Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cesur olmayan insanın sevgilisi olmaması lazım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cesur olmayan insanın sevgilisi olmaması lazım

Bunca yıl düşündüm neden hiç benimle takılmak isteyen arkadaşım yok neden sevgilim yok ?
    Sonra aklıma çekingen, utangaç, korkak, tembel ve zeki olmadığım aklıma.
    Bir insan daha birinden hoşlandığı an bir salağın teki gelir ona asılır ve ben bu durumda onu koruyamam diye düşünüyorsa üzerine bakan her gözden gözünü kaçırıyorsa birini gördüğü an içi korku doluyorsa o insan yani ben hiçbir şey hak etmiyor demektir.
    Bir tane beni seven biri olsun diyorum heyecanlanıyorum falan o sıra aklıma şu geliyor -o kişi sana güvenebilecek mi? işte o zaman yine o uzay boşluğundan daha derin daha umutsuz boşluğa düşüyorsunuz.İçimi dökmek için bu siteye kayıt oldum bazen hiç beklemediğiniz bir anda ummadığınız hayat dersini alabilirsiniz

Ben de senin gibiyim bayanlara benden hoşlanmadıkları için kızmıyorum çünkü onları koruyabileceğime dair güven vermiyorum.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Niye haketmeyeceksin kardeşim. Çekingen olabilirsin. Neden zeki değilsin, zeki olmasan sorunsuz biri olurdun. Düşünüyorsun ki, sorunlarından. Bak bende bu yok. Senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum ama zekama ve mutluluğu haketmeme laf söyletmem.
      Orjinal yazı sahibi: renaar View Post
      Bunca yıl düşündüm neden hiç benimle takılmak isteyen arkadaşım yok neden sevgilim yok ?
      Bir insan daha birinden hoşlandığı an bir salağın teki gelir ona asılır ve ben bu durumda onu koruyamam diye düşünüyorsa üzerine bakan her gözden gözünü kaçırıyorsa birini gördüğü an içi korku doluyorsa o insan yani ben hiçbir şey hak etmiyor demektir.
      Bir tane beni seven biri olsun diyorum heyecanlanıyorum falan o sıra aklıma şu geliyor -o kişi sana güvenebilecek mi? işte o zaman yine o uzay boşluğundan daha derin daha umutsuz boşluğa düşüyorsunuz.İçimi dökmek için bu siteye kayıt oldum bazen hiç beklemediğiniz bir anda ummadığınız hayat dersini alabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harmful
        cesur olman gerekiyor bu hayatta korkularınla yüzleşmen gerekiyor yoksa pasif bir şekilde yaşamak gerçekten insanı yaralar ilk adımları sen atıcaksın bak estra bir örnek vericem biraz soğuk kanlı olabilmek adına kurban bayramı veya adak merkezlerinde git kendin kurban kes ve tadını aldığında korkarklığın ne kadar saçma olduğunu göreceksin ama çok dikkatli olman gerekiyor kendine zarar vermeden bu işi birazda yardım alarak gerçekleştir can almak çok kolaydır ama ona hissettirmedenyapmakta en büyük dönüm noktasıdır
        Güzel örnek vermişsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
          Niye haketmeyeceksin kardeşim. Çekingen olabilirsin. Neden zeki değilsin, zeki olmasan sorunsuz biri olurdun. Düşünüyorsun ki, sorunlarından. Bak bende bu yok. Senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum ama zekama ve mutluluğu haketmeme laf söyletmem.
          Mutlu olduğun an bile en ufak bir şeyde benim mutluluğum gider yine bir tedirginlik çöker üstüme.Derslerde iş hayatında falan hep başarısız olduğum için kendimi zeki görmüyorum.Bir insan mutlu olmak istiyorsa mutludur zaten kendini zeki görüyorsa zeki kendini nasıl gördüğün de önemlidir.

Yorum

birazda kendi kendilerini korusunlar sen istifini bozma dostum kızla çıktıgın zaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: renaar View Post
              kendine yönelik bir tehdit olduğunda veya sana sataşıp kavga çıktığında kendini koruyabiliyor musun?

Yorum

topu at kıza sen canını koru yeter ne olursa ona olsun

Yorum

sadece musluman ülkelerde yaşanır bu paranoyalar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayallerinegemenligi View Post
                    kendine yönelik bir tehdit olduğunda veya sana sataşıp kavga çıktığında kendini koruyabiliyor musun?
                    hayır, korumayı düşünsem bile içim öyle bir hisle doluyor ki o anlarda kitleniyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34rbk21 View Post
                      sadece musluman ülkelerde yaşanır bu paranoyalar
                      yabancı dizilerde de olduğunu görmüştüm amerikan futbolcu bir çocuk geliyor kızın yanında sevgilisini tartaklıyordu sonra kız çocuktan ayrılıyordu ezik diye.

Yorum

aynen öyle korkak bir insanın ne farkı olacak ki sıradan insanlardan hayatı boyunca yönetilmeye mahkum
                        Last edited by renaar; 04-07-2013, 02:33 PM.

Yorum

Bütün bu hırsların , konuşmaların bayan üzerine olması gayet keyifli eğlenceli bir seyirlik Bayanlar tabi ki cesur erkeği sever ama kavgacı tipleri asla istemezler işte bunun ayrımını yapmak lazım.. Cesaret bir kadın gözüyle erkeğin bileğinde değil yüreğindedir. Evet yeri geldiği zaman erkek masaya elini vurmasını bilecek ama bu kaba kuvetle , bedensel güçle göstermelik cesaretler değil onuru uğruna , prensipleri uğruna verdiği mücadeleyle eşdeğer. Cesaret hayatımızın her alanında bir gereksinimdir, biz o kadar aciz miyiz ki bize sürekli birileri kol kanat olsun , zaten bu bakış açısı oldukça yanlış.. Seçimini yapmış bir kadın çocuğunu ve sevdiklerini nasıl sahiplenirse sevdiği adamı da o derece sahiplenir ve onu anlamsız kavgaların içine atmaz zaten. Siz bedensel, vurdu kırdılarla , kaba kuvetle eş değer görmeyin gücünüzü , eğer seviyorsanız cesur olun çünkü biliniz ki seven her kadın en az erkek kadar cesurdur .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
                            afedersin ama sen kiz arkadasini neyden ve kimden koruyamiycaksin? yada koruman nicin gerekiyor ki?herkes yolda seniin yanindakinemi bakicak yada kiz arkadasin kendini koruyamazmi?utangac olmak baska ,güven meseleside kizi baskalarindan korumaktan ibaret degildir; ona sevgin ve sadakatinle güven vererek yapilir.
                            Utangaçlıkta var doğru garson bile çağıramam.Korkaklıkta da mesela kızla yolda yürürken sırf yanında kız var diye omuz atan tipler çok, tip tip bakan, kızın içine düşecekmiş gibi bakanlar,sevgilisi olduğu halde kıza sulalanlar onlara bir şey yapamayınca karşı taraf ister istemez sana güvenemiyor.

Yorum

allah allah kimse kavga etmemi istemiyor ben nasıl bir yanılgının içindeyim nasıl çevrenin etkisi altındayım dimi

Yorum

İşleniyor...
                              X