Bunca yıl düşündüm neden hiç benimle takılmak isteyen arkadaşım yok neden sevgilim yok ?
Sonra aklıma çekingen, utangaç, korkak, tembel ve zeki olmadığım aklıma.
Bir insan daha birinden hoşlandığı an bir salağın teki gelir ona asılır ve ben bu durumda onu koruyamam diye düşünüyorsa üzerine bakan her gözden gözünü kaçırıyorsa birini gördüğü an içi korku doluyorsa o insan yani ben hiçbir şey hak etmiyor demektir.
Bir tane beni seven biri olsun diyorum heyecanlanıyorum falan o sıra aklıma şu geliyor -o kişi sana güvenebilecek mi? işte o zaman yine o uzay boşluğundan daha derin daha umutsuz boşluğa düşüyorsunuz.İçimi dökmek için bu siteye kayıt oldum bazen hiç beklemediğiniz bir anda ummadığınız hayat dersini alabilirsiniz
Sonra aklıma çekingen, utangaç, korkak, tembel ve zeki olmadığım aklıma.
Bir insan daha birinden hoşlandığı an bir salağın teki gelir ona asılır ve ben bu durumda onu koruyamam diye düşünüyorsa üzerine bakan her gözden gözünü kaçırıyorsa birini gördüğü an içi korku doluyorsa o insan yani ben hiçbir şey hak etmiyor demektir.
Bir tane beni seven biri olsun diyorum heyecanlanıyorum falan o sıra aklıma şu geliyor -o kişi sana güvenebilecek mi? işte o zaman yine o uzay boşluğundan daha derin daha umutsuz boşluğa düşüyorsunuz.İçimi dökmek için bu siteye kayıt oldum bazen hiç beklemediğiniz bir anda ummadığınız hayat dersini alabilirsiniz

Bayanlar tabi ki cesur erkeği sever ama kavgacı tipleri asla istemezler işte bunun ayrımını yapmak lazım.. Cesaret bir kadın gözüyle erkeğin bileğinde değil yüreğindedir. Evet yeri geldiği zaman erkek masaya elini vurmasını bilecek ama bu kaba kuvetle , bedensel güçle göstermelik cesaretler değil onuru uğruna , prensipleri uğruna verdiği mücadeleyle eşdeğer. Cesaret hayatımızın her alanında bir gereksinimdir, biz o kadar aciz miyiz ki bize sürekli birileri kol kanat olsun , zaten bu bakış açısı oldukça yanlış.. Seçimini yapmış bir kadın çocuğunu ve sevdiklerini nasıl sahiplenirse sevdiği adamı da o derece sahiplenir ve onu anlamsız kavgaların içine atmaz zaten. Siz bedensel, vurdu kırdılarla , kaba kuvetle eş değer görmeyin gücünüzü , eğer seviyorsanız cesur olun çünkü biliniz ki seven her kadın en az erkek kadar cesurdur .

Yorum