Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beceremedim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beceremedim...

Beceremedim....Ne yaşamayı ne ölmeyi beceremedim. İlk defa huzurla,isyan etmeden güne başlayayım dedim ama annem daha başlamadan mahvetti günümü.Her zamanki gibi. Sürekli zulüm sürekli hakaret aşağılama insan yerine koymama. Hep aynı şeyler senelerdir.Bir kere merhamet şefkat tatlı dil güler yüz yok.Bana o kadar kin ve nefret duyuyor ki anlatamam.bana bakarken gözlerinden ateşler çıkıyor sanki.Çok yaralıyor yüreğimi.Sabahtan beri için için ağlayıp inliyorum.Ben ne günah işledim de böyle bir kader yaşıyorum.İntihar etmeye cesaretim de yok...Hiç gücüm kalmadı.Çok ama çok yaram var her biri kanıyor hala..nasıl iyileştiricem yaralarımı

bizde babamla alkol aldıgı zamanlar problem yaşıyoruz huyuna suyuna gidiyoz o konusuyo ben susuyom geçiştiriyoz öyle şimdilik biraz imkanım olsa terkedicem evide imkanda yok böyle geçip gidiyor gunler.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sare_ View Post
      Beceremedim....Ne yaşamayı ne ölmeyi beceremedim. İlk defa huzurla,isyan etmeden güne başlayayım dedim ama annem daha başlamadan mahvetti günümü.Her zamanki gibi. Sürekli zulüm sürekli hakaret aşağılama insan yerine koymama. Hep aynı şeyler senelerdir.Bir kere merhamet şefkat tatlı dil güler yüz yok.Bana o kadar kin ve nefret duyuyor ki anlatamam.bana bakarken gözlerinden ateşler çıkıyor sanki.Çok yaralıyor yüreğimi.Sabahtan beri için için ağlayıp inliyorum.Ben ne günah işledim de böyle bir kader yaşıyorum.İntihar etmeye cesaretim de yok...Hiç gücüm kalmadı.Çok ama çok yaram var her biri kanıyor hala..nasıl iyileştiricem yaralarımı
      Allah sabırlar versin. Kaç yaşındasın?
      Live fast, die young, be wild and have fun.

Yorum

24 yaşındayım.annemle her gün problem yaşıyorum bazı zamanlar olsa iyi.
        Last edited by Sare_; 02-03-2013, 01:37 PM.

Yorum

tamam, zor durumdasın.. seni anlıyorum...
          ama böyle durumlarda sabırlı olmak ve "iyi olmaya devam etmekten" başka yol yoktur...
          bu sabrın sonunda sen kazanacaksın ve birgün mutlaka annen hatasını anlayacak...
          bir de, ne olursa olsun, neticede o senin "annen"... Bu da işin artısı...
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

benden nefret ediyor.birisini sevmezseniz gıcıksanız nasıl her yaptığı gözünüze batar herşeyine mutlaka bir kulp bulursunuz o da öyle.bütün gün benle uğraşıp duruyor hiç olmadık bir yerden bile illaki sataşacak bir şey bulur.ne yapsam asla yaranamıyorum.dayanamıyorum artık sabrım kalmadı.ben de insanım.üstelik senelerdir ağır bir depresyonum var zaten.bir de o üstüme geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.hep alttan alıyorum ama nafile.ya imanımı ya aklımı kaybedicem çok az kaldı

Yorum

seni dinlemesi zor gözüküyor..
              peki, annenle konuşacak, sizin bu diyaloğunuzu bilen baban veya başka bir yakının yok mu?
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                ama böyle durumlarda sabırlı olmak ve "iyi olmaya devam etmekten" başka yol yoktur...
                bu sabrın sonunda sen kazanacaksın ve birgün mutlaka annen hatasını anlayacak...
                Katılıyorum.

Yorum

aklımı kaybettikten sonra kazanmam neye yarar ki..
                  babamla ayrılar anneannem ve dedem defalarca uyardı söyledi ama yok değişmiyor hep aynı hep aynı.o ağır lafları mimikleri yok mu..yüreğim yırtılıyor sanki.inanın dayanmak çok zor..şimdi yazarken bile ağlıyorum.gencecik yaşımda hasta oldum.zaten hep baskı içinde yetiştirdiler beni.ne çocukluğumu ne gençliğimi yaşayabildim.içimde ukde kaldı herşey.bana yardımcı olacağı yaralarımı saracağı yerde neler yapıyor

Yorum

aklımı kaybettikten sonra kazanmam neye yarar ki..
                    babamla ayrılar anneannem ve dedem defalarca uyardı söyledi ama yok değişmiyor hep aynı hep aynı.o ağır lafları mimikleri yok mu..yüreğim yırtılıyor sanki.inanın dayanmak çok zor..şimdi yazarken bile ağlıyorum.gencecik yaşımda hasta oldum.zaten hep baskı içinde yetiştirdiler beni.ne çocukluğumu ne gençliğimi yaşayabildim.içimde ukde kaldı herşey.bana yardımcı olacağı yaralarımı saracağı yerde neler yapıyor
                    Sare, biz sana "haksızsın" demiyoruz... Haklısın..
                    Ama, bazı durumlarda "haklı olmak" yetmez... Senin bu durumun da onlardan birisi...
                    bak, çocuk değilsin, 24 yaşındasın.. ve bu zamana kadar üzüntü ve acılar yaşadığını söylüyorsun...
                    Bazen de "üzüntü ve acılar" eğitir ve olgunlaştırır insanı... Buna da "tecrübe" denir...
                    Bu edindiğin ve tecrübe ve olgunluk ile, bu durumun üstesinden gelmeye bakmalısın...
                    böyle karamsarlık ve ümitsizlik (belki, teslim olmak da denilebilir) yok! Ne var? mücadele var..
                    Bu mücadeleyi de "karşı koymak, aynı şekilde karşılık vermek olarak algılamamalısın...
                    Çünkü, böyle yapmak, işi tamamen içinden çıkılmaz hale getirecektir...
                    O zaman nasıl olacak bu mücadele? Sabırla olacak... Alttan almakla olacak... Katlanmakla olacak...
                    Bunu bir "yenilgi" olarak kabul etmemelisin... Bu metodlar farklı "yenilmek" çok farklı bir şeydir çünkü... Birbirine karıştırmamalısın...
                    Dedim ya, kolay değil, çok zor bir durum... Ve, sen haklısın... Ama, başka bir yolun da yok gibi gözüküyor...
                    Sabırlı ol... Eninde sonunda sen kazanacaksın... Ümidini hiç kaybetme...
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Sare, biz sana "haksızsın" demiyoruz... Haklısın..
                      Ama, bazı durumlarda "haklı olmak" yetmez... Senin bu durumun da onlardan birisi...
                      bak, çocuk değilsin, 24 yaşındasın.. ve bu zamana kadar üzüntü ve acılar yaşadığını söylüyorsun...
                      Bazen de "üzüntü ve acılar" eğitir ve olgunlaştırır insanı... Buna da "tecrübe" denir...
                      Bu edindiğin ve tecrübe ve olgunluk ile, bu durumun üstesinden gelmeye bakmalısın...
                      böyle karamsarlık ve ümitsizlik (belki, teslim olmak da denilebilir) yok! Ne var? mücadele var..
                      Bu mücadeleyi de "karşı koymak, aynı şekilde karşılık vermek olarak algılamamalısın...
                      Çünkü, böyle yapmak, işi tamamen içinden çıkılmaz hale getirecektir...
                      O zaman nasıl olacak bu mücadele? Sabırla olacak... Alttan almakla olacak... Katlanmakla olacak...
                      Bunu bir "yenilgi" olarak kabul etmemelisin... Bu metodlar farklı "yenilmek" çok farklı bir şeydir çünkü... Birbirine karıştırmamalısın...
                      Dedim ya, kolay değil, çok zor bir durum... Ve, sen haklısın... Ama, başka bir yolun da yok gibi gözüküyor...
                      Sabırlı ol... Eninde sonunda sen kazanacaksın... Ümidini hiç kaybetme...
                      İnşallah kazanırım..Beni hiç istemiyor annem.Ölmemi çok istiyor varlığımdan rahatsız oluyor beni anca toprak paklarmış ölüm paklarmış..Bütün gün ölmem için dua ediyor intihar et neden etmiyorsun çok mu zor niye korkuyorsun diyor.Öl senden kurtulayım oğlumla rahat yaşayayım diyor.Her türlü hakaret var.Senden ala hayvan mı olur senden ala köpek mi olur vs. vs. vs.hangi birini anlatayım ki.Buraya yazdıklarım yaşadıklarımı acımı yüreğimin yangınını anlatmaya yetmez.Bir öz anne nasıl dili varır da bu sözleri söyler..Çok gücüme gidiyor.Nasıl bir anne bu ya.Yerimde başkası olsa bu kadar onur kırıcı laflar karşısında gerçekten intihar ederdi ya da çoktan etmişti.Beni tutan ne bilmiyorum..Cesaretsizliğim galiba..Bir de beni Allah'a şikayet ediyor devamlı.Rabbimle de aramı bozuyor.Hiç nasıl düşünemiyor ben bu kıza napıyorum diye.Ben nasıl iyileşeyim böyle bir anneyle nasıl ümitleneyim hayata tutunayım bilmiyorum çok çaresizim....Evimin salonunda bile rahat oturamıyorum düşünebiliyor musunuz odamdan çıkmamı istemiyor rahatsız oluyormuş.Ben de ölmek istiyorum ama ölmüyorum zaten yüzüm hiç gülmedi kurtulamadım bu pis dünyadan.Tabutuma dokunmayı çok istiyor bütün gün bunun için dua ediyor Allah ona tabutuma dokunacağı günü gerçekten göstersin.Ne kadar çok sevineceğini tahmin edebiliyorum.Mahvettin hayatımı herşeyimi hiç onulmaz yaralar açtın bende bravo anne..
                      Last edited by Sare_; 02-03-2013, 02:35 PM.

Yorum

İnşallah kazanırım..Beni hiç istemiyor annem.Ölmemi çok istiyor varlığımdan rahatsız oluyor beni anca toprak paklarmış ölüm paklarmış..Bütün gün ölmem için dua ediyor intihar et neden etmiyorsun çok mu zor niye korkuyorsun diyor.Öl senden kurtulayım oğlumla rahat yaşayayım diyor.Her türlü hakaret var.Senden ala hayvan mı olur senden ala köpek mi olur vs. vs. vs.hangi birini anlatayım ki.Buraya yazdıklarım yaşadıklarımı acımı yüreğimin yangınını anlatmaya yetmez.Bir öz anne nasıl dili varır da bu sözleri söyler..Çok gücüme gidiyor.Nasıl bir anne bu ya.Yerimde başkası olsa bu kadar onur kırıcı laflar karşısında gerçekten intihar ederdi ya da çoktan etmişti.Beni tutan ne bilmiyorum..Cesaretsizliğim galiba..Bir de beni Allah'a şikayet ediyor devamlı.Rabbimle de aramı bozuyor.Hiç nasıl düşünemiyor ben bu kıza napıyorum diye.Ben nasıl iyileşeyim böyle bir anneyle nasıl ümitleneyim hayata tutunayım bilmiyorum çok çaresizim....Evimin salonunda bile rahat oturamıyorum düşünebiliyor musunuz odamdan çıkmamı istemiyor rahatsız oluyormuş.Ben de ölmek istiyorum ama ölmüyorum zaten yüzüm hiç gülmedi kurtulamadım bu pis dünyadan.Tabutuma dokunmayı çok istiyor bütün gün bunun için dua ediyor Allah ona tabutuma dokunacağı günü gerçekten göstersin.Ne kadar çok sevineceğini tahmin edebiliyorum.Mahvettin hayatımı herşeyimi hiç onulmaz yaralar açtın bende bravo anne..
                        sare...
                        annenin bu yaptıkları mantık dışı... tamam, bütün bunları anlıyoruz...
                        Haklısın... bunu ispat etmek için her şeyi anlatmana gerek yok.. sana inanıyoruz..
                        sen bu durumun üstesinden gelmek için ve sonunda başarmak için sabretmelisin..
                        belki, şu sıralar odandan da çıkmamalısın... sana çatmaması için ne gerekiyorsa onu yapmalısın...
                        birgün olacak bunlar sona erecek.. buna olan inancını ve ümidini hiç yitirmemelisin..
                        sabır sabır ve sabır.. birgün olacak sonu gelecek bunların, buna inan...
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Hiçbirşeyin sona ereceği yok inan ki nereye kadar sabredicem onu tanımıyorsun asla değişmez kendinde zerre kadar hata görmüyor görmez de hiçbir zaman.az önce yine bir sürü hakaret işittim hadi yallah başka kapıya diyor bana.Bu nasıl bir aşağılama cümlesidir ya içim ezildi.:RpS_crying: Yeter ya yeterrrrr ben de insanım benim de bir gururum onurum var ben de Allah kuluyum.Onu sevmekyen değer vermekten başka ne yapmışım.Bu kadar aşağılanmayı haketmiyorum yetti artık.Senden nefret ediyorum cümlesini günde binlerce kez duyuyorum inanabiliyor musun? bütün gün beynimde kulaklarımda yankılanıyor.Lanet olsun doğduğum bu dünyaya geldiğim güne lanettt olsunnnn.zaten Allah da benden nefret ediyor hiç yüzümü güldürmedi bugüne kadar isteklerimi vermedi hep acı hep mutsuzluk bıktım bu hayattan tükendim artık canımı al Allah'ım beni yarın sabaha çıkarma nolur

Yorum

arkadaşım iş-güç yokmu çalışmadınmı hiç.belki bi işe girsen biraz değişirmi ?
                            içindeki öküz e oha de.

Yorum

benimde hiç huzurum kalmadı hergün ailemle kavga ediyorum lanet olsun böyle işe allah kahretsin param yok ki hemen yarı eve çıkim şunların yanından kurtulim allah kahretsin ...
                              Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

İşleniyor...
                              X