Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce 1 Saatte Kaç Sayfa OKumalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce 1 Saatte Kaç Sayfa OKumalıyım?

Abiler ablalar benim yarın özetim gidicek kitap özetim ve ben hiç okumadım 80 sayfalık... Böyle kaldım işte. Kemalettin Tuğcunun eseri süt kardeşler.
    Sizce kaç sayfa okumalıyım??? Veya bi,de bana söleyin siz kaç sayfa okuyosunuz?????

Öğretmen ödev olarak bir kitabın özetini çıkarmanı istedi ve yarın götürmen gerekiyor öyle mi? 80 sayfa hiç bir şey değil ve Tuğcu'nun eserleri hikayedir akıcıdır hemen bitirirsin. Kitap okuma alışkanlığın yoksa ilk başka 15 sayfa oku 3-4 saat ara ver bu sefer 20-30 sayfa okursun kafan ağrıyınca bırak. Ben saatte 30-35 sayfa okuyorum malesef.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

bi keresinde bi kişisel gelişimi bi saatte bitirmiştim 80 sayfalıktı 1 bucuk saat filan sürmüştü..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serenayss View Post
        bi keresinde bi kişisel gelişimi bi saatte bitirmiştim 80 sayfalıktı 1 bucuk saat filan sürmüştü..
        Eee tamam işte, şimdi kitabın başına oturursan 1,5 saatte bitirirsin sonra 1 saatlik ara verirsin çaydı yemekti sonra tekrar oturur özet çıkarırsın 11 gibi yatarsın.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

perşembeye matematik sunum dosyası hazırlıycam.. bide mat perf yarına gidiyo... iyice şapa oturdumm

Yorum

varrrr her kitapta var

Yorum

matematik çalısmayı yapam baslıyorum?

Yorum

ahahaha çok ballıyım ya. matematik yapmısım ben coktan eskiden hep yapar hiç sorun çekmezdim netten ama neyse baslıorum alıyım ktabı...

Yorum

sayfa 40dayımmm

Yorum

Bundan sonra düzenli çalış

Yorum

recepsolar şuan saat 9 ve 1 saatte 50 sayfa okumusum DDD geriye 30 sayfam kaldı azıcık ara verip diğer matematik performansımı yetiştiricem...

Yorum

İşleniyor...
                      X