Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cok zor :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Her güne; güzelliğe niyet ederek başlayın...
    Bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün...
    Çünkü; dilekler dualaşır.. Dualarsa., gerçekleşir..

ya hep kötüydü öncesi, yine kötü olacak diyorsun ya... bu defa tersini düşün.... Ama inan hakkaten inan.. ÇÜnkü; bilinçaltı aptaldır... SEn gülümsersen; bu adam mutlu seretonin hormonu salgılayım der beyin... bi dene aynanın karşısına geç... hiç sebepsiz gülümse bak beynin sana neler yapıyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ELizz View Post
      Her güne; güzelliğe niyet ederek başlayın...
      Bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün...
      Çünkü; dilekler dualaşır.. Dualarsa., gerçekleşir..

ya hep kötüydü öncesi, yine kötü olacak diyorsun ya... bu defa tersini düşün.... Ama inan hakkaten inan.. ÇÜnkü; bilinçaltı aptaldır... SEn gülümsersen; bu adam mutlu seretonin hormonu salgılayım der beyin... bi dene aynanın karşısına geç... hiç sebepsiz gülümse bak beynin sana neler yapıyor....
      denedim aynı şey tekrar oldu dua ettim başarıcam dedim ama önceden yaşadğıma benzer bi şey yaşadım daha napıyım ki yapacak tek şey kaldı!
      push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: situation View Post
        denedim aynı şey tekrar oldu dua ettim başarıcam dedim ama önceden yaşadğıma benzer bi şey yaşadım daha napıyım ki yapacak tek şey kaldı!
        Bak.. bırak süreç devam etsin... olmadıların çetelesini tutma n'olur.. Yaptım olmadı cümlesi ne demektir iyi bilirim ben hakkaten... Her olmayan da; belki göremediğin bi'zorluktan korunuyorsundur.. bunu düşün...
        en yakın zamanda iyi bişeylerin de olacağına seni inandırcak bi'şeylerin girmesini diliyorum ben hayatına... ihtiyacın olanı diliyorum senin için...inşallah...

Yorum

Inş dediginiz gibi olur
          kafam çok karışık buraya yazacağım şeyler bile aklıma gelmiyor sanki beynim durdu stresten galiba

Yorum

Hayırlısıyla bi işe başla bi piyasayı gör öğren bırak otoriteli insanlarla konuşamamayı o insanlara saygın bile kalmıyor piyasada neler dönüyor neler.
            edit: genelleme yapmıyorum herkes için geçerli değil bazı otorite sahipleri çok babacan oluyor hatta sana el ayak oluyor özgüvenini kazandırıyor insana

*----Bismillâh her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız. Bil ey nefsim! Şu mübârek kelime İslâm nişanı olduğu gibi, bütün mevcudâtın lisân-ı haliyle vird-i zebânıdır.----*

Yorum

Piyasayı gördüm öyle insanlara saygim yok ama sosyal fobiden dolayı rahatsız oluyorum elimde değil

Yorum

adam haklı kim bilcek ki onda fobi var. ve yardım elini uzatacak. bunların olması elinde değil bastırmasıda güç. bu yüzden insanın kendine olan güvenide azalıyor artı bu durum çekinme duygusunu içine katıyor. o zaman ya sıkıntı yaşayarak bu durumu yada o evreyi atlatmaya çalışıyor yada tam tersi kaçıyor.
                bende de var zaten geçen buraya bi ton şey dizdim

bizim gibi insanların çevreyle uyumu da sıkıntılı biraz bence. otoriter insanlarda zaten egosunun verdiği güç, emir verme, yönetme, idare etme gibi vasıfları veya bi takım şeyleri kendinde bulduğunda veya kazandığında bunları direk kullanmaya başlıyor. karşısındaki insan da sıkıntılı ve ruh halinde kendi içinde problem yaşayan biriyse, bu direk o insanın üzerinde etki ediyor veya etmeye başlıyor. kimsede bilmiyor.
                kimseye birşey de diyemiyorsun.

ama khanceylan arkadaşın dediği tüm otoriter tipler öyle değil tabi. yardım elini uzatan da var.

toplumun anksiyeteli sf li insanlara daha duyarlı daha ılımlı daha içten,samimi davranış ve duygularla yaklaşması lazım. ama onlara hasta gözüyle bakmaması lazım. genelde toplum hasta gözüyle bakıyor. hatta ''deli' gözüyle bakanlar bile var.

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
                bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
                  adam haklı kim bilcek ki onda fobi var. ve yardım elini uzatacak. bunların olması elinde değil bastırmasıda güç. bu yüzden insanın kendine olan güvenide azalıyor artı bu durum çekinme duygusunu içine katıyor. o zaman ya sıkıntı yaşayarak bu durumu yada o evreyi atlatmaya çalışıyor yada tam tersi kaçıyor.
                  bende de var zaten geçen buraya bi ton şey dizdim

bizim gibi insanların çevreyle uyumu da sıkıntılı biraz bence. otoriter insanlarda zaten egosunun verdiği güç, emir verme, yönetme, idare etme gibi vasıfları veya bi takım şeyleri kendinde bulduğunda veya kazandığında bunları direk kullanmaya başlıyor. karşısındaki insan da sıkıntılı ve ruh halinde kendi içinde problem yaşayan biriyse, bu direk o insanın üzerinde etki ediyor veya etmeye başlıyor. kimsede bilmiyor.
                  kimseye birşey de diyemiyorsun.

ama khanceylan arkadaşın dediği tüm otoriter tipler öyle değil tabi. yardım elini uzatan da var.

toplumun anksiyeteli sf li insanlara daha duyarlı daha ılımlı daha içten,samimi davranış ve duygularla yaklaşması lazım. ama onlara hasta gözüyle bakmaması lazım. genelde toplum hasta gözüyle bakıyor. hatta ''deli' gözüyle bakanlar bile var.

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
                  Yaşadıklarımı çok iyi ifade ettin inşallah sende sıkıntılarından temelli kurtulursun

Yorum

Yaşadıklarımı çok iyi ifade ettin inşallah sende sıkıntılarından temelli kurtulursun
                    saol tşkler. işallah yaa...
                    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

SF li için iş bulmak para kazanmak cehennem. Gerçi SF li için hayatın tamamı cehennem.

Ama para kazanmak paralı olmak yaşam için şart. Eskisi gibide değil işgücü emek fazla iş az bir işe girip çalışıp emekli olayım devri geçti.

Bunun için bundan sonra SF li insanlar kendini iyi yetiştirmeli meslek edinmeli okul okumalı dil öğrenmeli aksi halde birde SF nin üstüne işsiz parasız kalıp hayatlarını böcek gibi yaşamak zorunda kalırlar.
                      I'm fine. I'm just not happy.
                      G.House

Yorum

Hayata sifirdan başlasam çocuğunu önemseyen bi anne babanın çocuğu olmak isterdim o zaman sf filan olmazdı

Yorum

Hayata sifirdan başlasam çocuğunu önemseyen bi anne babanın çocuğu olmak isterdim o zaman sf filan olmazdı
                          Farketmez belki çocuğunun çok üstüne düşen aile olsa da bu seferde fazla üzerine düşmekten böyle olurdu. Bu hastalığın sebebi belli değil çevre aile genler fiziksel özellikler hepsi etkili bir tanrıya inandığımdan falan değil ama kader gibi bir şey bu.

Ezilmeye horlanmaya acı çekmeye devam iş konusu da öyle millet senin çalıştığının mücadele ettiğinin yarısını bile yapmadığı halde alıp başını yürürken sen onlara bakar durusun kısaca daha çok ezilmeye daha çok çalışmaya daha çok acı çekmeye devam.
                          I'm fine. I'm just not happy.
                          G.House

Yorum

İşleniyor...
                          X