Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben çok çaresizim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben çok çaresizim

valla ben sabahtan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. yattım kalktım yine ağlıyorum. bende ne olduğunu bilmiyorum. anksiyete,sosyal fobi demişti dr bana. bilmiyorum ben kendimi resmen salak gibi görüyorum. hep evdeydim yani uzun zamandır. galiba evde oturmakta bana ayrı şeyler ekledi. pc başında oturmak. ama olmuyo işte, hep evdeyim diye ailem akrabalar falan bizim akrabalar sorup duruyor çalışmıyor mu diye. akrabalarda söylemesi ayıp baya zenginler. annem onlarla hep haşır neşir. bi büyük amca var. anneme demiş ''sabah hazır olsun onu alcam'' dün akşam öyle diyince annem bende sıkıntı başlamıştı aslında çünkü beni işe alacaklar dedim ama ben öyle muhasebesi falan. hiç gözüme uyku girmedi bi zaman sıkıntıdan gece.
    acayip korkmaya başladım oraya gidincede kendimi çok kötü hissettim ama kimseye söylemedim. amca beni birine teslim etti. onada buna muhasebe öğret. banada ''öyle boş durmak yok'' falan söyledi hani adama teslim ederken.
    binanın yukarısına çıktık. 4 kişilik çalışma alanın olduğu bi yere girdik. sabah olduğu için kimse yok sadece bi kız vardı hani tanışır gibi olduk ''çay içermisin'' falan dedi bi tane içtim ama benim içim ürperiyo. neyse bi kız daha bide serdar diye birisi geldi. öyle böyle derken serdar kim olduğumu falan sordu. hedefimi. amcanın teslim ettiği adamda bu çocuk bizim c.. abinin oğlu bu öğrenecek dedi. ama ben içimden ben bu işleri yapamam deyip duruyorum.yada işte ne bilim en kötüsünü düşünüyorum. aslında o işleri başka işlerde bile böyle olacam diye iş bakmıyorum heleki böyle muhasebe işi falan. beni kasar.

bi masa verdiler boş. ama serdar benim yanıma yaklaş dedi dedi. aldı kağıt kalem gösteriyo. ama ben sanki hiç anlamıyorum. ya yapamayacağımdan yada anlamayacağımdan korkuyorum.
    öyle hızlı gösteriyo ki ben kafadan iki hesap bile zor yaparım adam bana şirket şeylerini anlatıyo. abi ben hiç anlamıyorum dedim.
    anlamayacak bişi yok dedi. ama bana öyle karışık ve zor geliyor. korku duyuyorum.
    yok abi dedim ben kötü oluyorum dedim

sen kaza falan mı geçirdin dedi. ben hastalık geçirdim dedim yani en iyi cevp bnm için buydu. neyse sen biraz ortama alış izle dedi ama ben hiç kendimi veremiyorum.bana bi sigara ver abi dedim üstelikte sigara içmeyen birisiyim. içtim ama adam daha pek şey yapmadı bana. üstelik utanır gibide oldum. kızlar çalışıyo. yaptıkları işler belki onlara normal ama bana zor geliyo. abimde benzer şeyleri yaşadı. hiç meslek sahibi olamadı. bende de benzer şeyler. saat 12 ye doğru çalışan kızlar aşağı indi, beni yukarı çıkartan, adamla serdar oturuken, serdarın karşına bi kız geldi bizim bn götürenin amcanın oğluyla, o onla meşgulken dayanamadım daha beni yukarı çıkartan abiye k... abi ben aşağı iniyom dedim. tamam dedi.

ama ben aşağı iner inmez beni 1-2 kişi gördüysede resmen kaçtım. ama nasıl sıkıntıya girdim bilemezsiniz.

eğer beni götüren amcaya yakalansaydım beni asla göndermezdi. samsun yolu var orda oranın yarısını yürüdüm. ağlaayacam ağlayamıyorum. dolmuşa nasıl bindim geldim nasıl indim bilmiyorum. aslında yapmak istiyorum da yok olmuyor. korkuyorum. heleki böyle işlerden falan yani muhasebeciymiş falan okulda okudum ama bunlara alışmadım. korkularım var. işte gitiğim yerde ki insanlar yeni yada aşina değilsem aralarında rahatsızlık duyuyorum. helede hiç sıcak davranmasalar. okul okurken ben bu hallere düştüm belkide fazla takmaktan sıkmaktan kafayı yedim.
    serdar denen kişiyi aslında brz tanıyordum gösterdiği kayıtları bnm kafamın algılaması için bnm kendimi çok zorlamam lazım.
    adama anlamıyorum diyorum anlayacaksın diyor. e anlamadım sen beni öldürcen mi belki benim kafa basmıyor.
    hayret ya
    neyse eve geldim valla çocuk gibi ağlıyorum.

babam ne oldu ne oldu ben yapamam o işleri. rahatsızım dedim kaçtım ordan dedim. adam başladı sıkıntılanmaya.
    kanser oldu 2 ay önce de. ben kendi derdimi bile çekemiyorum artık uğraşamam. ben ölürüm annen ölür işte ondan sonra bak başının çaresine gibi bişiler söledi.
    dert benim zaten ona yanmıyorum.
    babamada bnm derdime yan demiyorum. o ara halam tel açtı galiba annem ona söylemiş.
    halam ''ana la sen evdemisin'' hala ben yapamadım dedim. ben korku duyorum. bişiler oluyor bana. ben kaçtım ordan dedim. bi sürü sinirlendi bana telde. ama ağladım onada. ne ağlıyon elin tutuyor, ağzın akmıyor. ben gitcem doktora dedim. doktor moktor hikaye bu zaman kadar gitinde ne oldu ilaçları al uyuş yat aşağı.
    dur ben seni derin bi hoca var ona gösterim dedi. neyse sonra babamla konuştu. ona canını sıkma çekeceği bi çilesi var demekki, yaşını başını almadı... teselli etti işte babamı falan.
    annem aradı oda şaşırdı evde olduğuma.
    ama babam morali bozdu bana. sonra ben annemi tekrar arayıp gel babamın canı skıldı konuşmuyor dedim. onun da moral bozuldu. ''allahım yarabbim ya'' falan yapıyo telde. eve geldi. onu gördüm ağlar gibi oldum ''ağlama'' neyse işte ikisininde moral çok kötü bozuk şu an.
    ben bide onları üzdüğüme ayrı yanıyorum. ama ben böyleyim sıkıntı var yani bi yerlerde. ama hakket ölürseler ben ne yapacam. bide üzüyorum hem kendimi hem onları. yaşlı başlı insanlar :.(((

ama ben her ortamda aynı kasılmıyorum yada kendim gibi insanları görünce konuşunca rahatlıyorum onlarla iş yapsam yada yapmaya çalışsam belki daha rahat olur sanki. eve geldikten sonra iştah miştah gitti sabah kahvaltısı yapmayan ben öğleyi bile zor yedim.
    ben buna benzer olay daha öncede yaşadım yine bi işyerine gittik. orda adam bana fatura falan sordu. anlamadım. sıkıntı yaptım. aynı şeyler oldu. mideme vurdu yemek yiyemedim. o zaman annem yanımdaydı. aldı getirdi yine beni eve.
    bana böyle işler alangerli zor gibi görünüyor. yda bende hastalık yada sorun olduğu için bana öyle geliyor. ama derdimi kime anlatsam bilmiyorum. aileme anlatıyorum. olmuyor.
    annem kalktı gitit az önce beni götürenin amcanın yanına. artık durumumu anlatmak için. nasıl düzelcem bilmiyorum. babam bi tarafta hasta ben böyle annem düşüyor ortalığa.
    gür saçlaırm vardı sabah aynaya baktım önler hep gitmiş. hep bu dertler yüzünden.

acayipte takıyorum kafaya. yattım kalktım annem gitti oraya. ben çaresiz gibiyim.

ben artık ailemi üzmek istemiyorum ve kendimide. eğer üstümede çok gelirse birileri denizin dibinde bulcaklar beni. yani bu işin başka çaresi yok eğerki yoksa kafam ölim kurtulim.
    ben mi salak bu gittiğim yerlerdeki adamlar mı bilmiyorum. birde onlar çalışan insanlar, rahatlar, onlara göre kolay. ben adamın yanında oturuken pısırık gibi hissediyordum kendimi. korku var cesaret yok sanki.

annemde teselli ediyor beni gitmeden önce. boşwer takma yapamazsan yapama ne yapalım. ama nereye kadar. bide oturup dinliyorum kendimi. ağlamaktan başka çarem yok.
    evde otururken beni götüren adam arayacak diye kokuyordum az önce aradıda.

annem onu görmemiş galiba daha. yok oğlum yok ben yine sabah seni götürcem yapacaksın alışcaksın. kaçtığımı bile bilmiyor. ben yapamam dedim. ben öğlen 1 de eve geldim. e oğlum sen ne yapacaksın sen ne mezunusun falan filan.
    yandım ben yaa. sabah yine beni götürcek :.(((
    orda birinin yanına verim seni diyo. oda akraba, ama o iş amelelik.

ne dersiniz ben sabah evden kaçım mı erkenden. kesin götürcek beni. götürse bile kaçarım yine. yardım edin çok çaresizim :.(((
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
    valla ben sabahtan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. yattım kalktım yine ağlıyorum. bende ne olduğunu bilmiyorum. anksiyete,sosyal fobi demişti dr bana. bilmiyorum ben kendimi resmen salak gibi görüyorum. hep evdeydim yani uzun zamandır. galiba evde oturmakta bana ayrı şeyler ekledi. pc başında oturmak. ama olmuyo işte, hep evdeyim diye ailem akrabalar falan bizim akrabalar sorup duruyor çalışmıyor mu diye. akrabalarda söylemesi ayıp baya zenginler. annem onlarla hep haşır neşir. bi büyük amca var. anneme demiş ''sabah hazır olsun onu alcam'' dün akşam öyle diyince annem bende sıkıntı başlamıştı aslında çünkü beni işe alacaklar dedim ama ben öyle muhasebesi falan. hiç gözüme uyku girmedi bi zaman sıkıntıdan gece.
    acayip korkmaya başladım oraya gidincede kendimi çok kötü hissettim ama kimseye söylemedim. amca beni birine teslim etti. onada buna muhasebe öğret. banada ''öyle boş durmak yok'' falan söyledi hani adama teslim ederken.
    binanın yukarısına çıktık. 4 kişilik çalışma alanın olduğu bi yere girdik. sabah olduğu için kimse yok sadece bi kız vardı hani tanışır gibi olduk ''çay içermisin'' falan dedi bi tane içtim ama benim içim ürperiyo. neyse bi kız daha bide serdar diye birisi geldi. öyle böyle derken serdar kim olduğumu falan sordu. hedefimi. amcanın teslim ettiği adamda bu çocuk bizim c.. abinin oğlu bu öğrenecek dedi. ama ben içimden ben bu işleri yapamam deyip duruyorum.yada işte ne bilim en kötüsünü düşünüyorum. aslında o işleri başka işlerde bile böyle olacam diye iş bakmıyorum heleki böyle muhasebe işi falan. beni kasar.

bi masa verdiler boş. ama serdar benim yanıma yaklaş dedi dedi. aldı kağıt kalem gösteriyo. ama ben sanki hiç anlamıyorum. ya yapamayacağımdan yada anlamayacağımdan korkuyorum.
    öyle hızlı gösteriyo ki ben kafadan iki hesap bile zor yaparım adam bana şirket şeylerini anlatıyo. abi ben hiç anlamıyorum dedim.
    anlamayacak bişi yok dedi. ama bana öyle karışık ve zor geliyor. korku duyuyorum.

sen kaza falan mı geçirdin dedi. ben hastalık geçirdim dedim yani en iyi cevp bnm için buydu. neyse sen biraz ortama alış izle dedi ama ben hiç kendimi veremiyorum.bana bi sigara ver abi dedim üstelikte sigara içmeyen birisiyim. içtim ama adam daha pek şey yapmadı bana. üstelik utanır gibide oldum. kızlar çalışıyo. yaptıkları işler belki onlara normal ama bana zor geliyo. abimde benzer şeyleri yaşadı. hiç meslek sahibi olamadı. bende de benzer şeyler. saat 12 ye doğru çalışan kızlar aşağı indi, beni yukarı çıkartan, adamla serdar oturuken, serdarın karşına bi kız geldi bizim bn götürenin amcanın oğluyla, o onla meşgulken dayanamadım daha beni yukarı çıkartan abiye k... abi ben aşağı iniyom dedim. tamam dedi.

ama ben aşağı iner inmez beni 1-2 kişi gördüysede resmen kaçtım. ama nasıl sıkıntıya girdim bilemezsiniz.

eğer beni götüren amcaya yakalansaydım beni asla göndermezdi. samsun yolu var orda oranın yarısını yürüdüm. ağlaayacam ağlayamıyorum. dolmuşa nasıl bindim geldim nasıl indim bilmiyorum. aslında yapmak istiyorum da yok olmuyor. korkuyorum. heleki böyle işlerden falan yani muhasebeciymiş falan okulda okudum ama bunlara alışmadım. korkularım var. işte gitiğim yerde ki insanlar yeni yada aşina değilsem aralarında rahatsızlık duyuyorum. helede hiç sıcak davranmasalar. okul okurken ben bu hallere düştüm belkide fazla takmaktan sıkmaktan kafayı yedim.
    serdar denen kişiyi aslında brz tanıyordum gösterdiği kayıtları bnm kafamın algılaması için bnm kendimi çok zorlamam lazım.
    adama anlamıyorum diyorum anlayacaksın diyor. e anlamadım sen beni öldürcen mi belki benim kafa basmıyor.
    hayret ya

babam ne oldu ne oldu ben yapamam o işleri. rahatsızım dedim kaçtım ordan dedim. adam başladı sıkıntılanmaya.
    kanser oldu 2 ay önce de. ben kendi derdimi bile çekemiyorum artık uğraşamam. ben ölürüm annen ölür işte ondan sonra bak başının çaresine gibi bişiler söledi.
    babamada bnm derdime yan demiyorum. o ara halam tel açtı galiba annem ona söylemiş.
    halam ''ana la sen evdemisin'' hala ben yapamadım dedim. ben korku duyorum. bişiler oluyor bana. ben kaçtım ordan dedim. bi sürü sinirlendi bana telde. ama ağladım onada. ne ağlıyon elin tutuyor, ağzın akmıyor. ben gitcem doktora dedim. doktor moktor hikaye bu zaman kadar gitinde ne oldu ilaçları al uyuş yat aşağı.
    dur ben seni derin bi hoca var ona gösterim dedi. neyse sonra babamla konuştu. ona canını sıkma çekeceği bi çilesi var demekki, yaşını başını almadı... teselli etti işte babamı falan.
    ama babam morali bozdu bana. sonra ben annemi tekrar arayıp gel babamın canı skıldı konuşmuyor dedim. onun da moral bozuldu. ''allahım yarabbim ya'' falan yapıyo telde. eve geldi. onu gördüm ağlar gibi oldum ''ağlama'' neyse işte ikisininde moral çok kötü bozuk şu an.
    ben bide onları üzdüğüme ayrı yanıyorum. ama ben böyleyim sıkıntı var yani bi yerlerde. ama hakket ölürseler ben ne yapacam. bide üzüyorum hem kendimi hem onları. yaşlı başlı insanlar :.(((

ama ben her ortamda aynı kasılmıyorum yada kendim gibi insanları görünce konuşunca rahatlıyorum onlarla iş yapsam yada yapmaya çalışsam belki daha rahat olur sanki. eve geldikten sonra iştah miştah gitti sabah kahvaltısı yapmayan ben öğleyi bile zor yedim.
    ben buna benzer olay daha öncede yaşadım yine bi işyerine gittik. orda adam bana fatura falan sordu. anlamadım. sıkıntı yaptım. aynı şeyler oldu. mideme vurdu yemek yiyemedim. o zaman annem yanımdaydı. aldı getirdi yine beni eve.
    bana böyle işler alangerli zor gibi görünüyor. yda bende hastalık yada sorun olduğu için bana öyle geliyor. ama derdimi kime anlatsam bilmiyorum. aileme anlatıyorum. olmuyor.
    annem kalktı gitit az önce beni götürenin amcanın yanına. artık durumumu anlatmak için. nasıl düzelcem bilmiyorum. babam bi tarafta hasta ben böyle annem düşüyor ortalığa.
    gür saçlaırm vardı sabah aynaya baktım önler hep gitmiş. hep bu dertler yüzünden.

acayipte takıyorum kafaya. yattım kalktım annem gitti oraya. ben çaresiz gibiyim.

ben artık ailemi üzmek istemiyorum ve kendimide. eğer üstümede çok gelirse birileri denizin dibinde bulcaklar beni. yani bu işin başka çaresi yok eğerki yoksa kafam ölim kurtulim.
    ben mi salak bu gittiğim yerlerdeki adamlar mı bilmiyorum. birde onlar çalışan insanlar, rahatlar, onlara göre kolay. ben adamın yanında oturuken pısırık gibi hissediyordum kendimi. korku var cesaret yok sanki.

annemde teselli ediyor beni gitmeden önce. boşwer takma yapamazsan yapama ne yapalım. ama nereye kadar. bide oturup dinliyorum kendimi. ağlamaktan başka çarem yok.

annem onu görmemiş galiba daha. yok oğlum yok ben yine sabah seni götürcem yapacaksın alışcaksın. kaçtığımı bile bilmiyor. ben yapamam dedim. ben öğlen 1 de eve geldim. e oğlum sen ne yapacaksın sen ne mezunusun falan filan.

ne dersiniz ben sabah evden kaçım mı erkenden. kesin götürcek beni. götürse bile kaçarım yine. yardım edin çok çaresizim :.(((
    dostum, anladığım kadarıyla henüz çok gençsin. önünde uzun bir ömür var.
    korkularınla elbet yüzleşeceksin. ister bugün, ister 10 sene sonra.
    bugün yüzleşirsen 10 sene sonra rahat edersin.
    hiç yüzleşmezsen hep görülmemiş bir hesabın kalır bir yerlerde. bilmem anlatabildim mi.
    aileni veya başkalarını da üzmeye hakkın yok.
    kimsenin kabini kırma. hele ki ölümle mücadele eden bir insanı.
    inanıyorsan, islamiyete göre en büyük günah kalp kırmaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deep emotion
      anladığım kadarıyla yoğun ankesiyete içindesin .bence konusunda uzman bir doktora görün gerekirse gücün yeterse özel doktora git anlat derdiini.bendede yoğun ankesiyete vardı ben özele gidiyorum 250 tl bayılıyorum ama faydasını gördüm şimdi çok rahatım.ilaçları sürekli bırakmadan kullanmalısın ve doğru ilacı doktorunla birlikte bulmalısın
      haklısın. bende öyle düşünüyorum ama anksiyete desem var bende. kim anlayacak. insanlardan bile korkuyorum ben sessiz sakin ürkek. doktora bile giderken güvenemiyorum. anlatamıyorum. çorba edip geliyorum herşeyi. 2 ay önce babam hastalağında o korkuyla hastalandım hem o zamankiler böyle bile değildi. ayıldım bayıldım yerlerde savruldum. geçti hepsi ama böyle şeyleride var bende. hatta o zaman hastaneye yatrıdılar beni yatamadım.
      ben uzmana gitmiştim geçensene bana anksiyete, sosyal fobi, hastalık hastalığı var sende dedi. hatta seni kurtaracam dedi ama para istiyo. biz ayıptır sölemesi yoksul adamlarız. ilaç verdi. bi daha gelişinizde paralı gelin dedi. bi dahada gitmedik, gidemedik.
      hadi iyi kötü geziyorum falan iş deyince heleki böle işler kaçıyorum.
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: candid View Post
        dostum, anladığım kadarıyla henüz çok gençsin. önünde uzun bir ömür var.
        korkularınla elbet yüzleşeceksin. ister bugün, ister 10 sene sonra.
        bugün yüzleşirsen 10 sene sonra rahat edersin.
        hiç yüzleşmezsen hep görülmemiş bir hesabın kalır bir yerlerde. bilmem anlatabildim mi.
        aileni veya başkalarını da üzmeye hakkın yok.
        kimsenin kabini kırma. hele ki ölümle mücadele eden bir insanı.
        inanıyorsan, islamiyete göre en büyük günah kalp kırmaktır.
        valla yazması rahat. kimsenin kalbinide kırmak gibi bi niyetim yok. ben hastayım abiciğim. kaç senedirde evdeyim. anlarsan anlarsın anlamazsan boşuna yorulma. bende orda iş becremezsem insanlar benim kalbimi kıracak,i rencide edecek, o ki ben otururken bile kendimi kötü hissediyorum. aslında görünüşüm genç ama 30u geçtim. zaten onlarda bana sıkıntı. derdim çok

Yorum

Yaşın kaç ? birde biraz öğrenmeye gayret et.Eline para geçtikçe açılırsın tecrübeyle sabit.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deep emotion
            seni aşırı korkutan bir şey var belkide sen bunun öğrenilmesini istemiyorsun ve doktorada yeterince derdini anlatamıyorsun sıkıntıların artıyor ve çalışma ortamlarından bunun için huzursuz oluyorsun ya anlarlarsa veya beynimi okurlarsa diye endişe içindesin biraz çaba sarfedersen ilaçlarında sayesinde düzelme olur inşallah iş ortamına da zamanla alışacaksın unutmaki senin derdine sahip bir sürü insan var ama bu dertle yaşamaya alışmışlar artık emin ol
            hemde nasıl. diyemiyorum da utanıyorum orda tuvalete giderken bile rahatszlık duydum. anlayacaklar diye endişe duyuyorum. yada en sonunda dayanamayıp korkuyorum rahatsızlık duyuyorum yanınızda diyecem. ama o zamanda üzülcekler belkide bide bugünki kişiler bi hoşgeldin bile demediler. iyice garipsedim yabancılık duydum

Yorum

Muhasebeden ayrildin daha iyi seni harika biri yapan bir yeremi geldin hayir once bunu anla ve kendini tani nelerden zev alirsin yeni hobiler kesfet ve buna yonelik bir is bul veya kur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: letsdance
                Git şuradan 2 çay getir deseler sana oda zor gelecektir. Çünkü anksiyeten çok yüksek düzeyde. Öncelikle ilaç kullanman şart.

2. si kolay işler ve ortamlar seçeceksin

3. sü ... yanında tanıdığın birisiylemi nasıl olur bilmiyorum ama yavaş yavaş hayata ısınman lazım.

Tavsiyem çok iyi bir doktor bulmaya çalış

evet ben bi çayı bile elimde götürürken zorlanan biriyim.
                dediğin gibide kolay iş ve ortam seçmeliyim. ama nasıl nerde bulcam bilmiyom.

bende öyle düşünüyorum iyi bi doktor.

bugünde bi hocayı aradı annem. benim çocuğum böyle böyle hocam ben çok üzgünüm falan dedi. hoca bişiler istedi anemden yaş isim falan

beni yarım saat sonra arayın dedi

aradık. anne ve babaya zamanında yapılmış büyüler var. bundan çocukta etkilenmiş. benim içinde çocukluğundan beri hasta dedi. evinizde huzursuzluk var dedi dualar söyledi. suya okunup içilecek.
                psikolojik tedavi alsın devam etsin demiş anneme.
                bu dualarla rahatlayacığımız söyledi. sonra geçmezse tabi yine aramamızı.

aslında bzm ailede böyle şeyler oluyor. yapanlar var bize. kimsenin günahınıda almak istemem ama annemi babamın tarafı istemedi. sevmiyolar bizi. ben bazen acaba birisi birşey mi yaptı diyordum çünkü ben hocanında dediği gibi uzun yıllardır hastayım. şüphe duyduğum oluyordu.
                Last edited by Metin06; 30-04-2013, 06:26 PM.

Yorum

oda olabilir. ama dua herşeydir. şifadır. ben ikisini birlikte yapacam küçükte olsa birilerinin yardımıylada insanların arasına karışcam. bide bana diyolar ki, özgüven sıfır. yada işte farklı bir şekilde dile getiriyolar. özgüven bunlardan ötürü yok bende heralde yani anksiyete, s fobi.. korku hat safhada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: letsdance
                    anksiyolitik kullandınmı hiç ?
                    adını bile ilk kez duydum?

Yorum

...............................................
                      Last edited by berra2; 23-05-2013, 08:01 AM.
                      "Dün sabaha karşı kendimle konuştum
                      Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
                      Yokuşun başında bir düşman vardı,
                      Onu vurmaya gittim, kendimle vuruştum" O.A.

Yorum

metincim merhaba,tüm yazınıu dikkjatle okudum. klişe olacak ama öncelikle şunu bil ki yalnız değilsin. Zaten türkiye koşullarında bu şekilde hissetmen normal.. bir erkek olarak kendini yetersiz hissedebi,lrsin hayat duruşunla ilgili; çünkü ülkemiz şartları zaten hepimizi butür duygulara iteliyor. Önemli olan bununlşa savaşabilmemiz. ve inan okadar zor değil. BEnde yaygın anksiyete bozuklugu var her şeyden korkuyorudum aynadan bile.her gün agladım durdum . ama geçiyor. çünkü beyin hastası akıl hastası DEĞİLSİN nevrotik bir sorun yaşıyorsun anlatabildim mi? şunu unutma herkes işe girdiğinde heyecanlanıyor anlayamıyor anlatılanları vs vs. zaten kendine en az 4-5 ay vermelisin. Zaten işverenlerde senin extra bir şey bilmediğini ve ögrenmek üzere girdiğini biliyorlar kurumsal şirkeytlerde dahi en az 6 ay çalışma deneme süresi verirler. Kendini sakın üzmeç çünkü herkesin birçok özelliği var kendine özgü sen bunları keşfetmelisin. BEnde satınalma ve dış ticaret yapıyorum. 2 senedir bir firmada çalışıyorum ve ilk girdiğimde inanılmaz korkular geçtim ama yılmadım. azarlandım laf işittim. yetersizlikle suçlandım ama 4. ayın sonunda her şey normale girdi çünkü yılmadım analtabiliyor muyum ? istersen ara beni seninle detaylı konuşalım özelden msj atmayı bilmiyorum ama faceten ekle istersen. profilim bu : https://www.facebook.com/secilyanik?ref=tn_tnmn
                        kendini hatırlatan bir yazı yazabilirsin. mutlaka yanında olacagımdan ve seni iyi edecegimden emin olabilirsin. yalnız değilksin bunu aklından çıkarma

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post

hayret ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berra2 View Post
                          Keske kendin cikmasaydin, en sonuna kadar dayansaydin, gercekten senin dedigin kadar kotu olsaydin ya da ilerleyen gunlerde de beceremeseydin isi zaten onlar seni kovarlardi. Benim iranli bir arkadasim seneler once malini mulkunu satmis amerikaya gelmis, kadin parasiyla kendini idare ettirebilecegi bir ev tuttu ve kalan bir kurusuna deymeden basladi yarim yamalak ingilizcesiyle is aramaya. Yemin ederim abartmiyorum gordugu her ilana kostu, bir kuafore gitti, sordular isi biliyomusun, evet dedi iranda yapiyordum, aksamina kovuldu, ertesi gun tekrar baska bir yere yine ayni, iki gun orda uc gun burda, hic utanmadi, sikilmadi, bikmadi usanmadi tekrar tekrar denedi, simdi kac tane is yeri var ne kadar kendinin. Sen kendi memleketinde yasiyosun ne guzel dil problemin yok, ikinci ucuncu sinif vatandas muamelesi gormuyosun, neden kendini bu kadar sikintiya sokuyosun anlamadim.
                          ben rezil olmak istemiyorum küçük düşmekte. üstelikte akraba bunlar. tanımadığıma rezil olsam aman bi dahamı görcem der geçerim. ama bunlar akraba. hep yanyanayız. neden kendimi sıktığımı bende anlamıyorum. aslında rezil olmadım ama bana güldüler. buna eminim. annem de diyor herkezi kendine güldürdün. amannn dedim. onlar gülsünler, benim dün ve bugün burnum kanadı. başımıda ayakta tutamıyorum. gülen ağlamayıda bilir heralde. gülceğine halimden anlasınlar. burnum heralde çok sıkıntıdan kanıyor. aslında ordaki adamı da sevmedim ben yok hedefin ne, yok ben seni tanımıyorum. kaç kere suratını gördüm tanımıyormuş. o orda benden daha ön seviyede. işi öğrenmiş, bi derdi yok bnm gibi. işi yapıyor ama lobut gibi bi insan. belkide bnm üzerimden egosunu tatmin edecek böyle. bu adamda yine bzm oralı ama başka köyden. babam diyor ''sen kimseyi beğenmiyon'' ben böyle adamı beğenmem zaten ki halam sabah yine tel açtı. sıkılma düzelirsin ama ben biliyom seni birazda ordaki o köpek gerizekalı etti. halamda benim kafadan.
                          aslında onlar beni kovmazlarda çünkü dedem tarafından akraba ve zamanında çok iyiliğimizi görmüşler dedemlerden, ve fakirmişler. şimdide çok zenginler. ben hiç birşey yapmasam da yada yapamasamda orda otursam bile belkide amca ''metin burda oturcak parasını alcak bitti'' dese kim ağzını açıp birşey diyemez. adam beni mercedesin önünde götürüyor kendi özel aracıyla. ama tabi şişmiyorum zaten bu hallerim var hiçte mutlu etmiyor değilim. aslında abisi olsa o daha iyi olurdu. o daha iyi halden yoldan anlar. benide çok sever. ama oda artık hasta elini ayağını çekti.
                          ama ben böyle nasıl oldum niye oldum bilmiyorum dr arıyoruz bakalım ne olacak

Yorum

İşleniyor...
                          X