Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uyuyamıyorum arkadaşlar !!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uyuyamıyorum arkadaşlar !!

Arkadaşlar Rexapin ve Tegretol denen ilaçları bıraktıktan sonra uyuyamaz hale geldim.Doktora gittim bu sefer efexor75 ve Solian200 verdi gene uyuyamıyorum Ancak uyku ilacı alırsam biraz uyuyabiliyorum.Sigortam olmadığı için bu ilaçlara birsürü para ödedim.Sürekli ilaç değişiyor.İşe başlamam lazım nasıl başlıyacağım diye düşünüyorum.Fikir verebilecek olan var mı ???

Yazdığın ilaçları bilmiyorum yalnız ilaçla uykusuzluğu falan gidermek bana tuhaf geliyor. Mesela sabah erken kalktığın haldede mi uyuyamıyorsun gece?

Yorum

Aynen , mesela birkaç gün uyuyamazsın da sonraki gün uyursun.Bende öyle değil durum sürekli bir uyku iptali sözkonusu dalamıyorum uykuya.

Yorum

Mesela bir kaç gün hepten uykusuz geçirdiğin oldu mu?

Yorum

Evet , ne yapmalıyım sence ??

Yorum

ılık süt iç uykunu getirir ....
            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İnan bilemedim hiç öyle bir hal yaşamadım. Ben bu tip meseleleri tamamen psikolojik olarak algılıyorum. Çünkü gerçekten beyin aslında çok salak bir yapıya sahip. Bunu genel olarak ifade ediyorum. Eğer öyle bir şartlanmışlık varsa beyin kendini kilitlemiştir diğer ihtimale. Kullandığınız ilaçların etkisi de olabilir. Size ciddi tıbbi bir yardımda bulunamam ama kişi kendinin doktorudur. Belki o ilaçlara kimyanızı çok alıştırdınız. Vücudunuz tekrar istiyor. Elindeyse hiç içme. Belki geceye yakın saatte eline kitap alsan uyursun genelde öyle olur ya Sık sık elektronik eşyalarla da gözünü beynini meşgul etmemeye çalış.

Yorum

neden uyuyamıyorsun , kafan mı boş değil ? habire birşeyler düşünüyorsun yoksa uykunmu gelmiyor ?

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  neden uyuyamıyorsun , kafan mı boş değil ? habire birşeyler düşünüyorsun yoksa uykunmu gelmiyor ?
                  hoşgeldin beyzade
                  GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ebkem View Post
                    İnan bilemedim hiç öyle bir hal yaşamadım. Ben bu tip meseleleri tamamen psikolojik olarak algılıyorum. Çünkü gerçekten beyin aslında çok salak bir yapıya sahip. Bunu genel olarak ifade ediyorum. Eğer öyle bir şartlanmışlık varsa beyin kendini kilitlemiştir diğer ihtimale. Kullandığınız ilaçların etkisi de olabilir. Size ciddi tıbbi bir yardımda bulunamam ama kişi kendinin doktorudur. Belki o ilaçlara kimyanızı çok alıştırdınız. Vücudunuz tekrar istiyor. Elindeyse hiç içme. Belki geceye yakın saatte eline kitap alsan uyursun genelde öyle olur ya Sık sık elektronik eşyalarla da gözünü beynini meşgul etmemeye çalış.
                    Teşekkürler ebkem aslında dediğin doğru.En iyisi hiç içmemek bu ilaçları ...

Yorum

Sürekli esneme ve uyuşukluk falan oluyor aslında ama yatağa girince uykuya dalamıyorum. Sanırım kendimi uyuyamayacağım diye şartlandırıyorum.Bıraktığım ilaçları bir ömür boyu mu kullanmam gerekiyor uyumak için anlamadımki )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kanarya81 View Post
                        Teşekkürler ebkem aslında dediğin doğru.En iyisi hiç içmemek bu ilaçları ...
                        O ilaçları yine uyku problemin için mi içiyordun? Görüyor musun gidiyorsun başka ilaç. Çözüm yok habire kutunun üstübndeki isim değişiyor. Bence işe yaramaz. Bunu kafanda kendin çözmmelisin. Yeşil bitki çayları da tüketebilirsin hem fiziksel hem psikolojikmen rahatladır. Papatya çağı, ada çayı git aktara olur mu

Yorum

ebkem ;

Söylediğim ilaçları uyku problemi için içmiyordum. Depresyon + sinirlilik durumları için verilmişti.Zaten o ilaçlar yaptı ne yaptıysa : risperdal, rexapin vs. Tavsiyelerin için teşekkürler ama şu anda yine de tam olarak ne yapacağım bilemiyorum

Yorum

bende de uykusuzluk var;bir hafta sürekli 2-3 saat uykuyla idare edip sabah 7.30 gibi de işe gitmek durumundayım bu kez de işyerinde açılmak için 2 Türk kahvesi içiyorum bir de öğlen çay ve kahve..hata yapmaktan korkar hale gelince sorunu çözmek için 1 gece uyku merkezinde geçirdim; orada uykuda ve uyanık kaldığın saatler,varsa huzursuz bacak sendromu,uyku apnesi vs teşhis ediliyor.Benim sorunum östrojen eksikliğinin sebep olduğu uykusuzluk durumu..sonuçta doktorun bana söylediği -bu konuda çok bilinen biri- asla 15 dakikadan fazla yatakta kendimi uyumaya zorlamamam , yapılacak tek şeyin kararlı bir şekilde yataktan çıkıp başka odada ne yapmak istersek -kitap okumak,müzik dinlemek tv gibi bişeyle uğraşmamız olduğu..
                            Bu esnada tekrar uyku gelirse hemen yatağa girilecek ama yatakta yine dönme faslı başlarsa tekrar dışarı çıkıp ne yapıyorsak ona devam edeceğiz; yani- ebkem haklı- beynimiz bilecekmiş ki yatak uyumak için var ve sadece uykumuz gelince orada olacağız.
                            Bunu denedim gece belki 5 kez yatıp uyuyamayınca tekrar kalkıyordum ama yatakta çok az vakit geçirdim.Sonunda beyin pes etti ve ben 5-6 saat bu metodla uyudum,daha doğrusu uyuyordum ki tekrar eski halime döndüm çünkü birkaç ay sonra uyku düzenim bir nedenle bozulup da tekrar uykusuzluk başlayınca ben yataktan kalkmayı başaramamaya başlamıştım..Çünkü uyumasamda vücudumu dinlendiriyim bari diye düşünüp yatakta belki uyurum diye kıvranmaya devam ediyordum.
                            Bu nedenle nasıl kurtulacağımı bildiğim halde şuan yine aynı sorunla başbaşayım iki gün önce bir dr a gittim cedrina 25 mg verdi ve ben bir hafta sonra ilk kez dün gece 7-8 saat uyudum.
                            Cedrina veya başka bir ilaca bağımlı olmak istemediğimden sana yukarıda bahsettiğim yönteme geri dönmek istiyorum sadece birkaç gün uyuyup güçlenip öyle mücadele etmek niyetindeyim.
                            Yukarıdaki metodu dene işe yaradığını göreceksin;vücut sonunda pes ediyor.

Yorum

xanax yeşil reçete ile satılan bir ilaç değil mi ??

Yorum

İşleniyor...
                              X