Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışmak paylaşmak..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tanışmak paylaşmak..

sallanıyorum boşlukta..Her ileri gidişin bir geri gidişi oluyor. Zaman denilen uyduruk kavramın için ölümümü bekliyorum. Duyamıyor kimi zaman göremiyorum. Uzağım kendime mesafe her geçen gün artıyor.
    Yalnızlık..Aradığımın ne olduğunu bilsem bulmak daha kolay olurdu.Doldurmak o derin uçurumları, bir yol yapmak ilerleyen kendi ölümüme..Yollarımızın sonunu biliyoruz sadece yürüken ne görüp yaşayacağımızı bilemiyoruz. Sonunu bildiğin bir filmi sevdiğin sahneler için izlemeye devam etmek gibi..
    Kusuyorum..Tekrar doyuruyorum beynimi ve yine kusuyorum.Bir virüs dolaşıyor damarlarımda. Hastayım biliyorum. kim hasta değil ki aslında..Tarifi teşhisi olmayan bir hastalık benimkisi..Kendimi yadsımıyorum bu dünyada benden varken milyonlarca..
    Bazen ciğerlerim duruyor. Tüm görüntüler flu kulaklarımda bir çınlama. Midemde garip bir sızı neyin önemli olduğunu düşünüyor cevapsız kalıyorum.
    Kafam hep karışıktı. Küçük bir çocuk olamadım küçüklüğümde, büyüyemedim sonrasındada..Parçalanamaz,güçlü dikenli teller sarmış kemiklerimi, bedenimi. Etlerim lime lime kokuyor. Ağzımda metal bir tat, sıkmayı bırakıyorum dişlerimi.
    Kabullenip her yıkıldığımda, aciz kaldığımda sürünerek kalkıyorum.Oysa güçlü bir ölümü yakıştıryorum kendime..
    Ağlamıyor dahada parıltılı gülümsüyorum..Ölümüm şaşırtırdı sosyal çevremi dostlarımı..Ne mutlu ne dirayetli duruyorum. Hem herşeyim var kimine göre..Bilmedikleri hayat amacı,uzak hayaller dışında..
    Yazar saklarsın yıllarca..konuşmaz saklarsın..Sevgili dostlar belki iki kelam edesim var belki içimde tutamayasım ondandır bu yazdıklarım..Yeni katıldım aranıza..

teşvik için teşekkürler..anlattım ya zaten sanırım bazen güçlü bir kelime binlercesine bedel oluyor.

Yorum

Hoş geldin öncelikle güzel yazmışsın herşey net olarak belli sözün bittiği yerdeyiz keyifli forumlar..
      ....

Yorum

Hoşgeldin yagmur. aslına bakarsan bende yeniyim de bakma işte... sende psikoloji meraklısımısın yoksa bir rahatsızlıktan mı muzdaripsin?

Yorum

tüketmeyelim zamanla açılırız be cadde14 şaka bir yana elbet hayatın sizler gibi yükünü taşıyorum ki buralardayım forumu okuyarak sizleri tanımaya gayret ettiğim dönemdeyim sanırım. internette gezinirken keşfettim paylaşımda bulunmak için güzel bir ortam eline sağlık herkesin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Keep Your Distance View Post
            Hoşgeldin yagmur. aslına bakarsan bende yeniyim de bakma işte... sende psikoloji meraklısımısın yoksa bir rahatsızlıktan mı muzdaripsin?
            henüz teşhisi yapılmış bir rahatsızlığım yok sanırım psikoloji meraklısı diyebilirsin. ama bence teşhis edilmesede herkes biraz hasta değilmi. sağlıklı bir geçmişim olduğu söylenemez atlatmanın bi yolunu buluyorum her seferinde okadar. yoksa benimde karanlık gecelerim intihar denemelerim korkaklıklarım var tarihimde..

Yorum

birde yazmam vesilesi ile şayet 17 ağustostan etkilenmiş arkadaşlar varsa geçmişte herkese umutlu yarınlar diliyorum.. kaybettiğiniz her ne ise aile,ev,psikoloji geçmiş olsun arkadaşlar paylaşıyorum..

Yorum

Hoş geldin
                İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                  Hoş geldin
                  sağol hoşbulduk..

Yorum

Kızmısin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HiperaktifHipotalamus View Post
                      Kızmısin ?
                      bu ne nahoş sorudur böyle evet kadınımda cinsiyetimi belirtmek adetim değildir

Yorum

Kusura bakma haklısın hata bende soylüyecek şey bulamamişım sorduğum soruya bak

Yorum

insanız ne diyelim

Yorum

Hosgeldin aramıza.

Yorum

teşekkür ederim hoşbulduk arkadaşlar

Yorum

İşleniyor...
                              X