Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rüya Görme Kaygısı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Rüya Görme Kaygısı

Benim uzun zamandır bi sorunum var. Rüya görme. Rüya görmek istemiyorum. Her gece kötü rüya görme korkusuyla yatıyorum fakat rüya görmek istemyiorum. Her gece çeşitli rüyalar görüyorum ama genede sevmiyorum ben rüya görmeyi çünkü korkunc olmasından korkuyorum. Bunun çözümü falan yokmu.

Her insan gecede 4-5 defa rüya evresine girer, görmeme gibi bir sansin yok fakat bilincaltini rahat tutarsan rüyalarinda okadar tatli olur.

Yorum

Recepsolar ve queensyche yorumlarina katiliyorum fakat kafama birsey takildi, aceba serenayin kabus görme sebebi kullanmis oldugu herhangi bir ilac olabilirmi? hic unutmuyorum bundan 4 sene önce doktorum bana valdoxan adinda bir ilac vermisti, melotonini arttiran bir ilacti ve gece yatmadan önce almam gerekiyordu fakat her ictigimde rüyalarimda yüksek yerlerden düstügümü görüyordum ve buda gece boyunca beni 6-7 defa uyandiriyordu, ilaci kesince rüyalarim normale dönmüstü.

Yorum

bugün öğretmenimi gördüm kız çocugu seviyodu onun oglu varr... 2 tane.. acaba cocugumu olcak

Yorum

Uykunda altına işiyor musun, acıkıyor musun, yoruluyor musun da rüya görüp görmemeni kontrol edeceksin.uyku teslimiyettir.Teslim ol artık.Uykularını bari yönlendirme.
          Orjinal yazı sahibi: serenayss View Post
          Benim uzun zamandır bi sorunum var. Rüya görme. Rüya görmek istemiyorum. Her gece kötü rüya görme korkusuyla yatıyorum fakat rüya görmek istemyiorum. Her gece çeşitli rüyalar görüyorum ama genede sevmiyorum ben rüya görmeyi çünkü korkunc olmasından korkuyorum. Bunun çözümü falan yokmu.

Yorum

yok artık ne işemesi ya yok öyle şeyler

Yorum

Tamam ben de onu diyorum zaten.Uykuda pekçok şeyi kontrol edemeyiz.Elbette kabus görmek istemeyiz ama rüya görmeyi engelleyeceksin diye gidip sana saçma sapan ilaçlar verirler allah korusun sağlığından olursun.Bence yor kendini bedensel olarak.Drin bir uyku çekersin.

Yorum

okul var

Yorum

İşleniyor...
                X