Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dört derdim var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dört derdim var

otuz yaşımı geçtim erkeğim, üniversite yaşamım yaşadığım şehirde geçti öğrenci hayatı yaşamadım askerlik harici dışarı pek çıkmadım ,tek çocuğum yedi seneden fazla çalışıyorum bazen cimri bir insanım bazende gereksiz alışveriş yapabiliyorum dengesiz biri oldum..

1. konuşma güçlüğü çekiyorum konuşacak çevremde fazla insan yok iş yerinde sessiz bir ortam var arada 3 5 dk günlük konuşmalar var. Eve geç geliyorum iş icabı pek kimse görmüyor beni hafta sonu pazar günü konuşuyoruz sadece,hafta içi telefonda günlük sözler. Bu problemi eski arkadaşımla buluşunca anladım oda fark etti.. Nasıl çözeceğim bilmem..

2. son iki seneden beri kızlarla ilişkim çok kötü iki kişiyi terk ettim oyaladım başka biriyle beraberdim ..Sürekli çıktığım kız benden yaşça küçük ve iki üç kişiyle geziyor nette tanışıyor biliyorum o kızın hareketini...Ben sadece geziyorum maksat kız ile damsız girilmeyen yerlere girmek tek dolaşmaktansa biri ile gitme bir yere mesela .. o Kız da benimle aynı fikirde sadece amacı bir erkekle gezmek.. tek dolaşmaktansa biri ile gitme bir yere.. Çok fiziği de yerinde değil farkında.. Artık evlenmek istiyorum çevrem kötü bulamıyorum ailemin çevresi de yok nereden bulacağım şaşırdım net den uğraşamam artık sıkıldım ..Yurt dışından mı kız getirsem ciddi ciddi düşünüyorum Türk kızları psikolojimi bozdu

3.Hayatımı değiştiremiyorum imkanım varken araba alacağım sözde.. dört yıl oldu ya.. Ehliyet alalı 13 yılı geçti merakım yok arabalara .. Her şeyimi erteliyorum hayatım da daha tatile gitmedim tek başıma Antalya ya gidecektim halen gideceğim yedi sene geçti.. izinlerimi bazen evimde geçiriyorum imkanım var halbuki gitmek için..

4.Evimizde büyükannem yatalak annem bakıyor bende arada haftasonları başında kalıyorum alışverişe yardım ediyorum. Evliliği sadece yaşlılık için düşünür hale geldim bir yaşam destekçisi olması için yaşlı hissediyorum kendimi yaşamdan zevk alamıyorum..
    Last edited by kelmuhtar; 31-07-2013, 12:28 AM.

bunlar dert sayılmaz ağır hasta sakat aç vs bunlar dert

Yorum

bunları dert ediyorsan hafif bir depresyon olabilir.
      eczaneden reçetesiz alınabilen doğal antidepresanları deneyebilirsin: st john's wort ve 5htp
      st john's wort sarı kantaron extresidir. 5htp ise doğal bir amino asit olan triptofan içerir.
      triptofan beyin hücresinin serotonin üretmek için kullandığı hammaddedir.
      yan etki ya yoktur ya da çok hafiftir.

Yorum

subliminal mesajlar içeren bir konu başlığı.

''var ama yapmıyorum''
        ''var ama yapmıyorum''
        ''var ama yapmıyorum''
        ''var ama yapmıyorum''

Yorum

Ya 4 değil de 5 derdin olsaydı ? Haline şükret bence
          Takmamak gerek bazen , gerçekten hiçbir şeyi takmamak... Başarmak zor olsa gerek ...

Yorum

Benim de 10 tane küçük derdim var toplasan bir tane gerçek dert etmez.
            Farkındayım ama bu dert etmemi engellemiyor. İlginc

Yorum

sıkılmışsınız. neden internetten birkaç insan bulup konuşmayı denemiyorsunuz madem çevrenizde birileri yok bunu yapabilirsiniz. Günlük tutabilirsiniz, düşüncelerinizi bir kenara yazabilirsiniz. Bunlar konuşma becerinizi geliştirir. Tatilinizi başka bir yerde geçirin işte biliyorsunuz çözümü. Sadece yapmak istemiyorsunuz. Ama başlamadan nasıl olacağını bilemezsiniz.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Dört deryanın deresini dört dergahın derbendine devrederlerse
                ,dört deryadan dört dert ,dört dergahtan dört dev çıkar.

Yorum

cybryl buhurizade Efsun Guest Account Shadow59 'ahenk' HurricaNe ~ Teşekkürler efendim.. ...

Yorum

sF lisin Shadow Fiend

Yorum

İşleniyor...
                    X