Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karne Gelince Dayak Yiycemm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Karne Gelince Dayak Yiycemm

Bnim karnem iyi değil bu dönem ama anneme abim demiş "o karne gelince dayak atmazsam neyim" demiş. Benim zaten görmediğim bişey değil ben çoğu kez dayak yedim evet bazılarında hakettim ama... Bu kadar fazlasını hakeden bi kız olduğumu sanmıyorum. Hem dövüyolar ama derslerimde yardımcı olmuyolar tamam abim işe annem evle uğraşıyo yalnız birazda fikir verseler şöyle performans ödevlerimde falan... Annem ilkokul mezunu abim annem ve babam boşandığı için lisede çalışmaya başlamış iki abim var diğeri ırakta çalışıyo ara sıra para falan yolluyo vs.. O konulara girmek istemiyorum.. İşte ben napabilirim? Annemle bu durumu konuşsamda yaramıyor. Hiç bi zamanda yaramıycak. Ben napcam? Napabilirim? Destek ve fikirleriniz için şimdiden sağolun.. (

sen buraya takılalı iyice depresife bağladın...arada çık soluk al...

Yorum

ya yok abla gerçek söylyorm.. sadece fikir istiyorumm

Yorum

Tekvando kursuna git.

Yorum

DD DD tm gdeirz

Yorum

kötü örnek olmayın kıza

Yorum

hahahahah doğrusun abla D

Yorum

Git git abini dövmeye başla sonra eve niye geç kaldın diye hesap sorarsın ona

Yorum

ehehheheh evet yaparımmm bi yumruk 2 tekme

Yorum

öyle cevap verince daha bi kötü döver..

Yorum

Öğretmenlerinden not konusunda yardım iste.Bu devirde zaten kalmak zor.Gerekirse proje ödevi al.İş işten geçmiş değil.

Yorum

YAv serenay abin karnen kötü olunca sana dayakmı atıyor , yani bu durumu sorgulamak lazım her şeyden önce şahsen ben kardeşimi çok büyük bir yanlış yapmadığı müddetçe dövmem ve dövmedimde . Ama sen dayak yemeyide kabullenmişsin biraz . Alışkanlık mı yapmış nedir , anlamadım:45:BU dayak meselesi oldukça ciddi abin böyle davranmamalı karne yüzünden bi kız çocuğu dövülür mü arkadaş
                        Last edited by karavana; 05-05-2013, 07:23 PM.

Yorum

ben buyum arkadaş de iki döverler bakarlar sende bir değişme yok onlara kabul ettirirsin kendini

KuzuZade
                          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ya sormayın yaa öğretmenlerdede iş yok anca veli toplantılarda çalışkanları övmek

Yorum

yok ben öyle karşılık verirsem olmaz.. döver eli çok sert karşılık veremem hem abimin ağzı çok küfür dolu.. bugun bana p*ç dedi

Yorum

İşleniyor...
                              X