Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Görüşleriniz ,

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Görüşleriniz ,

Forumdaşlar ben markette çalışıyorum belki bazılarınız biliyordur.Bugün iftara 1 saat kala bir kadın müşteri geldi dükkana.Giyimi çok garipti.Sarı pijama üstüne garip renkli kazak gitmiş boynuna garip şal gibi bir bez bağlamış saçında şapka.çantası koltuk altında elinde poşetler vardı.Kadın cipslere bakarak birşeyler sayıklıyodu.Sanki yanında biri varda onunla konusuyomuş gibi.15 dk ürünlere bakıp sürekli söylenerek birşeyler aldı.Sordu ne kadar diye bende söyledim fiyatını.çantasını açtı parasını almak için gülerek konusuyor bu sefer çantasıyla.çantasında dünya maketi, garip defterler felan vardı.çantasına bakarak 5 dk konustu sonra parasını verdi teşekkür etti cıktı.Yolda yürürken arkasına bakarak yine konusuyodu ama bağırarak.Kadın en fazla 40 yaşındadır ama saçları bembeyaz olmuş ,görenler deli deyip geçiyor.Sizce bu kadın ne hastası olabilir ?
    Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

Ben de sık sık bluetooth kulaklık ile konuşurum. Şimdi anlıyorum neden öyle garip garip baktıklarını

Yorum

Kendisiyle konusuyor gecen bende oyle birine rastlwdim muhabbet ettik gayet hostu

Yorum

İşleniyor...
      X