Benim uzun zamandır bi sorunum var. Rüya görme. Rüya görmek istemiyorum. Her gece kötü rüya görme korkusuyla yatıyorum fakat rüya görmek istemyiorum. Her gece çeşitli rüyalar görüyorum ama genede sevmiyorum ben rüya görmeyi çünkü korkunc olmasından korkuyorum. Bunun çözümü falan yokmu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rüya Görme Kaygısı
Collapse
X
-
Recepsolar ve queensyche yorumlarina katiliyorum fakat kafama birsey takildi, aceba serenayin kabus görme sebebi kullanmis oldugu herhangi bir ilac olabilirmi? hic unutmuyorum bundan 4 sene önce doktorum bana valdoxan adinda bir ilac vermisti, melotonini arttiran bir ilacti ve gece yatmadan önce almam gerekiyordu fakat her ictigimde rüyalarimda yüksek yerlerden düstügümü görüyordum ve buda gece boyunca beni 6-7 defa uyandiriyordu, ilaci kesince rüyalarim normale dönmüstü.
Yorum
-
Uykunda altına işiyor musun, acıkıyor musun, yoruluyor musun da rüya görüp görmemeni kontrol edeceksin.uyku teslimiyettir.Teslim ol artık.Uykularını bari yönlendirme.Orjinal yazı sahibi: serenayss View PostBenim uzun zamandır bi sorunum var. Rüya görme. Rüya görmek istemiyorum. Her gece kötü rüya görme korkusuyla yatıyorum fakat rüya görmek istemyiorum. Her gece çeşitli rüyalar görüyorum ama genede sevmiyorum ben rüya görmeyi çünkü korkunc olmasından korkuyorum. Bunun çözümü falan yokmu.
Yorum
-
Tamam ben de onu diyorum zaten.Uykuda pekçok şeyi kontrol edemeyiz.Elbette kabus görmek istemeyiz ama rüya görmeyi engelleyeceksin diye gidip sana saçma sapan ilaçlar verirler allah korusun sağlığından olursun.Bence yor kendini bedensel olarak.Drin bir uyku çekersin.
Yorum

onun oglu varr... 2 tane.. acaba cocugumu olcak
Yorum