Duyuru

Collapse
No announcement yet.

O kadar özledim ki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• O kadar özledim ki...

O kadar özledim ki kahırsız geçen her nefesi,o kadar özledim ki sorunsuz geçen her günü...
    Sorumluluğumun olmadığı,tek derdimin kaybettiğim misketler ya da yenildiğim oyunlar olduğu günleri...

O kadar özledim ki sosyal fobisiz geçen yaşantımı,mutlu günlerimi.
    O kadar özledim ki insanlarla doyasıya,rahatça sohbet edebilip,gezebilmeyi...

O kadar özledim ki bir sevgilimin olduğu günleri,
    O kadar özledim ki insanların bana değer verdikleri günleri...

O kadar özledim ki,en ön sıraya geçip,güzelce derslerimi dinleyip,derse katılabilmeyi,arkadaşlarımla hoş vakitler geçirebilmeyi...
    O kadar özledim ki insanlara muhtaç olmadan yaşayabilmeyi...

O kadar özledim ki,sevmeyi,sevilmeyi,huzuru,mutluluğu..
    O kadar özledim ki takıntısız günlerimi...

O kadar özledim ki o neşeli,etrafına neşe saçan kendimi
    O kadar özledim ki,değer gördüğüm günleri...

O kadar özledim ki insanca yaşayabilmeyi
    O kadar özledim ki bir günün sonunda eve mutlu dönebilmeyi...

O kadar özledim ki mücadelesiz yaşamımı
    O kadar özledim ki sosyal fobisiz tek günümü...

O kadar özledim ki dostlar ne siz sorun ne de ben söyleyeyim...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

ne çok şey var o kadar özledim ki denebilecek,ne denirki inşAllah özlemelerimiz biter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basbasbağırmak View Post
      ne çok şey var o kadar özledim ki denebilecek,ne denirki inşAllah özlemelerimiz biter

İnşallah...
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: queensyche
        varolupta varolmasının olasılığına üzülmeyin..var etmeye çalışın..
        Demekki beceremiyoruz...

Yorum

peki kaybettiğimizde özleyeceğimiz neler var.
          yani elimizdekiler neler?
          sağlık aile yürüyebilmek özgür olmak birinin emri altında olmamak vs...
          bence bunları da düşünelim
          push push. you. can do it!

Yorum

sf'yi yenebilirsin diğerleri umutsuz vaka sf basit bişey üstüne git vur tekmele yen sen niye çekiniyon dünya senden çekinsin yürüdüğün toprak senden çekinsin ötekilere gelince hiç özlemekle uğraşma gelmez aga gelmez o günler hep birşeyler eksik kalacak hep mücadele içinde olacaksın hep zincirlenecksin bişeylere özgür olamayacaksın birşeyleri özleyerek vakit geçirme ömrünü tamamlayıp gitmek için birşeylere geçir mesela zaman kabul et kabul ettim kabul etmelisiniz

MAALESEF DÜNYA BÖYLE BİR YER

Yorum

Olric, seni her okuduğumda Tutunamayanlardaki dağınık yaşantı geliyor aklıma.Bedel ödüyorsun ve haya çoğu insana bedel ödetiyor.Geçen gün kendime sordum.Bir süredir kendimi kötü hissediyordum baya.Bu dünyanın en şanssız, en mutsuz insanı mıyımdır acaba diye.Değilim dedim.Çünkü insanlar kendini yakıyor, köprüden, kuleden atlıyor, kafasına sıkıyor.Demek ki böylesine acılar yaşanıyor ve ben halime her zaman şükretmeliyim dedim.Dünyanın en mutsuz isnanı diye birşey yok.Herkesin ayrı bir imtihanı var ve bu hayat sanıldığı gibi bir eğlenceden ibaret değil....
              Çoğu zaman düşünmüşümdür.Aç değilim, evsiz değilim, gözlerim görüyor ve ölümlüyüm.O halde neden bu kahroluş diye.Önerim elinizden geldiğince düzgün ve insanlara zararsız yaşayın.Çünkü bir süre sonra burada olmayacağız.

Yorum

İnsanın mazisinde yaşadıklarıyla hayatını diri tutması ya da tersinden okursak zindan etmesi sağlıklı bir manzara değil. Bu sadece işleri daha kötüye götürür hep. Denmiş ya bu hayata bir kere daha gelmeyeceğiz, ölümden sonra dönen oldu mu? Öyleyse bir kere verilen bu şansı böyle pişmanlıklar ve özlemle geçirmek acizlik değil de nedir? İstikbal senin ellerinde.

Takmayacaksın onu bilir onu söylerim. Maneviyatı hemen hemen her meselede içinde barındırmalı insan. Allah var gam yok

Yorum

En büyük tecrübeyi desenize ölümle kazanıyor insan. Evet geri gelmeyecek, getiremeyeceğiz bu kadar aciziz ve sınırlı yaratıklarız. Burada ilahi bir güce inanmak ve teslim olmak durumundayız. Düşünün peygamberler dahi ömüşken ama elbette ölümlere onlar da üzülmüşlerdir..Efendimiz oğlu Kasım'ı kaybedince gözleri yaşarmış, ağlamıştı.Ama yine çocukları oldu, evlendi, babaydı..Ölenle ölünmüyor, kayıplar tek sahip olduğumuz şeyler değildir. Her gelen yeni gün yeni güzelliklerle gelir.Bugün selam verdiğim teyze "okumağa mı gidiyon?" dedi evet dedim tebessüm sokak sonuna kadar gitti çehremde..Bakmak lazım görmek, hepsinden öte bence zihinde kendimize vurduğumuz kelepçeler.Hayat o kadan da zindansı değil aslında

Yorum

Kesinlikle öyle, o halde hadi imzanızı değiştirin hiç sevimli değil çünkü

Yorum

İnançlı bir insanım şükretmeye çalışıyorum ve inanın bu tür rahatsızlıklarda şükretme mantığı pek tutunamıyor. Sağlık,aile,maddiyat tabi ki bunlara şükretmek gerekiyor ama dediğim gibi bu mantık bir yere kadar sürüyor. İnsanın canı yanıyor,elde edemediklerine,hakedip de sahip olamadıklarına. Queen senin durumuna çok üzüldüm fakat hayatında aşkı hiç yaşamamış ve hissetmemiş olanlar da var. Ben yaşayamadım bu duyguyu sf yüzünden.

Yorum

O kadar cok ozlediysen, ozlediklerini yapmaya cok yakinsin demektir. Sadece adim atmak. İlk adim, sonraki, sonraki. Geriye bakmadan sadece ozlediklerine adim at. Haydi ilk adimlarini ne icin atacagini belirle. Korkma hic olumsuz bir sey olmayacak. Kucuk aksiliklerde seni yildirmasin. Bu kadar guzel ifade eden birisi icin adim atmak yeterli. Kucuklugumuzu dusun. Belki ilk adimlarda sendeledik ve dustuk. Ama ogrendik yurumeyi ve hatta kosmayi. Bu da oyle. Ozledigin her sey adimlarini bekliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                          Olric, seni her okuduğumda Tutunamayanlardaki dağınık yaşantı geliyor aklıma.Bedel ödüyorsun ve haya çoğu insana bedel ödetiyor.Geçen gün kendime sordum.Bir süredir kendimi kötü hissediyordum baya.Bu dünyanın en şanssız, en mutsuz insanı mıyımdır acaba diye.Değilim dedim.Çünkü insanlar kendini yakıyor, köprüden, kuleden atlıyor, kafasına sıkıyor.Demek ki böylesine acılar yaşanıyor ve ben halime her zaman şükretmeliyim dedim.Dünyanın en mutsuz isnanı diye birşey yok.Herkesin ayrı bir imtihanı var ve bu hayat sanıldığı gibi bir eğlenceden ibaret değil....
                          Çoğu zaman düşünmüşümdür.Aç değilim, evsiz değilim, gözlerim görüyor ve ölümlüyüm.O halde neden bu kahroluş diye.Önerim elinizden geldiğince düzgün ve insanlara zararsız yaşayın.Çünkü bir süre sonra burada olmayacağız.

Hayır gelmesin o aklına,ben mücadele veriyorum,hem de çok fazlaca. Böyle yaşamayı kabullenmiyorum. Tabii bunlara şükretmememiz gerekiyor ve elimden geldiğince yapıyorum bunu. Ama dediğim gibi bu mantık her zaman rahatlatmıyor beni. Üstümdekileri de düşünmeye başlıyorum,haketmediği halde benden daha iyi yaşantıları olanları...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ental View Post
                            O kadar cok ozlediysen, ozlediklerini yapmaya cok yakinsin demektir. Sadece adim atmak. İlk adim, sonraki, sonraki. Geriye bakmadan sadece ozlediklerine adim at. Haydi ilk adimlarini ne icin atacagini belirle. Korkma hic olumsuz bir sey olmayacak. Kucuk aksiliklerde seni yildirmasin. Bu kadar guzel ifade eden birisi icin adim atmak yeterli. Kucuklugumuzu dusun. Belki ilk adimlarda sendeledik ve dustuk. Ama ogrendik yurumeyi ve hatta kosmayi. Bu da oyle. Ozledigin her sey adimlarini bekliyor

6 senedir mücadele ediyorum dostum,yeterli mi ?

Yorum

İşleniyor...
                            X