Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ailem hakkında ,

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ailem hakkında ,

Forumdaşlar yaşadığım zor günler nedeniyle ailemin bana karşı yaklaşımları değişti.Mesela sürekli sorun yaşadığım babam gel senle tura çıkalım dedi antalya konya karadeniz felan.Kendine yeni telefon almış sanada alimi dedi.annem sevdiğim pastayı yaptı felan eve gerçekten huzur geldi.Mesela babam dedi devletle uğraşma seni özele götürüm beraber gidelim dedi psikiatriye.Ne bilim kendimi daha güvende ve huzurlu hissettim .Hadi hayırlısı ..
    Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

dişlerini yaptırt

Yorum

iyi gözün aydın ...
      ne mutlu sana ben bu yaşıma geldim daha annem babam bir kere öyle bişey demedi bana ...

Yorum

Dişlerimi zaten kendisi diyo özelde tanıdıgı varmış gidelim yaptıralım diyo ama önce sorunlarımın üstüne gitmek istiyorum.Biraz rahatlayınca dişleride yaptırırm

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

aklıma ilk olarak senin babana çekmiş olabileceğin geldi

Yorum

Evet bazı yönlerim babama benziyo ama sen nerden çıkardın anlayamadım ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

psikolojik sorunlarının kaynağı baban olabilir

Yorum

Evet cogu sorunum babam yüzünden ama benimde cok hatam oldu.Hayata atılmak varken aptal bilgisayar oyunlarıyla geçti 3 senem.O dönemlere tekrar dönebilme şansım olsaydı arkadaşlarımla takılırdım.Beni çağırdıklarında gelemem char kasıyorum derdim hep.Şimdi hayat beni kasıyor.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Az önce ailemle birlikte özel hastaneye randevu aldık.çarşamba günü gidicem inşallah.Ailem çok anlayışla karşıladılar beni.Babam morel ve motivasyon verdi.Yıllardır konuşmadığım babamdan çok iyilik gördüm Allah büyük işte yanılmışım ailem konusunda ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

İşleniyor...
                  X