Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok kötü durumdayım ciddi anlamda intiharı düşünüyorum lütfen fikir verin :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok kötü durumdayım ciddi anlamda intiharı düşünüyorum lütfen fikir verin :(

Merhabalar.

öncelikle şundan bahsedeyim kıme sorsam hayat sana güzel diyor kime sorsam keşke senın yerınde olsam diyor.Ee ne demişler davulun sesi uzaktan hoş geliyor herhalde. :P

işin ilginç kısmı şu istanbulda bir üniversitede psikoloji bölümünü okuyorum insanları anlama sanatını seviyorum ama bazı olayların üstesinden gelmekte zorluk çekiyorum psikolojiye ilgi sarmamın sebebi de bu.evet seviyorum ve birçok kişi benim yerimde de olmak istiyor bu bölümü kazanmak için yıllarımı verdim.

sorunum ise şu son günlerde baş gösteren bir problemim ailem aşırı ters tepki veriyor bana.Her şeyi yanlış anlayarak kavga edebiliyorum ınsanlarla bir gün önce 60-65 yaşlarında bir insana fena şekilde küfür ettim alkol almıştım.alkol sigara gibi alışkanlıklarım var. küfür ettiğim insan annemin işyeri patronuydu.

bugün ise dışarıya ehliyet kursu için kaydolmaya gittim ve eve geldiğimde bitkin hayalleri yıkılmış bir insan vardı hayallerimi yıkan ve beni intihara ciddi anlamda sürükleyen neden ise şu : Adliye'den sicil raporu alırken 4.5 dedi adam ben ise anlayamadım 4.5 TL veriyordum hayır para yok dedi etrafında birçok insan vardı orta yaşlarda ve güldüler ben de iyi günler dedim çıktım orada bana neden güldüler? bunu kafamda yer yaptım ve bir türlü üstünden gelemiyorum orada kavga etmiş olsam rahatlayacaktım.

ama kavga edince de cevremde insan kalmıyor bugun annemin iş yerine gitmekte çekindim ailem aşırı tepki gösteriyor adam ol bilmem ne ...

paxera 20 mg kullanıyorum sürekli psikiyatri psikolog hepsiyle iç içeyim insan iletişimi üzerine bir bölüm okuyorum ama inanın ölmek mi yaşamak mı deseler canımın acımayacağını bilsem kesinlikle ölmeyi seçerim

şuan cok yoruldum bana ciddi anlamda yardımcı olabilecek insanlar lazım

hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi geliyor bu zamana kadar 1 kız arkadaşım oldu o da beni terketti gitti bunu da kendıme yediremedim de neyse orasını boşverin

cok üzgünüm dikkat cekmeye felan calısmıyorum ben üyeligimden belli gerçek anlamda cok kötüyüm ((

kişilk sorunları bunlar mizacında kavgacı eden birisi değilsin sen çelişkiye düşüyosun heralde muhtemelen kavga nedir olum sen allasen kime neyi ispatlıyosun hemşerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34rbk21 View Post
      kişilk sorunları bunlar mizacında kavgacı eden birisi değilsin sen muhtemelen kavga nedir olum sen allasen kime neyi ispatlıyosun hemşerim
      ahhh ah bir de benim beynimi açıp baksanız durumlar ne kadar karışık bu kadar basit bir cevap olamazdı :S

Heralde isteyerek kavga etmıyoruz deil mi ?

Yorum

kardeşim sene olmuş 2013 mafyalar bile bu zamanda her işi resmi yapıyor.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34rbk21 View Post
          kardeşim sene olmuş 2013 mafyalar bile bu zamanda her işi resmi yapıyor.......
          ya ciddi anlamda yardım ıstıyorum ınanın zaman harcıyacak vaktim yok söylemek istediginini acıkca söyleyn söylicekseniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: imparative View Post
            ya ciddi anlamda yardım ıstıyorum ınanın zaman harcıyacak vaktim yok söylemek istediginini acıkca söyleyn söylicekseniz

xanax varsa xanax iç ne diyim ben sana senin kişilik sorunların var kişiliğin oturmamış acele etme zamanla daha az çelişki yaşasın adımlarını sağlam atarsın kararlı olursun temkinli yaklaşırsın olaylara

Yorum

yardım istiyosun nasıl bir yardım istiyosun
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

dostum hayatla dalga geç o seni yıpratacak sen onu parçala tamam mı ancak böyle mutlu olursun
                Galiba ben ölümü beklemek için yaşıyorum

Yorum

öfke için düşük doz antipsikotik etkilidir.
                  ve paxera bazı kişileri agresif yapabilir.
                  burada ilaç ismi vermiyorum. düşük doz antipsikotik için doktoruna başvur.

Yorum

İşleniyor...
                  X