Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşamanın kıymeti yok benim için

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • yaşamanın kıymeti yok benim için

    ben baya yakışıklı biriyim. aslında biriydim denilebilir. kaşlar gözler bide gür saçlar var(dı) saçları döktük hastalıktan. ana nedenide sıkıntı strees bundan dolayı cild hastalığına yakalandım. ama ne olacak mutsuzum
    kızlar dış görünüşe göre adam seçiyolar seçmiyolarda. seçenlerde var seçmeyende.
    güzelim diyen yok tabi ama ''güzelim'' diye içten içe egosunu tatmin edenler çok. bunlar benim gördüklerim. lakin hiç birşey dışardan gözüktüğü gibide olmayabiliyor.
    ben okurken kursta 2 güzel kızla oturuyordum. birini sevdim. öbürünün sanki zoruna gitti.
    ama tabi daha esmer ve güzel olanınnı sevdim. o kadar bekledim ki. arkadaşlığımız iyiyidi ama bekletti tabi boşuna bekledik sonra kavga ederek bitirdik. çünkü onun bu umursamaz tavrı. bnm yanlış hareketlerim. güzelliğinin verdiği ego ve güven. sonuç hüsran. gören arkadaşlarım zannediyodu ki metin işi götürüyor. nerdeee. yok sadece arkadaştık umud edip bekliyordum. tabi hatalarımda oldu.
    ama diğeri daha az güzel olmasına karşın daha iyiydi. oturaklıydı. hanfendi gibi ve anlayışlı. hem ona daha iyi açılırdım güzellikte çekinmemi yaratıyor nedir. arkadaşını sevdiğimi ilk seferde kızın kendine değil bu arkadaşına söyledim. güzel olupta içi kötü olduktan sonra napacan sen sev tek başına dur.
    şimdi diyorum ki keşke öbürünü sevseydim onun kadar güzel değildi ama ondan iyiydi. ama gönül işte. evlendiler tabi.



    bazı daha yeni yetme kızlar hem az olan reelimde hem sanalda ilgili. ama benimde gözüm tavanlarda internet sitelerinde benle konuşan kızlar var yada işte dışarda. beğenemiyorum aşık olamıyorum falan ne bilim.. sanaldakilerde fasa fisoda. yine olsun millet seni görüp eleştiriyor. düşüncelerini öğreniyorsun.

    bazıları beni sahte fotolarla kandırıyor ya da ''kendini göster'' diyorum ''ya beni beğenmezsen'' diyor. ''çirkinim'' diyor.
    bazısı geliyor resmin kendin güzel ama yaşlısın diyor. git evlen diyor.
    bazısı geliyor dalga geçiyor.
    bazısı telefon veriyor.
    bazısı öyle bazısı böyle....
    çıldırdım ya.
    yalnızlık en iyisi.
    oysaki zaten bende onların beğendiği fotodaki gibi değilim artık, resmen ruhi bunalımlardan çöktüm saçı başı döktüm.

    benim amacım aslında kız falanda değil insanların zihinleri fikir düşünce ve benim hakkımdaki düşünceleri, yaşayış biçimleri yani ''herşey'' ne varsa gözlemliyorum. onların beklentilerini gözlemliyorum. nasıl yaşadıklarını.. hayata, insanlara bakış açılarını...
    bazı bayanlarada bakıyorum ahlaktan, edepten, namustan, dem vururlar. erkekler gibi akşama kadar orda burda şurda giyinişleri açık seçik. afedersiniz ama bana ''sokak sürtüğü'' gibi geliyor onlar.
    ama bizde de var bazen öyle istiyoruz. yesin içsin gezsin benle falan diyoruz. sonrada namuslu olmasını istiyoruz bekliyoruz. ee başka..
    neyse.

    valla aha şimdi ağlıyordum. nedenini bilmiyorum. çok doluyum.
    twitterde biriyle tanışmıştım bana ''ben seni çözdüm senin çok hassas bi yapın var'' dedi bi gün. galiba evet, ondan ağlıyorum. eleştiri yapsalar bi tuhaf. yaşlı deseler kafaya takarım. aslında yaşım var ama görüntüm yok. milet böyle diyor ya bende yaşı acayip takıyorum artık söylemeye korkuyorum. bazılarına öyle ağır sözler yapıyorum ki ''sakin ol şampiyon'' diyolar bakıyolar bende şarteller attı kaçıyolar. benim çocukluk ve ergenlik dönemimde kötü geçti. bilmiyolar.

    annem diyor ki ''yüzün göstermiyor ya, yaşı takma'' he amca diyolar artık.

    ondan sonra da dürtüyor. evlilik sözleriyle bazen. hadi evlenmede olmasın.

    bi sevgili edinelim. gezelim azcık.

    seçiyorum

    kızlar nasıl yakışıklı istiyorlarsa güzele bakıyorlarsa bende ''güzel kız'' istiyorum. ama beğendiğim kızın ya yanında sürüyle erkek, ya yakışıklı olmasa bile zengin bi sevgili, ya kız prestiji yüksek biri hem maddi hem manevi yönden egolu hanfendi. ya ''baya güzel elli tane isteyeni peşinde koşanı var''
    ya işte ne bilim biizm gibi sıradan garip bi ailenin değil, sosyal ve kültürel bir ailenin sosyetik, sosyal, gezmeyi eğlenmeyi, diskolarda cluplerde içmeyi, denizlerde havuzlarda yüzmeyi seven bir kızı..
    hiç bakmıyolar. bazen sallıyorum. bazen aman yaşımız giidiyor daha çok ''amca'' lafları duymadan birini bulalım.
    zaten anne baba ölene kadar senle duracak değil, falan off..

    bi kıza hayran kaldım. kendisinede söyledim. hiç sallamadı.
    beni ciddiye alıp almamasıda önemli değil. kızın hayatını araştırdım. sevgilisi var. sevgilisine baktım çocuk bmw biniyor.

    oho dedim bu kız ben istedğim kadar yakışıklı olim, sevim bu bana bakmazmış zaten dedim içimden, üzüldümde tabi. ve artık genellemede yapıyorum. çünkü insanların istek ve arzuları sıradan değil artık.
    yakışıklı olsun
    paralı olsun
    evi olsun
    özgüveni yüksek olsun
    sevgisi aşkı hiç tükenmesin
    beni taşıyabilsin daha neler neler..
    valla atmıyorum kızın biri yine bana ilgili. ama kız uçuk kaçık. sevgili arıyor. cinsellikle ilgili birşey sordu bana. bende cevapladım ama onu tatmin etmedi galiba. kıza dedim ''sen bunamı bakıp adam seçiyon'' ''heralde olm ne zannetin'' dedi. postayıda koydu. koysun. onuda yağlı boyayla boyadım, insan özeleştiri yapacak kendine.
    ama işte demek istediğim beklentiler yüksek artık her yönden herşeyden.. insanın görüntüsü bile o kişinin zevkine hitap etmiyorsa ''adam'' değilsin.


    bizim gibi sıradan, sosyal olmayan, özgüveni yok ve prestiji mevkisi yüksek olmayan insanlarada çok ağır geliyor. kompleks etkisi yapıyor.

    erkek kuzenimin eşi bi ara bana ''sen evlenmiyon mu'' diye takıldı. ne sölediğimi hatırlamıyorum ama ''ama insan kendine göre araması lazım'' dedi. ben neyim bilmiyorum ya resmen aşağılık komplekslerine giriyorum böyle sözlerlede.

    daha benim saçım dökülmesinde kimin dökülsün. boşuna egzamaya yakalanmadım ben. boşuna reflü olmadım.
    hasan diye bi arkadaşım vardı beni severdi çokta neşeli anlarımız oldu. çocuk benim konuşmalarıma bayılırdı. herşeyden dert yanardım bigün ''öyle herşeyi kafaya takma, çabuk yaşlanırsın'' dedi bana. gelde takma.
    hiç umudum yok sevgilim eşim falanda olmayacak zaten hem güvensizlikten hem seçicilikten. ben böyle ölürüm. yakışıklıkta gitti. yaşda gidiyor.
    bu hassas yapıdan da nefret ediyorum.

    hayatını yaşayanları görmemek için sevgilisi, güzel kızlarla veya erkeklerle dolaşanları görmemek görüpte üzülmemek için resmen kızılaya, cafeye, bilmem havuza düğüne inmiyorum, gitmiyorum. öyle hassas bi yapı ki babam hastalandı diye bende hastalandım psikolojik yani. annemin kucağından yerlere düştüm ''bu ne kadar hassaslık ya'' dedi o anda annem bana.

    yok yakışıklılık bile avantaj olsada baktığın sana bakmıyorsa bi ''hiç''sin. hem ben kendime özeleştiri yapıyorum da ulan diyorum özgüvensiz baba parasıyla yaşıyon. boş bi kafa. güzel kız senin neyine. sosyal değilsin birşey değilsin.

    ama ALLAH da beni böyle imtan ediyor heralde.

    çoğu şey para. yok kalpmiş, yok sevmekmiş, faceden bazı kadınlara bakıyorum da rastlıyorum bazen. kenan imirzalioğlu için şu için bu için hem parası hem şöhreti için yanında olsalar o kişinin ağzına girerler. şu saf halimle ünlü olim bana bakmayan bile bakar artık.ama naapim ben öyle sevgiyi, ilgiyi.. beni seven böyle sevsin. sevenlerde oluyor ya bu kara kaş kara gözden ötürü, ama ben sevemiyorum sanki onları. seviyorumda aşk farklı. bide ''herkes sevsin beni'' duyguları var bende sanki biraz. ondan sadece bana hayran olanlardan değil, herkesden ilgi sevgi ve şefkat bekledim göremeyincede yıprandım.


    bazı şeyleride fazlamı kurguluyorum kafamda diyecemde. dayımın kızı şimdi evleniyor. ikinci evliliği. alacağı adamda paralı ama alçakgönüllü insanlar ailecek. yedirmeyi içirmeyide seviyolar.
    biizmkide benim gözüm parada değil mutlu olmak istiyorum edaları ile dolaşıyor ama külahıma anlatır. bu iş çok hoşuna gitti. hem adamı sevdi hemde parası var.
    bi yere gittik kuzenim eşi olacak insan, ben, kuzen. iyisinden istiyor hanfendi. ne isteyecekse. ben kıskanmıyorum aslında ama biizmkisi mercedese biniyor diye belli etmeden şişiyor. ''istemem yan cebime koy'' gibi. benide hep yanlarında götürüyolardı enişte ''sensiz gitmem'' diyordu ama onların o halleride bana sıkıntı kendi içimde. mutlu oldular gibi paralarıda var.
    tek hoşuma giden bu yeni eniştem bana ''sen varya süpersin'' dedi yani yakışıklılıktan falan değil. konuşmalarımdan, karakterimden, kişiliğimden.... bunu çıkardı galiba.
    ama süper olsam ne olacak yüzüne baktığım yüzünü çeviriyorsa. bi tonda kuzen falan var annemin babamın sülaleri geniş.

    benim bi sevgilim olmadıktan, olupta onu mercedese bindiremedikten yediirp içirip gezdiremedikten sonra benim için kıymeti yok. yaşamanında kıymeti yok. çoğu kuzenimden akrabamdan ve insanlardan utanıyorum.

    fakirin,garibin kalbi yok, cebi delik.. hele birde böyle özgüvensiz sorunlu biri ol. bittin.

    bi gram ekmeğim olsa onuda paylaşıcam ama millet diyorki suyun da varsa gelirim :.(
    Last edited by Metin06; 23-05-2013, 10:31 PM.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

  • #2
    metin 2-3 yıl öncesinden hatırlıyorum moralin bozuktu ilaç falan kullanıyor musun bir şeyler yapıyor musun ben düzenli spora başladım epey faydası oldu. Spor dediğim hergün 45 dk koşu ve esneme hareketleri, haricnde bir şey yok, bunlar bile fayda etti.
    Her şey güzel olacak...

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      metin 2-3 yıl öncesinden hatırlıyorum moralin bozuktu ilaç falan kullanıyor musun bir şeyler yapıyor musun ben düzenli spora başladım epey faydası oldu. Spor dediğim hergün 45 dk koşu ve esneme hareketleri, haricnde bir şey yok, bunlar bile fayda etti.
      kesinlikle sporun her turlusu iyi gelir bende 2 haftadan beri kendimi kotu hissediyorum ama spordan sonra hem düzeldim hemde kendimi iyi hissediyorum

      Yorum


      • #4
        Tamamını okumadım yazdıklarının ama okuduğum kısımdan anladığım kadarıyla beklentilerin çok yüksek,seni mutsuz yapan bu ,bence senin beklentilerini yeniden gözden geçirip belirlemen gerek.

        Yorum


        • #5
          Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
          metin 2-3 yıl öncesinden hatırlıyorum moralin bozuktu ilaç falan kullanıyor musun bir şeyler yapıyor musun ben düzenli spora başladım epey faydası oldu. Spor dediğim hergün 45 dk koşu ve esneme hareketleri, haricnde bir şey yok, bunlar bile fayda etti.
          bozuk bozuk hala bozuk.. dr gitmeyi düşünüyorum bu yakınlarda. ama iyi bi dr arıyorum. bazı drlara da güvenemiyorum sanki, adı doktor. ezbere konuşup ilaç yazıp tamam.. bende body gitmeyi düşünüyorum da bana hem maddi açıdan hemde benim vucud biraz zayıf zor geliyor. ama daha önce yapmıştım 2-3 ay çok iyi geldi. güvenim bile arttı sanki. yemem içmem değişti.
          bende az buçuk bide sanal bağımlılığı var. kalkamıyorum pc başından..
          bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

          Yorum


          • #6
            Orjinal yazı sahibi: bymhrrm View Post
            kesinlikle sporun her turlusu iyi gelir bende 2 haftadan beri kendimi kotu hissediyorum ama spordan sonra hem düzeldim hemde kendimi iyi hissediyorum
            ne sporu yapıyorsun?
            bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

            Yorum


            • #7
              ama seninde kızdan beklentilerin yüksek sen diyorsun ya böyle böyleyim ama güzel kızı beğenip aşık olmuşsun hep güzellerden hoşlanmışsın bide normal fazla güzel olmayıp sade kendi halinde bi kızla ilgilen karşılığını alırsın bence

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: şükranm View Post
                ama seninde kızdan beklentilerin yüksek sen diyorsun ya böyle böyleyim ama güzel kızı beğenip aşık olmuşsun hep güzellerden hoşlanmışsın bide normal fazla güzel olmayıp sade kendi halinde bi kızla ilgilen karşılığını alırsın bence
                olmuyo birader bi süre sonra bende biter güzel olmayan. yada aldatılır. ben denedim olmadı. olmayınca olmaz yani. ben yakışıklı adamım. güzelden de anlarım. güzeller bana nasıl evet demediyse bende bana gelen çirkine evet demem. desem bile sevgisiz,ilgisiz olur. bana katlanacaksa kalsın. gider başka yine güzel olamayanla bile konuşurum yada elime böyle fırsat geçsin konuşurum. ee nasıl tatmin edecem ben bu duygumu.

                ama kimsenin yıpranmasını istemiyorum ne kendimin ne başkasının. onun için kimseye seni seviyorum demiyorum. güven vermem.

                benim yapım bu.

                benim babamın kahve bağımlılığı vardı o huyundan kimse vazgeçiremdi onu. en sevdikleri bile. benide bundan kimse geçiremez. bi çiçekle bahar geçmez. üstelik mağdurum. benle ilgilenen kızlar var ben ilgilenmiyorum. çünkü derdim ''güzel'' benim. anlayış göster, anla lütfen. yada yazma. ben bunu biliyorum istesem böylede hareket ederim. ama olmaz.
                bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

                Yorum


                • #9
                  Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
                  ben baya yakışıklı biriyim. aslında biriydim denilebilir. kaşlar gözler bide gür saçlar var(dı) saçları döktük hastalıktan. ana nedenide sıkıntı strees bundan dolayı cild hastalığına yakalandım. ama ne olacak mutsuzum
                  kızlar dış görünüşe göre adam seçiyolar seçmiyolarda. seçenlerde var seçmeyende.
                  güzelim diyen yok tabi ama ''güzelim'' diye içten içe egosunu tatmin edenler çok. bunlar benim gördüklerim. lakin hiç birşey dışardan gözüktüğü gibide olmayabiliyor.
                  ben okurken kursta 2 güzel kızla oturuyordum. birini sevdim. öbürünün sanki zoruna gitti.
                  ama tabi daha esmer ve güzel olanınnı sevdim. o kadar bekledim ki. arkadaşlığımız iyiyidi ama bekletti tabi boşuna bekledik sonra kavga ederek bitirdik. çünkü onun bu umursamaz tavrı. bnm yanlış hareketlerim. güzelliğinin verdiği ego ve güven. sonuç hüsran. gören arkadaşlarım zannediyodu ki metin işi götürüyor. nerdeee. yok sadece arkadaştık umud edip bekliyordum. tabi hatalarımda oldu.
                  ama diğeri daha az güzel olmasına karşın daha iyiydi. oturaklıydı. hanfendi gibi ve anlayışlı. hem ona daha iyi açılırdım güzellikte çekinmemi yaratıyor nedir. arkadaşını sevdiğimi ilk seferde kızın kendine değil bu arkadaşına söyledim. güzel olupta içi kötü olduktan sonra napacan sen sev tek başına dur.
                  şimdi diyorum ki keşke öbürünü sevseydim onun kadar güzel değildi ama ondan iyiydi. ama gönül işte. evlendiler tabi.



                  bazı daha yeni yetme kızlar hem az olan reelimde hem sanalda ilgili. ama benimde gözüm tavanlarda internet sitelerinde benle konuşan kızlar var yada işte dışarda. beğenemiyorum aşık olamıyorum falan ne bilim.. sanaldakilerde fasa fisoda. yine olsun millet seni görüp eleştiriyor. düşüncelerini öğreniyorsun.

                  bazıları beni sahte fotolarla kandırıyor ya da ''kendini göster'' diyorum ''ya beni beğenmezsen'' diyor. ''çirkinim'' diyor.
                  bazısı geliyor resmin kendin güzel ama yaşlısın diyor. git evlen diyor.
                  bazısı geliyor dalga geçiyor.
                  bazısı telefon veriyor.
                  bazısı öyle bazısı böyle....
                  çıldırdım ya.
                  yalnızlık en iyisi.
                  oysaki zaten bende onların beğendiği fotodaki gibi değilim artık, resmen ruhi bunalımlardan çöktüm saçı başı döktüm.

                  benim amacım aslında kız falanda değil insanların zihinleri fikir düşünce ve benim hakkımdaki düşünceleri, yaşayış biçimleri yani ''herşey'' ne varsa gözlemliyorum. onların beklentilerini gözlemliyorum. nasıl yaşadıklarını.. hayata, insanlara bakış açılarını...
                  bazı bayanlarada bakıyorum ahlaktan, edepten, namustan, dem vururlar. erkekler gibi akşama kadar orda burda şurda giyinişleri açık seçik. afedersiniz ama bana ''sokak sürtüğü'' gibi geliyor onlar.
                  ama bizde de var bazen öyle istiyoruz. yesin içsin gezsin benle falan diyoruz. sonrada namuslu olmasını istiyoruz bekliyoruz. ee başka..
                  neyse.

                  valla aha şimdi ağlıyordum. nedenini bilmiyorum. çok doluyum.
                  twitterde biriyle tanışmıştım bana ''ben seni çözdüm senin çok hassas bi yapın var'' dedi bi gün. galiba evet, ondan ağlıyorum. eleştiri yapsalar bi tuhaf. yaşlı deseler kafaya takarım. aslında yaşım var ama görüntüm yok. milet böyle diyor ya bende yaşı acayip takıyorum artık söylemeye korkuyorum. bazılarına öyle ağır sözler yapıyorum ki ''sakin ol şampiyon'' diyolar bakıyolar bende şarteller attı kaçıyolar. benim çocukluk ve ergenlik dönemimde kötü geçti. bilmiyolar.

                  annem diyor ki ''yüzün göstermiyor ya, yaşı takma'' he amca diyolar artık.

                  ondan sonra da dürtüyor. evlilik sözleriyle bazen. hadi evlenmede olmasın.

                  bi sevgili edinelim. gezelim azcık.

                  seçiyorum

                  kızlar nasıl yakışıklı istiyorlarsa güzele bakıyorlarsa bende ''güzel kız'' istiyorum. ama beğendiğim kızın ya yanında sürüyle erkek, ya yakışıklı olmasa bile zengin bi sevgili, ya kız prestiji yüksek biri hem maddi hem manevi yönden egolu hanfendi. ya ''baya güzel elli tane isteyeni peşinde koşanı var''
                  ya işte ne bilim biizm gibi sıradan garip bi ailenin değil, sosyal ve kültürel bir ailenin sosyetik, sosyal, gezmeyi eğlenmeyi, diskolarda cluplerde içmeyi, denizlerde havuzlarda yüzmeyi seven bir kızı..
                  hiç bakmıyolar. bazen sallıyorum. bazen aman yaşımız giidiyor daha çok ''amca'' lafları duymadan birini bulalım.
                  zaten anne baba ölene kadar senle duracak değil, falan off..

                  bi kıza hayran kaldım. kendisinede söyledim. hiç sallamadı.
                  beni ciddiye alıp almamasıda önemli değil. kızın hayatını araştırdım. sevgilisi var. sevgilisine baktım çocuk bmw biniyor.

                  oho dedim bu kız ben istedğim kadar yakışıklı olim, sevim bu bana bakmazmış zaten dedim içimden, üzüldümde tabi. ve artık genellemede yapıyorum. çünkü insanların istek ve arzuları sıradan değil artık.
                  yakışıklı olsun
                  paralı olsun
                  evi olsun
                  özgüveni yüksek olsun
                  sevgisi aşkı hiç tükenmesin
                  beni taşıyabilsin daha neler neler..
                  valla atmıyorum kızın biri yine bana ilgili. ama kız uçuk kaçık. sevgili arıyor. cinsellikle ilgili birşey sordu bana. bende cevapladım ama onu tatmin etmedi galiba. kıza dedim ''sen bunamı bakıp adam seçiyon'' ''heralde olm ne zannetin'' dedi. postayıda koydu. koysun. onuda yağlı boyayla boyadım, insan özeleştiri yapacak kendine.
                  ama işte demek istediğim beklentiler yüksek artık her yönden herşeyden.. insanın görüntüsü bile o kişinin zevkine hitap etmiyorsa ''adam'' değilsin.


                  bizim gibi sıradan, sosyal olmayan, özgüveni yok ve prestiji mevkisi yüksek olmayan insanlarada çok ağır geliyor. kompleks etkisi yapıyor.

                  erkek kuzenimin eşi bi ara bana ''sen evlenmiyon mu'' diye takıldı. ne sölediğimi hatırlamıyorum ama ''ama insan kendine göre araması lazım'' dedi. ben neyim bilmiyorum ya resmen aşağılık komplekslerine giriyorum böyle sözlerlede.

                  daha benim saçım dökülmesinde kimin dökülsün. boşuna egzamaya yakalanmadım ben. boşuna reflü olmadım.
                  hasan diye bi arkadaşım vardı beni severdi çokta neşeli anlarımız oldu. çocuk benim konuşmalarıma bayılırdı. herşeyden dert yanardım bigün ''öyle herşeyi kafaya takma, çabuk yaşlanırsın'' dedi bana. gelde takma.
                  hiç umudum yok sevgilim eşim falanda olmayacak zaten hem güvensizlikten hem seçicilikten. ben böyle ölürüm. yakışıklıkta gitti. yaşda gidiyor.
                  bu hassas yapıdan da nefret ediyorum.

                  hayatını yaşayanları görmemek için sevgilisi, güzel kızlarla veya erkeklerle dolaşanları görmemek görüpte üzülmemek için resmen kızılaya, cafeye, bilmem havuza düğüne inmiyorum, gitmiyorum. öyle hassas bi yapı ki babam hastalandı diye bende hastalandım psikolojik yani. annemin kucağından yerlere düştüm ''bu ne kadar hassaslık ya'' dedi o anda annem bana.

                  yok yakışıklılık bile avantaj olsada baktığın sana bakmıyorsa bi ''hiç''sin. hem ben kendime özeleştiri yapıyorum da ulan diyorum özgüvensiz baba parasıyla yaşıyon. boş bi kafa. güzel kız senin neyine. sosyal değilsin birşey değilsin.

                  ama ALLAH da beni böyle imtan ediyor heralde.

                  çoğu şey para. yok kalpmiş, yok sevmekmiş, faceden bazı kadınlara bakıyorum da rastlıyorum bazen. kenan imirzalioğlu için şu için bu için hem parası hem şöhreti için yanında olsalar o kişinin ağzına girerler. şu saf halimle ünlü olim bana bakmayan bile bakar artık.ama naapim ben öyle sevgiyi, ilgiyi.. beni seven böyle sevsin. sevenlerde oluyor ya bu kara kaş kara gözden ötürü, ama ben sevemiyorum sanki onları. seviyorumda aşk farklı. bide ''herkes sevsin beni'' duyguları var bende sanki biraz. ondan sadece bana hayran olanlardan değil, herkesden ilgi sevgi ve şefkat bekledim göremeyincede yıprandım.


                  bazı şeyleride fazlamı kurguluyorum kafamda diyecemde. dayımın kızı şimdi evleniyor. ikinci evliliği. alacağı adamda paralı ama alçakgönüllü insanlar ailecek. yedirmeyi içirmeyide seviyolar.
                  biizmkide benim gözüm parada değil mutlu olmak istiyorum edaları ile dolaşıyor ama külahıma anlatır. bu iş çok hoşuna gitti. hem adamı sevdi hemde parası var.
                  bi yere gittik kuzenim eşi olacak insan, ben, kuzen. iyisinden istiyor hanfendi. ne isteyecekse. ben kıskanmıyorum aslında ama biizmkisi mercedese biniyor diye belli etmeden şişiyor. ''istemem yan cebime koy'' gibi. benide hep yanlarında götürüyolardı enişte ''sensiz gitmem'' diyordu ama onların o halleride bana sıkıntı kendi içimde. mutlu oldular gibi paralarıda var.
                  tek hoşuma giden bu yeni eniştem bana ''sen varya süpersin'' dedi yani yakışıklılıktan falan değil. konuşmalarımdan, karakterimden, kişiliğimden.... bunu çıkardı galiba.
                  ama süper olsam ne olacak yüzüne baktığım yüzünü çeviriyorsa. bi tonda kuzen falan var annemin babamın sülaleri geniş.

                  benim bi sevgilim olmadıktan, olupta onu mercedese bindiremedikten yediirp içirip gezdiremedikten sonra benim için kıymeti yok. yaşamanında kıymeti yok. çoğu kuzenimden akrabamdan ve insanlardan utanıyorum.

                  fakirin,garibin kalbi yok, cebi delik.. hele birde böyle özgüvensiz sorunlu biri ol. bittin.

                  bi gram ekmeğim olsa onuda paylaşıcam ama millet diyorki suyun da varsa gelirim :.(
                  kafana bunları takıyorsan şükretmeyi bilmiyorsun demektir. lösemi hastası küçücük çocuklar hastalıklarını kafalarına takmayıp üstüne üstlük 'yaşamak o kadar güzel ki' diyorsa senin bu kadar basit konularda takılman onlara haksızlık olmuyor mu??? hayata biraz pozitif bakmak çok mu zor? lütfen biraz şükretmeyi bilelim hepimiz için geçerli ...

                  Yorum


                  • #10
                    ayy seni ego tavan yapmış yahu belki o kadarda yakışıklı değilsin yapma yani madem okadar yakışıklısın güzel kızlar neden bakmıyor sanaa bide böyle düşün yakışıklıyım aldatırım güzel isterim bunedir çok güvenme okadar kendine beklentilerinide azıcık alçak tut benden sana tavsiye olsun yoksa çok yalnız kalırsın en sonundada en yalnız yaşarsın yalnızlık zoorrr

                    Yorum


                    • #11
                      Metin guzeller sana evet demediyse dedigin kadar yakisikli degilsindir veya baska bisi her neyse ne yapalim yani kardesim allah allah forumda sana guzel kiz mi yetistirelim, yetenegin varsa cevrenden bul yoksa git evlenme programlarina katil guzel gelene kadar gelenleri reddet elbet bulursun kafana gore guzelini.
                      Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
                      Mustafa Kemal ATATÜRK
                      Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
                      kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
                      karavanımın hanımı olan




                      01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

                      Yorum


                      • #12
                        Angy! bu kadar uzun alıntı yapmak zorunda miydin?
                        push push. you. can do it!

                        Yorum


                        • #13
                          Bence doktor şart...

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X