Düşüncelerim okunuyor ne yapmam gerekir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Düşüncelerim okunuyor
Collapse
X
-
apartman yöneticisi.. kendilerine fazla güveniyolar.. bi halt zannediyolar kendilerini.. müslüman diye geçiniyolar.. galiba benim her şeyimi kıskanıyolar.. kötü bi insan olmamı istiyolar.. benim evde konuştuğum her şeyi anlayıp dinleyerek kendilerince bana bişeyler yapmaya çalışıyolar..Orjinal yazı sahibi: emilyyy View Postmüneccim mi nedir...senin için vasfı ne bu kişinin ?"Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."
Yorum
-
dangalak oğlu üniversiteyi kazandı kendini bi şey zannetmeye başladı.. birilerini tutmuş benim görmediğim yerlerden git yaptırıyo.. hakkımda istihbarat alıyo.. sonra oğluna ispiyonluyo.. dedikodumu yapıyo.. tehdit ediyo beni..Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Postapartman yöneticisi.. kendilerine fazla güveniyolar.. bi halt zannediyolar kendilerini.. müslüman diye geçiniyolar.. galiba benim her şeyimi kıskanıyolar.. kötü bi insan olmamı istiyolar.. benim evde konuştuğum her şeyi anlayıp dinleyerek kendilerince bana bişeyler yapmaya çalışıyolar.."Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."
Yorum
-
Bu insanlara önem vermeyip kafani takmasan olmazmi kapini kapa .Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Postdangalak oğlu üniversiteyi kazandı kendini bi şey zannetmeye başladı.. birilerini tutmuş benim görmediğim yerlerden git yaptırıyo.. hakkımda istihbarat alıyo.. sonra oğluna ispiyonluyo.. dedikodumu yapıyo.. tehdit ediyo beni..
Yorum
-
ne yazıkki kıskanç bir milletiz 6. hissin gerçek olduğuna inanıyorum düşüncemi okuyorlar düşüncesi azda olsa bendede oluyor tamam kıskandığı belki doğrudur ancak istihbarat toplama biraz asırı oluyor bence boşver kıskansın adam bana göre bir savunma yöntemi geliştirmelisin örneğin birinin beni kıskandığını hissetsem saka yollu "boşuna mühendis yapmadılar beni" gibi takılırım karşılaştığında selam verme yada umursamazdan ya da baska bir yöntem bul bak o zaman nasıl vazgeçiyor davranışlarındanOrjinal yazı sahibi: TheBrain View Postdangalak oğlu üniversiteyi kazandı kendini bi şey zannetmeye başladı.. birilerini tutmuş benim görmediğim yerlerden git yaptırıyo.. hakkımda istihbarat alıyo.. sonra oğluna ispiyonluyo.. dedikodumu yapıyo.. tehdit ediyo beni..
Yorum
-
bir uzman yardımı almalısınız. bunun tanımı psikolojide var. kimse kimsenin zihnini okuyamaz şu tür hurafelere inananlar halamı var. kabul etmezsiniz ama sorun karşı taraftan ziyade sizde benceDenizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum

Yorum