arkadaşlar mümkün olduğunca kısa bir şekilde durumu anlatacağım. hayatıma 2013 ocak ayında uzun zamandan sonra biri girdi ve biz çok kısa sürede çok sevdik birbirimizi. sorun şuydu ki, farklı şehirlerde yaşıyoruz ve bu beni sürekli acabalara itiyordu. sanırım güven sorunu oluşturdu bende. bir iki ay sonra tekrar beni görmeye geldiği gün işi dolayısıyla çok telefonu çaldı hatta sanırım bir iki arkadaşına da bana zaman ayırmak için sonra dönmek üzere cevap vermedi. o günün akşamı mesaj atarak beni bir daha arama demiştim. içimden bir ses hayatında benden başka kızlar olduğunu ve beni öylesine oyaladığını söyleyip duruyordu çünkü. uzun süre açıklama bekledi ama yapmadım. bu olaydan yaklaşık üç ay sonra tekrar mesaj attı bana. benimle çok mutlu olduğunu, beni asla üzmek istemediğini. beni çok özlediğini söyledi. rüyasında görmüş beni. hala inanamıyorum ve sürekli sorgulama peşindeyim. farklı şehirlerdeyiz ben endişeliyim dediğimde ''ben de seni kaybetmekten endişeliyim'' diyor. aklımda ise sürekli başka kızlar olduğu. beni öylesine oyaladığı. işin garip yani ben öyle kıskanç bir kız değilim normalde. ne olur bana bir çıkış yolu söyleyin her şeyi kafamda kuruyorsam bana böyle değer veren birini kaybetmek istemiyorum...:sad::sad:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bunları kafamda mı kuruyorum hep?
Collapse
X
-
benim bildiğim.... normal bi'kadın başka bi kadının varlığını hemen hisseder.. çünkü erkekler düz düşünürler sonuç odaklılardır detaycı olan bizleriz ve onlar bi kaç şeyi birarada yürütemeyip ellerine yüzlerine bulaştırırlar.. hiç bi ihanet saklı kalmamışşLast edited by ELizz; 14-08-2013, 04:36 AM.
Yorum