Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gel-Gitler ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bu arada 50 soruda 21 yapmışın, bence testten geçememişsin zatenn keyfine bak, takılma fazla , yarın da planlarından en basit ve ulaşılabilir olanını işleme koy, daha ii hissedersinn ,,

Yorum

Tabiki borderlina falan değilsin İstanbul..öyle kolay borderline olunmuyor canım..doktorum bana aynı bu şekilde söylemişti.Çok daha ağar sıkıntılar yaşıyor borderline olanlar..Sen normal benim gibi, maymun iştahlı ve üşengeç birisin..bende aldığım hiçbir kararı adam akıllı uygulayamadım hayatım boyunca..Miskinim sadece ve sende miskinsin..))))))
      Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
      Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
      Değirmende un olsun diye ezdiler,
      Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
      EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

Aslında benim yapmak istediğim şeyler var ama bazı şeyler hayattan sogutuyo beni .
        Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
          Aslında benim yapmak istediğim şeyler var ama bazı şeyler hayattan sogutuyo beni .
          En son sen doktora gidecektin..son durum nedir..??? ve Nedir seni hayattan soğutan sebepler..?

Yorum

Hic sorma dediğim gibi erteliyorum hep.Erteledikçe dahada kötü oluyorum.Neden böyle yapıyorum bilmiyorum.eziyetim kendime

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Hic sorma dediğim gibi erteliyorum hep.Erteledikçe dahada kötü oluyorum.Neden böyle yapıyorum bilmiyorum.eziyetim kendime
              Benden betersin yani..bende sürekli ertelerim ama sağlığımı değil..Zaten bir insan neden sürekli anksiyeteye katlansın ki işkence çekmeyi sevmediği sürece..))

Sen önce doktora git ve bir şekilde sağlığını eline al bak o zaman gerisi çorap söküğü gibi gelir ve ertelediğin tüm hayallerini gerçekleştirebilirsin. Üstelik psikolojin düzeldikçe özgüvenin de gelecektir yavaş yavaş.

Yorum

İnsallah dediğin gibi olur.Tek temennim iyileşmek ama çaba sarfetmem gerekiyo

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Örnek vermeliydin. Sabah yumurta isteyip de öğleden sonra istemiyor musun? Tipik ergenlik takıntılarına benziyor. Yıllar ilerledikçe, hayata olan inancın daha da azaldıkça bu isteksizlik daha da artacak bence. alışmalısın. Olgunlaşıyorsun.
                  Evet forumdaşlar yaşadığım getgitlerin nedenini henüz bulamadım.Mesela sabah çok istediğim yapmak istediğim şeyleri akşama doğru istemiyorum.Ertesi sabah tekrar istesemde öğlen istemiyorum Misal..Varmı benim gibi aranızda

Yorum

Örnek olarak mesela psikiatriye gidicem diyorum ama sabah olunca vazgeciyorum yani sonra alırım diyorum.Kendimi iyi hissedince boş veriyorum.Sıkıntı basınca hemen yarın gitmem lazım diyorum.Mesela geceleri kendimi huzursuz ve sıkıntılı hissediyorum.Sabah sıkıntı olmuyor ..Garip şeyler ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

İşleniyor...
                    X