Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım....!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Milaa View Post
    Bayana duygularınızı itiraf edin olumlu karşılık alırsanız bu gibi durumlar önemli olabilir. yoksa platonik sevdiğiniz ilerde sizin olmayacak birisi için bu düşünce niye? Eğer onunda duyguları olumluysa size karşı ailesi ve kendiside aşırı serbestse o zaman düşünün derim .mademki aile yapınız muhazafakar bayanın hayatındada böyle bir durum yaşandığında aileniz ilerde bilmesede siz bu durumu içinizde yenemezsiniz ve sorun orada başlar. yukarda arkadaşlardan biriside namusu ahlakta ara demiş ama bir insan evlenmeden önce böyle bir birliktelik yaşıyorsa zaten buna namus yada ahlak denemez. bana göre nefsine hakim olamayan insan hayatı boyunca akıllı kararlar alamaz bir evladada doğru anne baba olamaz.

evet haklısın ama o sevdiğim kız büyük ihtimal şu an evlidir. belki çocuğu bile vardır. bilmiyorum çok kafama takıyorum bu mevzuyu sanırım benim bir kız arkadaşım olmazsa bu işi kolay kolay unutamama nede olsa bir kızın açtığı yarayı ancak başka kız kapatır. allah kahretsin hemi ne biçim iş böyle ..
    Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogruyol View Post
      evet haklısın ama o sevdiğim kız büyük ihtimal şu an evlidir. belki çocuğu bile vardır. bilmiyorum çok kafama takıyorum bu mevzuyu sanırım benim bir kız arkadaşım olmazsa bu işi kolay kolay unutamama nede olsa bir kızın açtığı yarayı ancak başka kız kapatır. allah kahretsin hemi ne biçim iş böyle ..

Başka kızlar sizin ruhunuzun kobayımı? ne kadar saçma bir bakış açısı bence siz aşık olmadan belli bir süre bekleyin yoksa kendinizden ziyade karşınıza çıkan insanlara zararınız dokunacak.
      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Başka kızlar sizin ruhunuzun kobayımı? ne kadar saçma bir bakış açısı bence siz aşık olmadan belli bir süre bekleyin yoksa kendinizden ziyade karşınıza çıkan insanlara zararınız dokunacak.

ne alaka hanım efendi ????
        bu genelde böyle olur misal sizin bir erkek arkadaşınız vardı ayrılıdnız canınız çok sıkkın onu unutmak için illa başka bir erkek arkadaşınızın olması lazım yoksa sizde kendinize zarar verebilirsiniz !!!!
        Hem size bişey söyliyim mi ? ben hayatımda bu kızı okadar çok sevdim ki gözümün önündeki bu kızı izmir yüzlümü onun bir an bile başkasıyla evlenmiş olabileceğini bir an bile düşünmedim...
        Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

başkasını unutmanın yolunu neden başka birini bularak çözeyim? aksine uzaklaşırım kendi köşeme çekilir zamana bırakırım. bence sizin yolunuz yol değil ayrıcada hiç sanmıyorum bir bayan bu denli güçsüz birini sevebilsin bence siz o izmirlinin üstüne bir bardak su için. daha sevdiğiniz insanın evli olup olmadığını bilmiyorsunuz sonrada şöyle aşığım böyle unuturum diye ahkam kesiyorsunuz. insanlar aşkları uğruna ne uğraşlara girip kişinin seceresine çıkarıyor. siz daha evli olup olmadığından bir haber yaşıyorsunuz.
          Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

başkasını unutmanın yolunu neden başka birini bularak çözeyim? aksine uzaklaşırım kendi köşeme çekilir zamana bırakırım. bence sizin yolunuz yol değil ayrıcada hiç sanmıyorum bir bayan bu denli güçsüz birini sevebilsin bence siz o izmirlinin üstüne bir bardak su için. daha sevdiğiniz insanın evli olup olmadığını bilmiyorsunuz sonrada şöyle aşığım böyle unuturum diye ahkam kesiyorsunuz. insanlar aşkları uğruna ne uğraşlara girip kişinin seceresine çıkarıyor. siz daha evli olup olmadığından bir haber yaşıyorsunuz.

ne yapim peki siz söyleyin ?????
            siz herhalde 7 koca eskittiniz bu kadar tecrübeli olduğunuza göre ?
            evli veya değil çocuğu var veya değil ne fark eder bu saatten sonra peki ha söyleyin ? bu sattten sonra seceresini çıkarsan ne çıkarmasan ne ? ne biliyosunuz çıkarmadığımı ? ayrıca kimsenin aşkısını sevgilsini yargılamak aşşalamak size düşmez kusyra bakmayın. ..!!!!!

Yorum

haddini bil dangalakça yorumlar yapma ben buraya özel hayatımı yazıp fikir istemedim. 25 yaşında daha ne lafını tartabilen ne sevdiğine sahip çıkıp kabullenebilen bir tipsin kalkmış bana yedi koca eskittin heralde diyorsun. ben daha hiç kimseyi eskitmedim ama yorumlarına bakılınca sen birini unutmak için birini eskitme yolundasın. sanırım sizin çevrede ilişkiler bu şekilde yürüyor özel hayatın hakkındaki bir konuyu buraya yazıp sonrada fikir istersen gelecek yorumlara tepkilerede hazırlıklı olacaksın.

Yorum

haddini bil dangalakça yorumlar yapma ben buraya özel hayatımı yazıp fikir istemedim. 25 yaşında daha ne lafını tartabilen ne sevdiğine sahip çıkıp kabullenebilen bir tipsin kalkmış bana yedi koca eskittin heralde diyorsun. ben daha hiç kimseyi eskitmedim ama yorumlarına bakılınca sen birini unutmak için birini eskitme yolundasın. sanırım sizin çevrede ilişkiler bu şekilde yürüyor özel hayatın hakkındaki bir konuyu buraya yazıp sonrada fikir istersen gelecek yorumlara tepkilerede hazırlıklı olacaksın.

ha sikktirrrr gerizekalı dangalak sana düşmüş benim zöel hayatımı yargılamk allahın öküzü.....
                allah senin belanı versin hemi mallll dilerim Allahtan sende benden beter ol hemi dermansız dertlere düş seninde sevdiğini böyle olur inşallah ben azıından ben sein gibi çok bilmişlik taslamıyom .......

Yorum

Onemli olan sadakattir. Evlenmeden once iliskisi olmus bir kisinin evliliginde esine sadik olmayacagini soylemek ne kadar temelsizse, evlenmeden once iliskisi olmamis bir kisinin de evlendikten sonra esine sadik olacagini dusunmek o kadar temelsizdir. Bilemezsin. Garantisi yok. Her sey 'o iki insan' arasindaki iliskinin niteligine bagli. Ok?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogruyol View Post
                    ha sikktirrrr gerizekalı dangalak sana düşmüş benim zöel hayatımı yargılamk allahın öküzü.....
                    allah senin belanı versin hemi mallll dilerim Allahtan sende benden beter ol hemi dermansız dertlere düş seninde sevdiğini böyle olur inşallah ben azıından ben sein gibi çok bilmişlik taslamıyom .......
                    böyle yorumlar yakışmıyor ama bir şey sormak istiyorum bu sevgi tek taraflımıydı yani platonik aranızda bir şeyler geçtimi hani birleşip yarılma durumları oldumu
                    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
                      böyle yorumlar yakışmıyor ama bir şey sormak istiyorum bu sevgi tek taraflımıydı yani platonik aranızda bir şeyler geçtimi hani birleşip yarılma durumları oldumu

evet platonik di..
                      bu mila dallaması ileri gerş konuşunca sabım bozuldu dallama....

Yorum

bir kadının bakire olup olmamasının bir önemi yok. önemli olan eğlenceli olup olmadığıdır. eminim geneleve takılan evli erkeklerin büyük bir kısmı bir bakire ile evlidir.

yanlış şeylere takılıp duruyorsunuz. bir kadının zarına değil gözünün içine bakacaksınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: narkisos View Post
                          bir kadının bakire olup olmamasının bir önemi yok. önemli olan eğlenceli olup olmadığıdır. eminim geneleve takılan evli erkeklerin büyük bir kısmı bir bakire ile evlidir.

yanlış şeylere takılıp duruyorsunuz. bir kadının zarına değil gözünün içine bakacaksınız.

iyide usta bende bu yaşıma kadar hiçbir bayanın eline elim değmedi sen bana genelevden bahsediyon ? ya ben ne yapim ha sesn söyle ????

Yorum

genelev derken sizin gittiğinizi kast etmedim. sadece bekaret mantığına bir göndermeydi. ilk mesajınızı bir daha okudum. bu kadar farklı çevrelerden ideal bir ilişki çıkacağını düşünmüyorum (not: bilirkişi değilim işkembemden sallıyorum). burda kendinize sormanız gereken şey şu "bu kadını sevmek benim hangi ihtiyacımı karşılıyor?" eğer onu neden bu kadar sevdiğinizi bulabilirseniz üstesinden daha kolay gelirsiniz.

daha karşınıza çok kadın çıkacak. eminim size uygun birini bulacaksınızdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: narkisos View Post
                              genelev derken sizin gittiğinizi kast etmedim. sadece bekaret mantığına bir göndermeydi. ilk mesajınızı bir daha okudum. bu kadar farklı çevrelerden ideal bir ilişki çıkacağını düşünmüyorum (not: bilirkişi değilim işkembemden sallıyorum). burda kendinize sormanız gereken şey şu "bu kadını sevmek benim hangi ihtiyacımı karşılıyor?" eğer onu neden bu kadar sevdiğinizi bulabilirseniz üstesinden daha kolay gelirsiniz.

daha karşınıza çok kadın çıkacak. eminim size uygun birini bulacaksınızdır.

eyvallah saol ...

Yorum

yazdığın çirkefçe yorumları az sonra silindiğinde görürsün. sen gibi ağzı bozuk aklı kıt biriyle burada hakaret yarışına girmeyeceğim.

Yorum

İşleniyor...
                                X