merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 yıl 3 aydır esrar kullanıyorum ve bırakmak istiyorum. ne tür yöntemlere başvurmam gerekiyor veya yoksunluk belirtilerini azaltacak herhangi bir ilaç varmı reçetesiz alabileceğim ? yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi forumlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
esrar bağımlılığının tedavisi mümkün mü
Collapse
X
-
esrar fiziksel bir bağımlılık yapmaz fakat psikolojik bağımlılık yapar bu sebepten ilk önce esrar içtiğin çevreden uzaklaş farklı bir çevre edin kendine ve esrar kullandığını söyleme, bir anda brakayım deme sakın psikoza eylimin varsa yan gelirsin aşama aşama azaltarak brakmaya çalış... uyuyamadığın zamanlarda pyasadaki uyku ilaçları veya pasiflore fayda etmez, antipsikotik veya yeşil reçeteli uyku hapı alman gerekir... bunun içinde bir psikiyatrist bulup durumu özetlersin o zaten sana yazar bunlardan birini.... 1 sene 3 ay kullanmışsın kafanın normale gelmesi en iyimser 6 ay 3 sene alır alır bana sorarsan... neden içiyorsun bu zıkkımı? psikolojik problemlerdenmi yoksa keyf amaçlımı?M.V.
Yorum
-
araştırayım biOrjinal yazı sahibi: mmrgkhndostum birkaç satır öncesinde birşeyler anlattım ama direk önerim; allen carr yöntemiyle (terapisiyle) sigaradan kurtulma tekniğiyle tanış, yardım al, doğru mantıkla sigaradan kurtul, esrardan kurtulmaman için hiçbir neden kalmayacak ve hatta anında kurtulacaksın
Yorum
-
Dostum keşke hiç başlamasaydın psikotropik maddeler hangi soruna çözüm buldu da şimdiye kadar sen bulasın. Bende sigara bağımlısıyım bir türlü bırakamadım. Boşuna zehirliyoruz kendimizi. Üstelik bahsettiğin maddelerin psikiyatrik hastalıklar üzerinde ters etkileri var iken.Last edited by algea; 30-08-2013, 04:50 PM.
Yorum
-
haklısın dostumOrjinal yazı sahibi: algea View PostDostum keşke hiç başlamasaydın psikotropik maddeler hangi soruna çözüm buldu da şimdiye kadar sen bulasın. Bende sigara bağımlısıyım bir türlü bırakamadım. Boşuna zehirliyoruz kendimizi. Üstelik bahsettiğin maddelerin psikiyatrik hastalıklar üzerinde ters etkileri var iken.
Yorum

Yorum