Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Evet forumdaşlar yaşadığım getgitlerin nedenini henüz bulamadım.Mesela sabah çok istediğim yapmak istediğim şeyleri akşama doğru istemiyorum.Ertesi sabah tekrar istesemde öğlen istemiyorum Misal..Varmı benim gibi aranızda
Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Allah allah bendede tam tersi oluyor. Akşamları radikal kararlar alıyorum sabah kesin başlamalıyım diyorum sabah oluyor akşamki düşüncemden eser olmuyor çok enteresan.
Allah allah bendede tam tersi oluyor. Akşamları radikal kararlar alıyorum sabah kesin başlamalıyım diyorum sabah oluyor akşamki düşüncemden eser olmuyor çok enteresan.
ben sadece örnek verdim.Yani bazen akşamları kafaya koyuyorum sabaha hic yapasım gelmiyo..
Mesela az önce test çözdüm borderline testi 21 doğru çıktı borderline olmam yüksek .s mesela ben bazı nesnelerin şeklinin değiştiğini düşünüyorum bazen..Testte bunu görmek şaşırttı beni ama galiba korktuğum başıma geliyor ):
bende de iniş çıkışlar fazla,,,hatta bu sene bi arkadaşımın, seni hiç normal hatırlamıyorum, ya çok enerjiksin ya da çok depresif,ortan yok demesiyle bi anormallik olduğunu farketmiştim, ama ilaç kullanma fikri hatta doktora gitme fikri bile çok çok uzak gelince çok deşmemeye karar verdim,,,ama tabi ki yapılması gerekenin bu olmadığını biliyorum, klasik bi dediğimi yap yaptığımı yapma vakası oldum şimdi.
Yorum