Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayrılık...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ayrılık...

Ben ayrıldığım sevgilimle 8 ay önce yeniden sevgili olduk. ayrılmadan önce o bana aşıktı, ben de ona aşıktım ama ben bazı nedenlerden dolayı ondan ayrıldım. Ayrıldıktan 9 ay sonra ona karşı aşkım bittiği halde ona yeniden çıkma teklifinde bulundum ve 8 ay çıktık. O benim huyumda birisi, anlaşabiliyoruz, zaten ona geri dönmemdeki en önemli sebeplerden bir tanesi de buydu. Onunla yeniden denemek istedim. O açıktan iki yıllık bir fakülte okuyor, ama ben 4 yıllık üniversite mezunu bi eş istiyorum. Şu anda o bana aşık ve evlenmeye umutlanmıştı ama ben ona aşık değilim. Benimkisi mantıki bir ilişkiydi. Sonra o iki yıllık fakülteden dört yıllık bir fakülteye geçmeye söz verdi ama fazla çalışmıyordu, kazanamayacağı belli gibiydi, ben de ayrılmaya karar verdim. 4 yıllık Üniversite mezunu olmayan bir kızla evlenmek mantığıma yatmadı. Kız 24 yaşında olunca yaşı ilerlemiş olacak ve benim yüzümden bir çok iyi kısmetlerini tepti. Eğer ben ondan ayrıldıktan sonra kısmetleri iyice azalmış olursa çok büyük vicdan azabı çekerim. sizce 24 yaş okumayan bi kız için evlilikte geç midir? Ayrılırsam iki defa ayrıldığım için çok ayıp ettiğimi düşüneceğim, bu düşüncem doğru mu? ve en önemlisi ayrılmalı mıyım? 4 yıllık Üniversite mezunu olması benim için önemli, neden bu kadar önemli diye lütfen sormayın çünkü önemli olmasında da bazı nedenler var... Düşünceleriniz benim için çok değerli... Karar aşamasındayım, düşünceleriniz kararıma etki edecektir... düşüncelerinizi merakla ve heyecanla bekliyorum...

madem sevmiyorsun neden umutlandırıryorsun kızı neden çıkıyorsunki tekrar istemem yan cebime koy oyuncak mı bu ya bi ayrıl sonra tekrar çıkma teklif et kızı umutlandır sonrada yok 4 yıllık mezun olsun istiyorum yok kızı sevmiyorum abicim işi cıvıtmışsın sen ya ben o kızın yerinde olmak istemezdin onun yerinde olsaydım kesin ağır bir depresyona girer bi daha da çıkmazdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şükranm View Post
      madem sevmiyorsun neden umutlandırıryorsun kızı neden çıkıyorsunki tekrar istemem yan cebime koy oyuncak mı bu ya bi ayrıl sonra tekrar çıkma teklif et kızı umutlandır sonrada yok 4 yıllık mezun olsun istiyorum yok kızı sevmiyorum abicim işi cıvıtmışsın sen ya ben o kızın yerinde olmak istemezdin onun yerinde olsaydım kesin ağır bir depresyona girer bi daha da çıkmazdım
      ben mantıki birliktelik yaptım ve ciddi düşündüm onunla, peki ne yapmam lazım, böyle evlenirsem de ben zor duruma düşeceğim

Yorum

başta çok saçma bişey yapmışsın madem evlenmeyi düşündün şimdi niye istemiyosun ya şimdi aşk evliliği yapmaya karar verdin mantıktan vaz mı geçtin ne.yapcak bişey yok zaten evlensende o kızı üzersin sen yine ayrılcaksın

Yorum

yazık, günah, insanların duygularıyla oynamayın be!
          mantıki birliktelik yaptım, ciddi düşündüm diyorsun.., o kadar mantıklıydı da niye bu konuyu açtın şimdi...

yanlış anlama sana kızmak, akıl vermek değil amacım ama ayıp ediyorsun kıza... oyun oynuyorsun sanki... eğer kız seni seviyorsa kötü bi insan da değilse terkedilmeyi haketmiyordur.. aha terk ettin psikolojisi bozuldu depresyon a falan girdi, hayatı kötüleşti hatta intihar etti (biliyorsun bunlar çok olağan şeyler), onun ahını, vicdan azabını kaldırabilir misin..??

ha sen kafaya koymuşsan kızı terk etmeyi, git söyle, iş daha zora girmeden inceldiği yerden kopsun..

Yorum

mantık aşkı başda güzel olur ama sonrasında olmaz çünkü sevgi olmaz sen bu kızı sevmiyosun şimdi ne istediğinde belli 4 yıllık okuyan biri nedeni seni ilgilendirir ama aşk işlerinde benden sana öneri mantığını kızları tanımakda sana uygunmu diğilmi diye düşünürken uygula sonra sevmeye başla sadece mantık bir ilişkide soğukluk olur ve ilerde sevgi aramaya başlarsın eşini sevemiceğin için de seversin belki bilemem ama dışarı kayar gözün o yüzden hem mantık hem sevmeye bak mantıkla olan ilişkileri pek önermem sana kızında sana uyucağını düşünüyosan git eğer yok olcak olucağına söz verdi falan geç bence ya olmazsa bırakıcaksın olan kıza olcak o yüzden ne istediğini iyi belirle ona göre hareket et olcak olmıcak gibi zaman kaybıdır ancak
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bu kiz degil dort senelik universite okumak, doktorasini yapsa hatta ustune agziyla kus tutsa yine yaranamaz size, bosuna kendinizi de bizi de kandirmayin. Gidin kiza durustlukle burada yazdiklarinizi anlatin, o da kendi yoluna baksin. Ne tuhaf insanlar varya hayatta, yap et sonra yirmi dort yas cok mu gec bir yas evlilik icin ustelik de 4 senelik univ. bitirmemis bir kiz icin kafa patlat.

[QUOTE=cinefil;479675]Ben ayrıldığım sevgilimle 8 ay önce yeniden sevgili olduk. ayrılmadan önce o bana aşıktı, ben de ona aşıktım ama ben bazı nedenlerden dolayı ondan ayrıldım. Ayrıldıktan 9 ay sonra ona karşı aşkım bittiği

Yorum

sana yapılsaydı kahreder dururdun!

bence siz kahredilmeyi hakediyorsunuz. o kızcağızdan da ayrılın, hayatını daha da berbatlaştırmayın. plazalarda senin gibilerinden çooook!

Yorum

burada diplomaylamı evlenilecekmiş yoksa yaşlanmı evlenilmek isteniliyor
                  ben olsam üniversiteyle evlenirim aslında meclisle evlenmek daha iyidir

Yorum

İşleniyor...
                  X