Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir sigara yakın,okumaya üşenmeyin ve beni anlamaya çalışın çünkü ben anlamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir sigara yakın,okumaya üşenmeyin ve beni anlamaya çalışın çünkü ben anlamıyorum

16 yaşındayım.İstanbul'da yaşıyorum.Tahminimce 1.5 sene depresyondaydım.Her şeye isteksizlik,yemek yememe isteği,karşı cinse karşı ilgi azalması,melankoli,intihar düşünceleri....Okul ve yaşadığım yerle ilgili sorunlarım vardı(hala var ama daha az).Nefret ettiğim ve istemeden gittiğim okulumda 2. sene alışırım umuduyla bekledim ama olmadı.Derslerim,aile hayatım berbattı.Klasik ergen sorunları.Tabiki küçümsemiyorum çünkü çok sıkıntılıydı biliyorum sadece genel bir bakış attım.yaklaşık 1.5 ay önce intihar ettim haplarla.Olmadı ayaklarım hastaneye gitti.Bu arada bir kız vardı hep dertleştiğim,herşeyimi anlattığım.Bu kız intiharımdan iki gün önce bana açıldı.Bende ondan hoşlandığımı farkettim ama gene intihar ettim.1.5 ay geçti.2 anti-depresan kullanıyorum(düzenli kullanmamaya başladım).Şuanda o kıza aşığım ve sevgiliyiz.Derslere özel hoca eşiliğinde asılmaya çalışıyorum ve artık sağ akciğerimi kemiren içimdeki canavar yok ancak...Sadece haftasonu sevgilimi görmek için yaşıyorum.Mutluyum ama mutsuzum.Hala bir umudum yada beklentim yok hayattan ve intihar eğilimim hala var.Maddi durumum iyi,çok çok iyi arkadaşlarım var,sevgilim var,ailem beni seviyor,hep şanslı adam oldum madde hayatında ama hala ruhani olarak boşum.Yok yani sadece yok.Hayatıma bir merkez(kız) oturttum ama bu beni sadece ayağa kaldırıyor.Kalkıncada...YOK.Biri bana beni anlatsın lütfen.
    Last edited by blazonk; 01-05-2013, 11:49 PM.

bence senin canın sağlam bir sopa istiyor... madem her şeyin var... hiçbir şeyi olmayan insanları gör; onların hayatlarını yaşamaya çalış... sonra tekrar düşünürsün...

Yorum

bende düşündüm onu.Hatta kaç kere şımarığım dedim kendime.Bu yüzden hep aç kalmaya çalışıyorum,az para alıyorum yanıma,bir ara siyasete girdim çıktım.Bugün 1 mayısa gaz yedim kafamda gaz bombaları uçtu ama bunları hep şanslı olduğum ve bunu istemediğim için yapıyorum galba.Ne biliyim anlamıyorum işte

Yorum

Kuveti doldur ve kafani suya sok cikmak istedigin zaman bekle ve cik hayata tutunma buna denir
        İyilik yap insanlara para dagit. Ekstrem spor yap adrenalin sporlari tehlikesi var ama nasilsa istemiyorsun birde benim ilk mesajimi oku

Yorum

aynı şeyleri düşünüyorum bende ama kendini rahatlatmak istiyosan bi yöntem sölyiyim sana dene belki sanada ii gelir,

bu soruları sor kendine, bide düşün bu soruları en nefret ettiğin kişi sana bağırarak sorsa, ona ne cevaplar verirsin?

şartların çok iyi ayıp değilmi nasıl mutsuz olursun sen? bide intihar etmişsin yazık sana bu güzelim hayatta intihara kalkışıyorsun günah değil mi? siyasete girmişsin 1 mayıs işin gücün yokmu senin abuk subuk siyasetle uğraşıyon? kız seni terketmiş yazık sana sen acizsin?

bu soruları kendine sor adam gibi cevaplar bul kendi kendine cevaplar ver azalır suçluluk duygun.
          Last edited by ekemale; 02-05-2013, 09:18 AM.

Yorum

Yazılarından akıllı bir insana benziyorsun sessiz bir yerde otur aradığın şeyi düşünerek bulmaya çalış.Bir hobi sahibi ol.Koleksiyonculuk(arşiv) yap sana her ne uyarsa. En sevdiğin bir hobin aktiviten olsun.Ev işlerine yardım et.Derslerine biraz eğil.

Yorum

İşleniyor...
            X