Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yanlızlık..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yanlızlık..

Bir sevgilim bile yok derdimi anlatıcak ,onla mutlu olucak bazende mutsuz olucak ama benim kimsem yok. Konuşacak ne sevgilim ne arkadaşım ne dostum nede ailem, Ben bile yokum kimseyle konuşamıyorum kendimle bile insan kendisiyle konuşamazmı ben konuşamıyorum işte herşeyimi kendim kaybettim, neden ve nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile tek hatırladığım bu hayatta yanlız olduğum evden işe, işten yanlız dünyama ...

merak ettim aileniz hayatta değil mi?

Yorum

hayatta ama benim için yoklar bildğin yabancı gibi eve geliyorum odama cekiliyorum ne görüyorum nede konuşuyorum yolda babamı göryorum yüzüne bile bakmıyorum biliyorum kötü bir evlat gibi görünüyorum ama inan babam benden daha kötü.Eskiden arkadaşlarım vardı dostlarım sevgilim vardı birgün herkesten koptum 1 yıl boyunca odamdan hiç cıkmadım kimseyle görüşmedim aradan üniv. kazandım babam göndermedi.Cok sosyal biriydim hiç boş vaktim yoktu eve bile fazla gelmezdim annem derdi iş bul evden işe işten eve gel.işte o 1 yıl evde kalmamdan sonra üniv. 2 kere kazandım gitmedim gititm bir işte çalıştım işten eve evden işe geldim ama ailemle görüşmedim ablamın düğünü oldu ona bile 1 saat kaldım cıktım.Şuan hiç birşeyim yok
      Last edited by toprak188; 30-04-2013, 12:42 AM.

Yorum

Evrenden hayatınızı ve duygularınız paylaşabileceğiniz bir insan isteyin büyük bir azimle. Karşınıza çıkacaktır.
        Bir kağıda dileğinizi 20 kere 30 gün boyunca yazınız.
        Ayrıca yalnızlığı seviyorsanızda sevmemeye başlayın

Yorum

baban yada ailenle yaşadıkların neticesinde mi böyle oldu?

Yorum

büyük coğunluk babam ve ailemle ilğili yaşadım olayların neticesinde böyle duruma düştüm.Herşeyden koptum kendimden bile şuan kimseyle konuşmuyorum ne mahalleden arkadaş nede iş yerinden birisiyle galiba yanlızlığa alıştım biraz zaman aldı ama alıştım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toprak188 View Post
              büyük coğunluk babam ve ailemle ilğili yaşadım olayların neticesinde böyle duruma düştüm.Herşeyden koptum kendimden bile şuan kimseyle konuşmuyorum ne mahalleden arkadaş nede iş yerinden birisiyle galiba yanlızlığa alıştım biraz zaman aldı ama alıştım
              Kardes her ne kadar nedenler farkli olsada bende senin durumundayim. Yalnizliga alistigini soyluyorsun ama ben bir turlu alisamadim.
              Bu yalnizliktin kurtulmak icin cok cabaliyorum ancak olmuyor. Ne yapsam olmuyor. Acikcasi ya ben yalnizligi yenecegim yada o beni yenecek.

Yorum

sayın @karabulutlar27 siz yeneceksiniz yalnızlığı müsterih olun..eminim sevgili dostum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toprak188 View Post
                  Bir sevgilim bile yok derdimi anlatıcak ,onla mutlu olucak bazende mutsuz olucak ama benim kimsem yok. Konuşacak ne sevgilim ne arkadaşım ne dostum nede ailem, Ben bile yokum kimseyle konuşamıyorum kendimle bile insan kendisiyle konuşamazmı ben konuşamıyorum işte herşeyimi kendim kaybettim, neden ve nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile tek hatırladığım bu hayatta yanlız olduğum evden işe, işten yanlız dünyama ...
                  sevgilin olsada bişi degismez türk kızlarının alayı bencil kendini begenmisler(güzelide cirkini de), yetiştirilme tarzi yüzünden en yakın zmnda seni terkeder sen ona dertlerini anlatirsan
                  Last edited by starbury; 30-04-2013, 02:02 AM.

Yorum

Depresyondan
                    Kurtulma yollarini arastirin netten cozulmeyecek sorununuz yok

Yorum

Dostum merak etme yalnız değilsin...7 yıldır seninleyim... kokusu yeter yalnızlığın... çağımızın vebası yalnızlık.... doğruların sonucudur bence yalnızlık.... bizden az kaldı... yalnızım ama huzurluyum... gerisini koyver gitsin...

Yorum

Bende aynı durumdayım ama benim derdim psikotik olmam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karabulutlar27 View Post
                          Kardes her ne kadar nedenler farkli olsada bende senin durumundayim. Yalnizliga alistigini soyluyorsun ama ben bir turlu alisamadim.
                          Bu yalnizliktin kurtulmak icin cok cabaliyorum ancak olmuyor. Ne yapsam olmuyor. Acikcasi ya ben yalnizligi yenecegim yada o beni yenecek.
                          yaradılış gereği, bir insanın yalnızlığı yenmesi mümkün değildir. çünkü insan yalnız, doğar ve yalnız ölür.
                          olsa olsa, yalnızlığını paylaşabilir. (başka bir yalnızla !)

Yorum

ben de öyleyim. vucudum mekaink olarak her gun aynı seyleri yapıyor. hiçbi şey hissetmiyorum. dusunemiyorum bile.

Yorum

Yanlızlık sadece tek başına durmak değilki benim çevremde insan olsa bile yanlızım beynimin içinde boş bir odadayım ne yapsam ne etsem cıkamıyorum askere gitmeyi düşünüyorum şunu demek isterim yanlızlık o kadar kötü değil alışında iyi birley ama paylaşmak isteyince paylaşamamak kötü bir şey ...

Yorum

İşleniyor...
                              X