Duyuru

Collapse
No announcement yet.

siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

2012 temmuz ayına kadar gayet güzel bi hayatım vardı. kalbimde çoçukluktan beri ritim bozukluğu vardı (durduk yere 180 lere varıyordu) ama önemsemiyordum. 2012 haziran ayında kalbim bi garip oldu doktora gittim her şey normal dedi . tam 5 doktor gezdim sonuncu ritim bozukluğu teşhisini koydu ve efç ile tamamen ortadan kalkacak dedi bende kabul ettim. neyse temmuz ayında gittim hastaneye .efç yapılmaya başladı (anjio gibi) operasyon sırasında elektrikler gitti , jenaratör 5 dk geç açıldı , ortam çok sıcak oldu , tansiyonum yükseldi , içten bir şekilde öksürdüm ve ölüm korkusu geldi , yapılan şeyi hissetmeye başladım ve o anda yatıştırıcı yaptılar . operasyon bitti ve doktor yanıma geldi dediki ;

- operasyon başarılı geçti bir daha böyle ritim bozukluğu olmayacak , dilediğin gibi spor vb . yapabilirsin.

- eve geldim o öksürük yine oldu ve artık heyecanlanınca öksürüyorum , sürekli ölüm anı korkusu , bir şey olacak korkusu var üzerimde,

bu süreçte psikiyatr a gittim citoles verdi kendime geldim ama ilaçlar biraz yapay iyileştirme yapıyor diye bıraktım 1 senedir kullanmıyorum, ve şu aralar
    yine heyecanlanınca öksürüyorum ,ölüm anı ,bir şey olacak korkusu sürekli var. he bu arada ritim bozukluğum hiç olmadı :3:

şimdi ben bu rahatsızlığı zamana bıraktım olmadı siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

1 . maneviyat , telkin

2 . Psikiyatr a gitmek

3 . psikolog a gitmek

Orjinal yazı sahibi: IIFreeStyleII View Post
    2012 temmuz ayına kadar gayet güzel bi hayatım vardı. kalbimde çoçukluktan beri ritim bozukluğu vardı (durduk yere 180 lere varıyordu) ama önemsemiyordum. 2012 haziran ayında kalbim bi garip oldu doktora gittim her şey normal dedi . tam 5 doktor gezdim sonuncu ritim bozukluğu teşhisini koydu ve efç ile tamamen ortadan kalkacak dedi bende kabul ettim. neyse temmuz ayında gittim hastaneye .efç yapılmaya başladı (anjio gibi) operasyon sırasında elektrikler gitti , jenaratör 5 dk geç açıldı , ortam çok sıcak oldu , tansiyonum yükseldi , içten bir şekilde öksürdüm ve ölüm korkusu geldi , yapılan şeyi hissetmeye başladım ve o anda yatıştırıcı yaptılar . operasyon bitti ve doktor yanıma geldi dediki ;

- operasyon başarılı geçti bir daha böyle ritim bozukluğu olmayacak , dilediğin gibi spor vb . yapabilirsin.

- eve geldim o öksürük yine oldu ve artık heyecanlanınca öksürüyorum , sürekli ölüm anı korkusu , bir şey olacak korkusu var üzerimde,

bu süreçte psikiyatr a gittim citoles verdi kendime geldim ama ilaçlar biraz yapay iyileştirme yapıyor diye bıraktım 1 senedir kullanmıyorum, ve şu aralar
    yine heyecanlanınca öksürüyorum ,ölüm anı ,bir şey olacak korkusu sürekli var. he bu arada ritim bozukluğum hiç olmadı :3:

şimdi ben bu rahatsızlığı zamana bıraktım olmadı siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

1 . maneviyat , telkin

2 . Psikiyatr a gitmek

3 . psikolog a gitmek
    Operasyon sırasında elektirik mi gitti? Önce git hastaneyi dava et, olmadı elektirikle ilgili olan kurumu dava et.
    Travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor olabilirsin, uzmana danışman gerekli. Psikiyatr'a gitmelisin.

Dava edersen belki hiçbir şey olmasa bile psikiyatr ücretlerini ödesinler. (Ülkenin kanunları hakkında hiçbir bilgim yok, yurtdışındayım)

O hastaneye bir daha gitme.

Çok geçmiş olsun.

Yorum

krdeş panik atak sonucunda oluyor bu durum, psikiyatr ilaç verbildiği için en iyi çözm bnce..
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
        psikiyatr sana yardimci olucaktir fakat psikolejikde görülüyor bazi durumlar,maneviyat hayatimizda olmasi gereken birsey zaten, hic birakmamalisin, manevi yönün güclendikce sende güc bulucaksindir.
        bencede manivayyatta terapi kdr önmli, hatta daha önmli..
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
        X