Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biri şu insani çözsün !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Biri şu insani çözsün !!

Ben bir kızdan hoşlanıyorum.bu kız kimseye derdini anlatmayan bir tip.ayrıca sürekli inkar etme durumu var.Mesela ben mavi rengi severim der, ben sen mavi rengi seviyorsun dimi diye sorsam hayır der birde sevgilisi olmadığı için üzülür bende sevgili konularını çok takma dediğimde takmıyorum ki zaten der.bu şekilde inkar eder durur herşeyi.Bu kız bazen benimle çok ilgilenir bazen pek fazla ilgilenmez.Bazen dersin ki beni çok önemsiyor bazen de ben onun umrunda değilim.Kız hiçbir şeyi anlatmadığı için ve sürekli inkar ettiği için herşeyi hiçbir şey anlayamıyorum.Benim ondan hoşlandığımı düşünüyormuş arkadaşlarımdan öğrendim.Böyle birşey mi düşünüyorsun dediğimde de yalan söyledi yine.Bir de sürekli mutlu görünmeye çalışıyor hep güleryüzlü olur.Sizce bu şekilde davranmasının nedeni nedir ??

onunla ilgilen o zaman dostum... inkarcı, bu tip insanlara sorgulayıcı bir yaklaşımla yaklaşman her zaman olumsuz sonuç almana sebep olacaktır onun için öncelikle sabırlı olmalısın sonrasında ona olan ilgiyi ve3 sevgiyi vücut dilinle jest ve mimiklerinle hissettirmelisin ki onun buzları çözülsün kilitleri açılsın. yoksa o hep kapalı kutru kalacaktır buna emin ol... ama önce sabır

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ben onunla ilgilendiğim zaman bu ilgiyi dostça değil aşk anlamında ilgilendiğimi anlıyor sorun orada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yazarçizer View Post
        ben onunla ilgilendiğim zaman bu ilgiyi dostça değil aşk anlamında ilgilendiğimi anlıyor sorun orada
        tamam işte senin istediğinde bu değilmi madem ondan hoşlanıyormuşsun ...

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

evet ama bu şekilde anladığı için benden uzaklaşıyor soğuk davranıyor bende bu ilginin dostça olduğunu ona göstermek ve bana sıcak davranmasını istiyorum zaten biz iyi dosttuk sonradan ben aşık oldum ona.önceden dostça yaklaştığımı söyledim bir ara eskisi gibi sıcak davrandı ama bu günlerde yine soğuk davranıyor

Yorum

uzman yardımı alması gerekebilir duygu durum bozuklukları da tam anlattığın gibi şeyler.. onun farkında olmadan kendi kendini yönlendirmesinin sonuçları bunlar...

KuzuZade

Yorum

aklıma takılan bir soru var aslında.Bu kız arkadaşına benim onu sevdiğimi düşündüğünü söylemiş.aslında haklı ama bu nedenle bana soğuk davranıyor uzaklaşıyor biz çok iyi dosttuk eskiden.Bende bana soğuk davranmasın diye böyle bir şey düşünmediğimi ve onu dost olarak gördüğümü söyledim.O da benden hiçbir zaman şüphelenmediğini söyledi.Yani bana yalan söyledi çünkü arkadaşları gizlice benim hakkımda ne düşündüğünü anlattı.Sence neden bana bu konuda yalan söyledi ve neden hala onu dost olarak gördüğüme ikna olmadı hala soğuk davranıyor ;? buna sordum bunu ama hep yalan cevaplar veriyor düşüncelerini saklıyor

Yorum

böyle sorunlar olucağına karşına alıp ben senden hoşlanıyorum demen daha basit olurdu bir yalan bir çok sorunu beraberinde getirmiş
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

o zaman da benden tamamen kopacaktı çünkü beni sevmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yazarçizer View Post
                    o zaman da benden tamamen kopacaktı çünkü beni sevmiyor
                    böylede pek iyi diğil eğer olmazsa yoluna devam edersin bence hoşlandığını söyle böyle biliyomu niye uzak duruyo şüpelerinden arınırsın
                    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

kıza seni dostum olarak görüyorum dediğim için şimdi seviyorum desem çok tutarsız olmuş olurum.Kız da normal değil bende değilim Allah sonumuzu hayır etsin

Yorum

İşleniyor...
                      X