Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yalnızlık.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yalnızlık.

Merhaba arkadaşlar 2.5 yıl önce ani bir kalp krizi ile babamı kaybettim. ve yaklaşık 2 yıldır dışarı çıkmıyorum yalnızlık bir yana dışarı çıkma korkusuda olunca gerçekden hayat çok sıkıcı gelmeye başladı sonunda bu forumu gördüm biraz okudum konuları ve yalnız olmadığımı fark ettim sizlerinde düşüncelerini almak isterim.
    ....

peki rahatsızlığın nedir psikologa ya da psikiyatriye gidiyormusun ilaç kullanıyormusun bunun için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şükranm View Post
      peki rahatsızlığın nedir psikologa ya da psikiyatriye gidiyormusun ilaç kullanıyormusun bunun için
      Evet gittim ama bi faydasını göremedim anti depresan alıyordum sadece bıraktım onuda
      ....

Yorum

yaşın kaç? eğer yaşın küçükse bunu aşman zaman alır diye düşünüyorum çünkü erken yaşta babanı kaybettmen ama büyüksen bunu aşıp hayatına bak

Yorum

baban öldükten sonra mı oldu bunlar yoksa öncesinde de bununla ilgili şikayetlerin var mıydı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şükranm View Post
            yaşın kaç? eğer yaşın küçükse bunu aşman zaman alır diye düşünüyorum çünkü erken yaşta babanı kaybettmen ama büyüksen bunu aşıp hayatına bak
            19 yasındayım 17 yasıma girdikden 1 hafta sonra kaybettim. tam kendime geldiğim zamanlarda bu ani kayıp zor çok zor bunu hala aşamadım bu nedenle bu foruma üye oldum umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulurum.

Orjinal yazı sahibi: kingdom View Post
            baban öldükten sonra mı oldu bunlar yoksa öncesinde de bununla ilgili şikayetlerin var mıydı?
            hayır aksine eve giren biri değildim sabah çıkar gece gelirdim genelde.
            Last edited by serhat_; 29-07-2013, 08:44 PM.
            ....

Yorum

İşleniyor...
            X