Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu iş asosyallikten çıktı ben artık antisosyal olmak istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu iş asosyallikten çıktı ben artık antisosyal olmak istiyorum

kusura bakmayın arkadaşlar dün sinirle birşeyler saçmalamışım. konuyu silliyorum.
    Last edited by bedbaht_; 09-07-2013, 01:11 PM.

Niye antisosyal olmak istiyorsun anlamıyorum. Kendine yeni bir hayat kur . Eğer bu kadar şeyi gözalmışsan . Kumarhanelerde çalış orda yat kalk. Aileni ara gitme yanlarına . Tanıyabilceğin en kötü insanlarla tanış . İşde bundan sonra dileğin gerçekleşcek. Kimseyi umursamıcaksın . Alay konusu sen değil onlar olcak. Öyle dalga gecmeyi öğrenceksinki insanlar senden kacıcak. Ama asaletin zirvelerde olcak.İnsanlar sana soru sormaya korkcak.

Yorum

Antisosyal olucam diye yaptığın davranışların sonu pişmanlık olur sen de biliyosundur ama başka çözüm yolları bulabilirsin.
      Sana selam veren birine anında cevap veya tepki vermek zorunlulugun yok.
      Önce iki saniye düşün
      Evdeki ailevi meseleleri anlaşma yoluyla çöz.
      Yalnız ayrı oda konusunda biraz daha ısrarcı olabilirsin.

Yorum

antisosyal olmak hayatınla ılgılı hıc bırseyı duzeltmıcek once bunu anla. sen artık ıcını o kadar nefretle doldurmussun kı en ufak seye tahammulun kalmamıs . tamam bunu nedenı cevrendekıler yahut aılen olabılır ama boyle bıryere varılmaz . öncelıkle saglam kararlar alıp kendıne bı yol ciz. ha aılenle anlasamıyomusun calıs ve paranı kazan . kendı hayatını kur. ıstemedıgın kımseyıde cevrende tutma . sorun degıl cozum odaklı ol. içindekı gücü ve enerjıyı doğru kullan . nefes al sakın ol ve saglıklı dusun. hayat her istedıgımızde son bulmuyo malesef . iplerı elıne al ve bu hallerıne bı son ver. unutma hersey senın elınde yeterkı ıste

Yorum

Yazıda asosyallikle ilgili bir anlatım yok.

Yorum

dolaylı yoldan asosyal olmak ıstıyorum dıyo işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sadece huzur View Post
              dolaylı yoldan asosyal olmak ıstıyorum dıyo işte
              Dünya nimetlerini bir kenera bırakabileceğini sanmıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Post
                Dünya nimetlerini bir kenera bırakabileceğini sanmıyorum...
                asosyallık ıstediği kadar kolay bişey degil zaten . gerci insanın derdı olunca dunya nımetlerı gozune gorunmez ..

Yorum

o istediğin şey bende var insan ilişkilerinde, çevrende pek yardımcı olmuyor söyliyim.
                  antisosyallik bildiğim kadarıyla bir kişilik bozukluğu. kişilik bozukluğu nasıl edinilir bir fikrim yok. o yüzden bence kendinden nefret ederek yapabileceğin bişey değil. aksine kendine değer vereceksin ki örneğin hoşlanmadığın ama tanışıklığının olduğu birini görünce maske takmak yerine küfürü basıp uzaklaşabilesin. buna özgüvenin olmalı.
                  ha maske iyidir. insan ilişkilerinde baya işe yarıyor gözlemlediğim kadarıyla. yüzüne gülünce hep iyi insan oluyorsun. kimse onlarla ilgili ne hissettiğine alaka göstermez. insanlara sahte davranacaksın istedikleri bu.
                  Last edited by nndovah; 09-07-2013, 07:39 AM.

Yorum

İşleniyor...
                  X