Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni ilacımı birazdan içeceğim..:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yeni ilacımı birazdan içeceğim..:)

Merhaba arkadaşlar..Dün kontrole gittim doktorum ilaçlarımda bir takım düzenlemeler yaptı..
    Sabah Buspon 5mg+efexor 37,5 akşam 30mg anafranil ve buspon 5 mg.. Buspon kullanmamıştım hiç ilk defa kullanacağım. Bir türlü geçiremediğim sebepsiz heyecan ve anksiyete için verdi sanırım bunu doktorum. Birazdan 30mg anafranil ve 5mg busponu içeceğim. Hadi bakalım hayırlısı..:111:
    YA SEN HAYATI YORARSIN YA DA HAYAT SENİ

hadi bakalım şifa niyetine Allah şifa versin

Yorum

20 mg'dan 30a çıkarttık anafranil'i birde buspon ekledik ya tırsıyorum biraz yan etki olaylarından falan..
      YA SEN HAYATI YORARSIN YA DA HAYAT SENİ

Yorum

korkunun ecele faydası yokmuş
        çok ilaç olursa şifada çok olur

Yorum

bence fazla bağlanma o ilaçlara. hiçbir işe yaramadıkları gibi bırakma durumunda da mahvediyorlar insanı.

Yorum

buspon bende bir halta yaramadı leblebi gibi günde 5-10 tane alıyorum rahatlatmıyor. Ativan alıyorum o bile rahatlatmıyor kaygı durumu devam ediyor hep.

Yorum

buspon iyidir kaygı giderici bir ilaç anksiyetenin kaynağına iniyopr bazal gangliya denen beyin kısmına

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

bugün busponun etkisini gördün iyi geldi ama 1 saatliğine yinede güzel ilaç

Yorum

İşleniyor...
                X