Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yalnizlik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yalnizlik

Arkadaslar yuzum cok cirlin aynaya bakmaktan fotograf cektirmektan nefret ediyorum yuzumu gordukce jiletle kesmek istiyorum sirf bu yuzden yuzumun cirkin olmasindan dolayi tek bir arkadasim bile yok yasim 28 suana kadar tek kiz arkadasim olmadi ki olmamasi da gayet normal yuzumun her noktasindan nefret ediyorum bunun sebebi ozguven ekskkligi olabilir ama ozguvenin olmasi icin insanin guvenecek bir seyi olmasi gerekir benim guvenecek iyu bi ozelligim yok ne fiziksel anlamda ne zeka bakimindan ne de maddi anlamda hicbi + yönüm yok yalniz kalmaktan duygularim koreldi asil sorunum su ki yasim 28 oldu ama cofu arkadasim evlendi kendilerine hayat kurdu ama ben daha kendime arkadas bile edinemedim annemle babam vefat ederse ne yapacagimi bilemiyorum inanirmisiniz suan gelefon rehberimde sadece 19 kisi var ve hepsi akrabalarin telefon numarasi ar
    ayacak bile kimse kalmadi yakinimdaki kisilsr cirkinligim dolayisiyla bana dostluk firsati bile vermediler bazen kotu ruyalar goruyorum hatta bi keresinde ruyamda peygamber efendimiz ve sahabeler benim bulundugum yere gelip cirkin olmam sebebiyle beni hirpaliyorlar artik bunlari dusunmekten beynim sulandi buraya bunlari yaziyorum cunku belki burda kendime bir dost edinebilirim artik bedenimi satmak istiyorum..

yanlızlığının çirkinliğinle alakalı olduğuna emin misin? sorun kendini geliştirmemenle, dışa kapalı olmanla alakalı olabilir belkide. ya da güzellik / yakışıklılık tanımı nedirki sana göre? herkesin bakış açısı farklıdır bu konuda, sen kendin hakkında nasıl bu yargıya vardın bilmiyorum. mesela okan bayulgen her defasında çirkin bir adam olduğunu ama çenesiyle kapattığını söyler. birgün gerçekten baktım adam haklı olabilir yani. biz onu tvdeki karizmasından ötürü farklı değerlendiriyor olabiliriz. ama adam iyi olan yönüyle kötüyü bertaraf ediyor.
    :65:
    Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
    İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Disa kapaliyim dogru dedigim gibi ozguvenim 0 tum gun yalniz dolasirim ki dolasacak arkadasim da yok zatwn kendini gelistiemenden kastin ne kendimi nasil geliarirebilieim tavsiyen ne?

Yorum

''arkadaş'' denilen varlıklar asla kendi kendine gelmezki. aynı sen buraya derdini yazmaazsan kimsenin gelip sana ''derdin nedir buraya üye olmuşsun?'' demeyeceği gibi. halbuki dertsiz adam buraya üye olur mu? sanmam.

sorunun cevabına geleyim; illaki iyi yaptığın ya da yapmayı sevdiğin birşeyler vardır. ya da merak edip öğrenmek istediğin şeyler. iyi bir çevreyi ancak ortak paydalarla edinebilirsin. ve eline aldığın şeyi güzel yaparsan bu diğer kusurları kapatacaktır. bu noktada yardımcı olabilmek için ilgi alanların ya da ''şunu iyi yaparım'' diyebildiğin şeyleri öğrenmek gerek. aslında bunu kendin de bulup yapabilirsin ama kendini yargılayıp bütün suçu yüzüne atmayı bir şekilde başarmışsın. öncelikle kendinle ilgili yargılarından kurtulmalısın bence. dediğim gibi güzellik göreceli bir kavram.
        :65:
        Orjinal yazı sahibi: V. HUGO
        İYİ OLMAK KOLAYDIR, ZOR OLAN ADİL OLMAKTIR.

Yorum

Kardesim yorum icin saol ama benim soylede bi sorunum var yuzum bana cirkin geliyor olsa bile goreceli olsa bile yazdigin gibi benkimseye gel dost olalim senden hoslandim vs seyler soyleyemedim soyleyebilecegimide hic sanmiyorum belki bu basima bela olabilir ilerde ama cidden boyle seyler soyleyemem biriyle konusmaya cesaretim yok konusunca hemen kizarmaya baslarim avuclarim terler nefes alakam ve bir gun icinden kurdugum cumle sayisi cok azdir sadece anneve babamla konusurum ote yandan bu isi iyi yaparim dedigim hicbirsey yok benim hicbir iyi yonum yok

Yorum

İşleniyor...
          X