Ben bıktım ailemden. Millet ailesine git gide bağlanır ben git gide uzaklaşıyorum. Bugün telefonum kitlendi ve açamadık abimden yardım istedim esip gürledi. Okulu araya kattı. "Sen başarısız bi öğrencisin, o kadar karnede zayıf olur mu yav!" diye bağırdı. O kadar kendimi ezik hissettimki o an ölmek istedim. Sanki ben istemişim böyle olmasını gibi davranıyolar. Yeter artık. 8. sınıf son şansımmış. Eğer kötü gelirse karne liseye göndermiyceklermiş. Bide büyüyüp meslek sahibi ol diyolar. Kendileri çökertiyolar geleceğimi. Anca es gürle. Psikiyatri değil profösör doktor çözemez bunların hallerini. Abimle evde konuşmuyoruz artık evin içinde. Selam sabah yok artık. Çok sinirliyim zaten bugün. Bide kavga edince tam oldu zaten.
Ben büyük abimden yardım almak istemedim. Annem söylemiş. Ben ortanca abimden yardım istiycektm o da işten sonra arkadaşında kalcakmış. Annem dedi. Ve kıyamet koptu.
Ben büyük abimden yardım almak istemedim. Annem söylemiş. Ben ortanca abimden yardım istiycektm o da işten sonra arkadaşında kalcakmış. Annem dedi. Ve kıyamet koptu.

Yorum