Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok Çirkin Bi kızım !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok Çirkin Bi kızım !

Çok çirkinim ! Yüzümde benler çoğalıyo! Anneme söyledim "Napıyım" dedi. Çok çirkinim benler ve sivilceler çoğalıyo ! Sivilceyi geçtim ama benlerle başım dertte ! Git gide çoğalıyo mağdur durumdayım. Gitgide çoğalırsa rezil olurumm sokakta. Lütfen fikirlerinizi almak istiyorum.

ergenlik böyle birşeydir zamanla umursamamaya başlarsın bunu neredeyse herkez yaşar

Yorum

sıkıntı yapma hersey dogalken guzel aynı doga gıbı.

Yorum

bende çok takıyordum benlerimi çok fazla diye aldıracağım filan diyordum sonradan çok sorun ettiğimi anladım psikolog sayesinde. sonra da umursamadım gitti.

kime güzel gözükeceksin ki ben kapalım çok rahatım çirkin olsan bile başkasını ilgilendirmez kimse takmıyor rahat ol sen.
        Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Ama görenler ne tipsiz kiz derler offff napcam ya ben...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serenayss View Post
            komıklesme neye gore guzel veyada çirkiniz hangi ölçütler bunu belirledi.

Yorum

sen boşversene başkalarını. hiç takmana gerek yok ya taktığın şeye bak.. düzelecek merak etme..

Yorum

Çok çirkinim ! Yüzümde benler çoğalıyo! Anneme söyledim "Napıyım" dedi. Çok çirkinim benler ve sivilceler çoğalıyo ! Sivilceyi geçtim ama benlerle başım dertte ! Git gide çoğalıyo mağdur durumdayım. Gitgide çoğalırsa rezil olurumm sokakta. Lütfen fikirlerinizi almak istiyorum.
                18 yaşını doldurunca ameliyat olursun rahatsız oluyorsan, bu kadar büyütme Sivilce oluyorsa, japon-kore yemekleri ye, çikolata vb. yeme. Yağlı olan herşeyden uzak dur.
                Ayrıca ilaçlarda var sivilceler için. Bir aralar benim yüzüm dünya gibiydi. Üzerinde türlü türlü sivilceler yaşardı japon-kore yemeklerinde yağ ya az kullanılır ya da kullanılmaz.
                Çikolata kesinlikle yememelisin. Kızartma yerine haşlanmış gıdaları tercih et. Yüzünü bol bol yıka, banyodan sonra tonik kullan. Vücuttaki yağ gözeneklerden dışarı atılır, çok yağlı beslenirsen gözenekler tıkanır ve sivilce oluşur.

Yorum

Ben, kız olsun yeter diyenleri tanıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Victor View Post
                    Ben, kız olsun yeter diyenleri tanıyorum
                    bende tanıyorum haklısın cok guldurdun ıyı bakıs acısı

Yorum

ameliyatla uğraşmam ben yaa offf

Yorum

ergen aklı

Yorum

ameliyatla uğraşmam ben yaa offf
                          nys sn msglsn glb .s.s

Yorum

Daha net konuşurmusun victor ? Bide ergen mergen die konuşmalarına dikkat edersen sevinirim. msglsn ne yani açık konuş.

Yorum

Daha net konuşurmusun victor ? Bide ergen mergen die konuşmalarına dikkat edersen sevinirim. msglsn ne yani açık konuş.
                              çirkin kalmaya devam et dedim.
                              Herkes hak ettiğini yaşar.

Yorum

İşleniyor...
                              X