kendime arkadas bile edinemedim annemle babam vefat ederse ne yapacagimi bilemiyorum inanirmisiniz suan gelefon rehberimde sadece 19 kisi var ve hepsi akrabalarin telefon numarasi ar
ayacak bile kimse kalmadi yakinimdaki kisilsr cirkinligim dolayisiyla bana dostluk firsati bile vermediler bazen kotu ruyalar goruyorum hatta bi keresinde ruyamda peygamber efendimiz ve sahabeler benim bulundugum yere gelip cirkin olmam sebebiyle beni hirpaliyorlar artik bunlari dusunmekten beynim sulandi buraya bunlari yaziyorum cunku belki burda kendime bir dost edinebilirim artik bedenimi satmak istiyorum..
ayacak bile kimse kalmadi yakinimdaki kisilsr cirkinligim dolayisiyla bana dostluk firsati bile vermediler bazen kotu ruyalar goruyorum hatta bi keresinde ruyamda peygamber efendimiz ve sahabeler benim bulundugum yere gelip cirkin olmam sebebiyle beni hirpaliyorlar artik bunlari dusunmekten beynim sulandi buraya bunlari yaziyorum cunku belki burda kendime bir dost edinebilirim artik bedenimi satmak istiyorum..

Yorum