2 yıl önce bir gün yürürken belimde ağrı hissettim ve o günden beridir belim hergün agriyor. 4 yil öncede aynı şey yüzerken boynuma olmustu ama onla yaşamaya alimistim. 2 yildir neredeyse bir gün yataktan agrısız kalkmadım bazen öle oluyorki agrıdan uyuyabilcek rahat pozisyonu bulamiyorum ve uykuya dalamiyorum. boş oldugumdan ve ondan önce okurken evdeyken hep bilgisayar basinda otururdum yillardir böle en azindan 5 6 yildir. onunda etkisi var heralde ama hep agri olur mu be arkadas . bel fıtıgı ve boyun fıtıgı genç yaşimda yakama yapişti birakmiyor. geçenlerde gaza geldim babamin bi arkadasinin tavsiyesi ile bu konularda yeni bi tedavi olan kuru iğne tedavisine basladim ilk basda iyi geldi dedim heh düzeliyorum sora bişi oldu ve daha da cok agrimaya basladi şimdi eskisinden de kötü. sanirim kurtulamayacagim ya tüm yaşam enerjimi , hayat şevkimi aldi götürdü, hiç bişi yapasim gelmiyor sürekli agri sizi oturunca kalkmak istemiyorum, ayakta durunca oturmak istemiyorum. agrilar sırtımada vurdugundan çok nadir olsada belim yada boynum agrimadiginda bu sefer sırt agrilarim basliyor. hayatin bok gibi gitmesinden dolayi mutsuz olmam da etkiliyomus göya depresyon vs. bıktım be bıktım hiçbişiden yana şansim yok. 25 yaşindan itibaren 3 sene de resmen dibi gördüm.sağlık, para, iş, aşk,arkadaş her yönden dipteyim. hiç intihar edicek biri degilim ama onu düşünmeye basliyorum yavaştan.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ağrılardan bıktım artık ya dayanamıyorum
Collapse
X
-
psikiyatri ilaçları bazen iyi gelebiliyor sinir sistemine etki edebildikleri için faydası dokunabilir. bir psikiyatristen yardım al bence ...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum