sevdiğim kıza açıldım kız telefondan veya yüz yüze herhangi bir şekilde bana birşey söylemedi.Şu an konuşmuyoruz benden kaçıyor gibime geldi sizce nedeni ne olabilir ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Açildim ama cevap yok
Collapse
X
-
Bu senin niyetine bağlı.Sonuçta karşındaki'de insan.Kalp kırmamaya özen göster.Orjinal yazı sahibi: yazarçizer View Postpazartesi günü arkadaşı benimle konuşacakmış o arkadaşına söylemiş benimle konuşmasını o zaman öğrenirim de kız beni kesin olarak sevmiyorsa peşinden koşmalımıyım ??
Ben kaçtım.Pazartesi neticeyi bekliyorum.:103:Last edited by Bedbin; 09-03-2013, 01:03 AM.
Yorum
-
yakın arkadaştır ama o zaten bende şüpheleniyordu.Bir de yakın arkadaşına bu olayı anlattığında o fazla tepki vermemiş.O yakın arkadaşının bana kızmasını küfür etmesini falan bekliyormuş normal karşıladığı için arkadaşına sen onun tarafında mısın benim tarafımda mı bir karar ver demiş onu anlamadım ??Orjinal yazı sahibi: Turkan_ View PostBir kaç nedeni olabilir. Yakın arkadş olduğunuz için,şaşırmışdır. Ve ya o da seni seviyordur,o yüzden hyecan yapmıştır. Ve ya gönlü yok. Her biri olabilir.
Yorum
-
Kız sana aşık bence.Başıma geldi aynısı aşıktır.Garanti veriyorum.Kararsız kalmıştır bi başkasıda vardır 2 nizin arasında tereddüt süresi yaşıyor.Şanslıysan seni seçer.Beni seçmedi benim kiOrjinal yazı sahibi: yazarçizer View Postyakın arkadaştır ama o zaten bende şüpheleniyordu.Bir de yakın arkadaşına bu olayı anlattığında o fazla tepki vermemiş.O yakın arkadaşının bana kızmasını küfür etmesini falan bekliyormuş normal karşıladığı için arkadaşına sen onun tarafında mısın benim tarafımda mı bir karar ver demiş onu anlamadım ??
Kafandaki her şeyi yapabilirsin.
Yorum
-
bana söylediğin gibi gelmedi de inşallah dediğin gibi düşünüyordur abiOrjinal yazı sahibi: HipHop-59 View PostKız sana aşık bence.Başıma geldi aynısı aşıktır.Garanti veriyorum.Kararsız kalmıştır bi başkasıda vardır 2 nizin arasında tereddüt süresi yaşıyor.Şanslıysan seni seçer.Beni seçmedi benim ki
Yorum

Yorum