Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gönül meselesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Gönül meselesi

Nickimden de anlasıldığı gibi sfyim.çok fazla dısarı cıkmayan içe kapanık biriyim..22 yaşındayım askerden yeni geldim..Bigün face de tanıyor olabileceğiniz kisiler kısmında benim ilkokuldan sadece sima olarak tanıdığım bi kızın arkadasını gördüm.Kızdan yardım istedim sallamadı bende faceden ekledim mesaj attım.E haliyle kabul etmedi mesaja karsılık ta derdin ne kardeşim diye mesaj atmıs : ) bende rahatsız ettiysem özür dilerim tek derdim tanısmaktı yazdım kız mesajı gördü ama tabi yine cevap vermedi.Kız kapalı acayip hos biri :/ benim bu kızla tanısıp arkadas olmam ama nasıl fikri olan arkadaslar olabilir mi :/

sen imkansız aşklar için yaratılmışsın kardeş

Yorum

hadi tanıştın knuştun diyelim...sen sf lisin karşısında nasıl duracaksın bakalım ?

Yorum

öyle tanışma olmaz arkadaşım söylemişşin kız arkadaşına sallamamışsa o işten uzak duracaksın gerçekten tanışmak istiyorsan arkadaş olmak istiyorsan öyle sanal ortamda tanışılmaz gidersiniz bi cafede yada bi ortam tanışırsınız hem sfyide bi nebze üstünden atmak için fırsat olur sana insanlar bu tür şeylerden hoşlanmaz benim fikrim budur allah bilir onla senin gibi kaç kişi mesaj atıpta tanışmak istiyordur bu işin kolayına kaçmaktır her zaman gerçekten tanışmak istiyorsan çıkarsın karşısına seninle tanışmak istiyorum dersin yada arkadaşlarını aracı edersin sorarsın edersin öyle pat diye tanışma olmaz kardeşim öyle yaparsan kız tabi seni tersler...bi erkek olarak tecrübeli olduğum için böyle bir şeyi paylaştım sakın yanlış anlama beni bendede birazda olsa sf var ama gidip birisiyle tanışacaksam sırf bu sfyi kırmak için rezilde olsam hüsrada olsam yüz yüze görüşmek isterim neyse arkadaşım benim anlatacaklarım bu kadar allah kolaylık versin
        Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

bazen sınırları - nı zorlamalısın. iş olacağına varır nasıl olsa. sen mücadeleni ver , gönlün neye kani olursa ona göre davranırsın sonrasında.

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SF* View Post
            Nickimden de anlasıldığı gibi sfyim.çok fazla dısarı cıkmayan içe kapanık biriyim..22 yaşındayım askerden yeni geldim..Bigün face de tanıyor olabileceğiniz kisiler kısmında benim ilkokuldan sadece sima olarak tanıdığım bi kızın arkadasını gördüm.Kızdan yardım istedim sallamadı bende faceden ekledim mesaj attım.E haliyle kabul etmedi mesaja karsılık ta derdin ne kardeşim diye mesaj atmıs : ) bende rahatsız ettiysem özür dilerim tek derdim tanısmaktı yazdım kız mesajı gördü ama tabi yine cevap vermedi.Kız kapalı acayip hos biri :/ benim bu kızla tanısıp arkadas olmam ama nasıl fikri olan arkadaslar olabilir mi :/
            bak dostum bir kıza sanaldan yazma bir kız olarak söylüyorum niyetin iyi bile olsa bu tanışmak falan inan hiç pas vermez çünkü sanalda yazanların çoğu abaza oluyo o yüzden reelde dene şansını
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

aga sanaldan sadece arkadaş olabilir ciddiyet boyunu - 99 salla gitsin sf li olmak ki bende öyleydim ve hala var ama üstünü gitmeyi dene yapacağım yaparım onlar kimki diceksin la en fazla 60-70 senelik bir ömrümüz var ne bukudar kasıyoruzki aga arzular şelale dediğimi yap at kendini dışarı

Yorum

istemediği belli zorlamanın manası yok kendini zorla sevdiremezsin
                push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SF* View Post

Sen ne saçmalıyorsun kız "tamam şuraya gel buluşalım" dese ne yapacaksın? Dostum etkisiz eleman olmaktan başka bir şeyler yap artık.

Yorum

gerçeği bizler söyleriz facebook yalan işler.Tabi mutlu olupta belki evlenenlerde vardır ama kaç binde biri hadi tanıştın falan hep içinde olmayacak mı? internetten attığım mesajla benimle arkadaş oldu.Ve bu bir başkasıyla da arkadaş olur.Bu düşünce hiç mi aklndan geçmedi? hadi dolaylı yoldan tanışsan ne bilim gruplar olur mesaj atarsın oda atar ve bir münakaşa olur veya bir ortak tartışma alanı derken tanışır ve konuşur arkadaş olursunuz ona lafım yk ama direk face başına geçipte hiç tanımadığı biriyle sohbet eden bir kızı ben anlayamam. Ve tekin biri olarak bakmam şahsen.

Yorum

yeni bi facebook hesabı al kız olarak......kızla tanısma sansın daha da artar boylece........sonra samimiyeti ilerle......sonra surpriz ben erkegim işte eski sınıf arkadasınım falan de.......

Yorum

İşleniyor...
                      X