Duyuru

Collapse
No announcement yet.

8 yaşındaki çocuğa Ritalin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 8 yaşındaki çocuğa Ritalin

Arkadaşlar doktor 8 yaşındaki kardeşime dikkat eksikliği ve hiperaktive teşhisiyle Ritalin yazmış.Sizce kullanmalı mı?Bu yaşlarda kullanıma ile ilgili ne biliyorsunuz?Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

O yaşta çocuğa kırmızı reçeteli uyarıcı ilaç yazması nasıl bir olaydır nasıl bi doktordur o ? Tamam hiperaktivite tedavi edilmesi gereken bi durum ama psikologlarımız var devlet hastanelerinde artık terapi veren eğitimciler de var hadi onu da geçtim bu olayın değişik eğitim yöntemleri var onu da geçtim bitkisel çözüm var..
    Bence kullandırtmayın, googledan araştırırsan küçük çocuklara ritalin verildiği için ortaya çıkan sonuçları bulursun zaten..
    Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
    kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
    karavanımın hanımı olan

01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

Yorum

Rahatsızlık ilerlemeden erken yaşta tedaviye başlamak daha iyidir.

Yorum

hiperaktivite çocuklukta farkedildiğinde bana göre doktoru dinlemek iyidir.
        çünkü ilerleyen yaşlarda sosyal becerisinin, derslerinin vs.
        kötü etkilenmesini kimse istemez.
        doktora güvenemiyorsanız, ikna olana kadar başka doktorları da denemenizde fayda var.
        tedavi dediğin ikna ile başlar.

Yorum

İşleniyor...
        X