Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorgunluk ve halsizlik için ne yapmalı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yorgunluk ve halsizlik için ne yapmalı

arkadaslar ben kendimi aşırı derecede halsiz hissediyorum. hiç gücüm yok devamlı yorgunum (hiç bir şey yapmama ragmen.) hiç dinç tutan ilaç yok mudur? hastalktan kurtulmak için hayata karısmam lazım ancak bakkala bile zor gidiyorum. 2 ay sonra üniversite baslıcak beynim error veriyor sanki.düşünemiyorum bile.lütfen biri bir sey desin kendimi toparlıyamıyorum bıktım artık.şuan kullandıgım ilaçları yazıyorum 4 aydan beri prozac kullanıyorum digerlerine yeni basladım. ilaç dışında ne yapabilirim onuda bilmiyorum. siz söyleyin ne yapmalı.ilaçlar:
    prozac 60 mg
    rixper 0,5 mg
    abilify 2,5 mg

doğal ürün ginseng en uygunudur. eczanelerde reçetesiz olarak bulunur.

Yorum

ben tarçın ve zencefil içiyorum tavsiye edebilirim

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

spor yap, dans et, dışarı çık yürü ,ancak öyle geçer.Evde bilgisayar karşısından kalkmayan biri olarak bunları yapnca halsizliğim gidiyor...

Yorum

banyoya gir soğuk suyu aç. kafandan aşağı tut ve 100 e kadar say başta ölecekmişsin gibi oluyor ama bi süre sonra vücut alışıyor. hatta önce bi bölgesel olarak tut alıştır sonra kafandan aşağı tut.

Yorum

vitamin , melisa çayı özellikle yorgunluğunuzu alır.. Doğal bitki çayları alabilirsiniz. Havuç , portakal , limon ve elmayı meyve sıkacağından geçirip içine bal koyarsanız oldukça iyi gelecektir.

Yorum

Sendeki durumun tam tersi de bende var. Yarım paket sigara içiyorum, her gün 10 km koşuyor, 200 şınav+200 mekik çekiyorum, aynanın karşısında boks ve aerobik yapıyorum ama enerjim tükenmiyor. 31 yaşındayım.Sana tavsiyem; yüksek kalorili beslen. Muz, dondurma, badem, ceviz, fındık, bal ye. Günde bir şişe soda ve bir bardak süt iç ve sık sık yürüyüş yap. Pas tutmuşsun sen.
              Orjinal yazı sahibi: jülide View Post
              arkadaslar ben kendimi aşırı derecede halsiz hissediyorum. hiç gücüm yok devamlı yorgunum (hiç bir şey yapmama ragmen.) hiç dinç tutan ilaç yok mudur? hastalktan kurtulmak için hayata karısmam lazım ancak bakkala bile zor gidiyorum. 2 ay sonra üniversite baslıcak beynim error veriyor sanki.düşünemiyorum bile.lütfen biri bir sey desin kendimi toparlıyamıyorum bıktım artık.şuan kullandıgım ilaçları yazıyorum 4 aydan beri prozac kullanıyorum digerlerine yeni basladım. ilaç dışında ne yapabilirim onuda bilmiyorum. siz söyleyin ne yapmalı.ilaçlar:
              prozac 60 mg
              rixper 0,5 mg
              abilify 2,5 mg

Yorum

dreamer8 hızınızı alamayıp bize de saydırıyosunuz.. ben nedir bu beyin sorunu diyordum anladım enerji patlamasıymış... Benim de size tavsiyem pasiflora alın , çantanızda taşıyıp ara ara atın ağzınıza sinirlerinizi alır uyku verir ve sizin öfkenizden bizler de nasibimizi almayız..

Yorum

İnsanların fikirleri, beklentileri, algıları, tepkileri, yaşantıları, takıntıları, hayata bakış açıları, kısacası pekçok şeyi farklı olabilir. Ben kendi dünyamla sizin anlattıklarınızı yorumladım

Yorum

Siz kendi doğrularınızı yaşıyorsunuz buna saygım sonsuz burdaki herkes kendi doğrusunu yaşıyor işte siz de o insanlara saygılı olmalısınız.. Bazen yorumlarınız haddinden fazla ağır , tahammül sınırlarınız zayıf olabilir ama unutmayın sözcükler buçak gibi deler geçer insanı bunu düşünün... Neyse ben söyleyeceğimi söyledim dediğim gibi amacım sizi uyarmak değil benden 10 yaştan fazla büyüksünüz sadece öneri...

Yorum

İşleniyor...
                    X