Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxil'imi bıraksam yoksa diyeti mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxil'imi bıraksam yoksa diyeti mi?

Arkadaşlar 2 senedir paxil kullanıyorum.anksiyetemi yendim şükür ki.fakat ilacıma devam ediyorum.Ben düşük kalorili bir diyete başladım içinde GREYFURT var.Fakar doktorlar greyfurtun antidepresanlar birlikte kullanılmasını ölümcül olarak nitelendiriyor..Ben bilmeden 2 haftadır greyfurt yedim..Şimdi ise biraz ateşim var korku sardı beni.Ne yapsam diyetimi bıraksam yoksa ilacıımı ne dersiniz?

ilacı sakın kfana göre bırakma yoksunluk halleri cok kotu 2 sene kullanmısın bide aman aman doktora danıs kesinlikle bırakma

Yorum

peki tamam :S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Anorexia View Post
        Arkadaşlar 2 senedir paxil kullanıyorum.anksiyetemi yendim şükür ki.fakat ilacıma devam ediyorum.Ben düşük kalorili bir diyete başladım içinde GREYFURT var.Fakar doktorlar greyfurtun antidepresanlar birlikte kullanılmasını ölümcül olarak nitelendiriyor..Ben bilmeden 2 haftadır greyfurt yedim..Şimdi ise biraz ateşim var korku sardı beni.Ne yapsam diyetimi bıraksam yoksa ilacıımı ne dersiniz?
        @Anorexia doktoruna danismadan sakin ilaci birakma ,yoksa bir bakarsin anksiyete yeniden baslayabilir(bende olmustu) bide bnde okumustum bazi meyveler antidepresanlari etkiliyormus ama Greyfurtu senden duydum ama kesinlikle doktoruna danis

Yorum

Tamam teşekkür ederim bir süreliğine greyfurtlu diyetime ara verdim.normal diyet yapiyorum

Yorum

greyfurt yalnızca antidepresanlarla değil diğer bazı ilaçlarla da etkileşim ihtimali olan tuhaf bir meyve, içinde greyfurt olmayan bir diyet, düzenli spor ve de paxile devam..

Yorum

bende paxil kullanıom hiç kilo alamıyorum

Yorum

İşleniyor...
              X