Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cok yanlizim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cok yanlizim

Lise bire yeni baslasim. Sınıfta sadece iki yakin arkadaslarim var ama onlarin beni onemsedigini pek zannetmiyorum. Herkesin dogum gunu icin biseyler yapilirken benim icin hicbisey yapilmadi ne de olsa. Soniftan konustugum bi iki kisi daha var ama onlarla da yakın olamıyorum bi turlu. Diger yandan oturdugum sitede de kimseyi tanimiyorum. Ustelik dogdugumdan beri burda oturuyorum. Simdi yaz tatili yaklasiyo ve yazin herkes disarda dolaşırken ben evde yanliz oturucam bundan da korkuyorum. Tek yanliz insan benmisim gibi hissediyorim.

ille arkadas yapicam diye kimseye kendini ezdirme ama olurmu zamanla olur arkadaslarin korkma kimseye hemen guvenme oyle ortak yonleriniz olan herkesle konus merabalas falan ama cok baglanma herkes gelip gecici

Yorum

Kalabalıkta kaybolmak yerine dikkat çekecek özelliklerini göster, kendini izole edilmiş gibi geri çekmek yerine bugün ne yapacağız, planımız ne şeklinde birliktelik hissettiren cümleler kur.. Unutma onlar senden üstün değil sadece cesaretli , sen grubun bir parçası olmak istiyorsan kendi özelliğine yakın arkadaşlarını gözlemle ama bunun için öncelikli olarak kendini çok iyi tanıman artı ve üstün üstün özelliklerini keşfetmen lazım.. Hepimiz bu yollardan geçtik güzel kardeşim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gottabestrong View Post
        Lise bire yeni baslasim. Sınıfta sadece iki yakin arkadaslarim var ama onlarin beni onemsedigini pek zannetmiyorum. Herkesin dogum gunu icin biseyler yapilirken benim icin hicbisey yapilmadi ne de olsa. Soniftan konustugum bi iki kisi daha var ama onlarla da yakın olamıyorum bi turlu. Diger yandan oturdugum sitede de kimseyi tanimiyorum. Ustelik dogdugumdan beri burda oturuyorum. Simdi yaz tatili yaklasiyo ve yazin herkes disarda dolaşırken ben evde yanliz oturucam bundan da korkuyorum. Tek yanliz insan benmisim gibi hissediyorim.
        çogu insanın derdi benim dogum gunumu daha hiç kimse hatırlamadı çok koyuyo ama alısıyo ınsan

Yorum

psikiyatre git.

Yorum

önelikle bir ailen var..ailenle akrabalarınla kaynaş..arkadaşlıkları fazla önemseme gelip geçici

Yorum

yıllar sonra bunları istesende hatırlamıycaksın senin yerinde olsam sürekli bişeyler öğrenirdim egzersiz yapardım vücudumu geliştirirdim her yönden kendimi geliştirmeye çalışırdım
              push push. you. can do it!

Yorum

bende üniversitedeyim.arkadaşlarım evde değil yanlız his ediyorum kendimi..

aileni sevdiklerini düşün ve yanlız his etme kendini

Yorum

lisenin başında senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım. lise 2'nin başına kadar doğru düzgün kimseyle konuşmadım. herkes benim ağır davranışlarımla alay etti. belki sen böyle bir şey yaşamıyorsundur, eğer diğerleri seni sürekli küçük duruma düşürmeye çalışmıyorsa benim geçirdiğim zamanlardan bir nebze daha iyi zaman geçiriyorsundur. doğum günümü kutlamadılar demişsin, kutlamasınlar boşver, benim de hayatımda bir kere olsun diğerleri tarafından doğum günüm kutlanmadı. sen de onlarınkine katılmazsın. burada asıl önemli olan şey, seninle doğum gününün ne zaman olduğunu bilecek kadar konuşmadılar mı, yoksa bildikleri hâlde umursamamazlıktan mı geldiler de unuttular mı? bildikleri hâlde unuttular ise onlar senin değer vereceğin insanlar değildir. ama bilmiyorlarsa onların muhabbetlerine katılırsın, arada konusu geçer, o zaman söylersin doğum gününü.

lisede arkadaşların olduğu hâlde yalnızlık çekiyorsan eğer hocalarına yakın ol. faydası olacaktır. notların yükselir filan diye değil canım, onların hayat tecrübelerinden bir iki şey öğrenirsin diye belki. okuldan mezun olduktan sonra okulunu ziyaret ettiğinde krallar gibi karşılanırsın hocaların tarafından. onlarla arkadaş olmuşsundur.

bir de yaz tatilinde evde durmaktan sıkılıyorsan evde durma. etraftaki cafelere filan uğra, insanları gözlemle, çayını kahveni iç, kitabını oku. bir süre sonra bunları yapmaktan sıkılırsan olur olmadık insanlara laf at, hem sana eğlence olsun, hem onlara merak konusu. evde kalma ya. çok boğuyor.

tek yalnız insan sen değilsin, sadece senin gibi insanlar herkesin içinde diğerleri gibi sivrilemiyor, sorun bu.

yalnız ne uzun yazdım arkadaş ehu, umarım rahatını bozmamışımdır.
                  Last edited by devridaim; 04-05-2013, 10:59 PM.

Yorum

Liseye basladıgımın ıkıncı donemı antalyadan ıstanbula tasındık.cok agladım.uzun sure kımseyle arkadaslık kuramadım.yazın evde oturdum senın korktugun sey gıbı.ama yalnız kalmak kotu bır sey degıl.bu vakıtlerı kendın ıcın en ıyı sekılde degerlendırmelısın ılgı alanlarına yonelıp kendını gelıstırebılırsın.ben yaklasık 1 sene pek kımseyle arkadaslık kuramadım,soguk bır ınsanım ben uzaktan,aslında konusmaya korkuyordum ınsanlarla ama onlar benı kıbırlı sanıyordu.neyse suan 2 yıl gectı ve cok alıstım,cok sevıyorum herkesı.dısarı da cıkıyorum.emın ol alısırsın 9. Sınıf ıcın cok normal,9. Sınıfta kımse dogru duzgun alısamaz bırbırıne merak etme.

Yorum

ben de aynıydım liseyde. ikinci sınıfta biraz daha alıştım. iki yakın arkadaşım oldu. daha sonra daha da genişledi çevrem. şu an üniversitedeyim yine baştan başladım, arkadaşım yok doğru düzgün. bakalım ileriki senelerde ne olacak. çok zıt bir kişiliğin yoksa illaki seni kendine yakın bulan olur. arkadaşın olsun kesinlikle yoksa insan iyice içine kapanıyor.

Yorum

lisede yalnızsan ilerde daha da yalniz kalicaksin söliyim. yakın arkadaslıkların temeli lisede atilir . benim lisede cok arakdasim var saniyodum cünkü herkesle aram iyidi fakat dişarda cok takilmiyodum noldu liseden sora yalniz kaldim üniversitede arkadaslarim oldu ama hiç biri lisedeki gibi olmuyor. yine yalnizim degişsen bişi yok önemli olan saglik sagligin iyi olsun yalnizlikta iyidir

Yorum

İşleniyor...
                        X