Çok çirkinim ! Yüzümde benler çoğalıyo! Anneme söyledim "Napıyım" dedi. Çok çirkinim benler ve sivilceler çoğalıyo ! Sivilceyi geçtim ama benlerle başım dertte ! Git gide çoğalıyo mağdur durumdayım. Gitgide çoğalırsa rezil olurumm sokakta. Lütfen fikirlerinizi almak istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok Çirkin Bi kızım !
Collapse
X
-
bende çok takıyordum benlerimi çok fazla diye aldıracağım filan diyordum sonradan çok sorun ettiğimi anladım psikolog sayesinde. sonra da umursamadım gitti.
kime güzel gözükeceksin ki ben kapalım çok rahatım çirkin olsan bile başkasını ilgilendirmez kimse takmıyor rahat ol sen.Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)
Yorum
-
18 yaşını doldurunca ameliyat olursun rahatsız oluyorsan, bu kadar büyütmeOrjinal yazı sahibi: serenayss View PostÇok çirkinim ! Yüzümde benler çoğalıyo! Anneme söyledim "Napıyım" dedi. Çok çirkinim benler ve sivilceler çoğalıyo ! Sivilceyi geçtim ama benlerle başım dertte ! Git gide çoğalıyo mağdur durumdayım. Gitgide çoğalırsa rezil olurumm sokakta. Lütfen fikirlerinizi almak istiyorum.
Sivilce oluyorsa, japon-kore yemekleri ye, çikolata vb. yeme. Yağlı olan herşeyden uzak dur.
Ayrıca ilaçlarda var sivilceler için. Bir aralar benim yüzüm dünya gibiydi. Üzerinde türlü türlü sivilceler yaşardı
japon-kore yemeklerinde yağ ya az kullanılır ya da kullanılmaz.
Çikolata kesinlikle yememelisin. Kızartma yerine haşlanmış gıdaları tercih et. Yüzünü bol bol yıka, banyodan sonra tonik kullan. Vücuttaki yağ gözeneklerden dışarı atılır, çok yağlı beslenirsen gözenekler tıkanır ve sivilce oluşur.
Yorum

Yorum