Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kime gönül verdimse benimle yar olmadı ...!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kime gönül verdimse benimle yar olmadı ...!!!!

offf offf çok dertliyim arkadaşlar ...
    çok sinirliyim moralim bozuk havacı pilot olmaya aday bir kıza gönül verdim dünyalar güzeli...facebooktan buldum ekledim biraz konuştuktan sonra sizinle tanışmamızın bir mahsuru var mı dedim kızda evet var dedi... bende dah bişey demedim ...
    siz söyleyin arkadaşlar ben nerde yanlış yaptım ! bugüne kadar hangi kızı sevsem hangi kıza gönül verdiysem hep reddedildim hepsi gitti başkasıyla evlendi hep düşündüm benim onlardan ne eksiğim var diye ?
    allah kahretsin hemi intihar edecem ......

Orjinal yazı sahibi: dert babası View Post
    offf offf çok dertliyim arkadaşlar ...
    çok sinirliyim moralim bozuk havacı pilot olmaya aday bir kıza gönül verdim dünyalar güzeli...facebooktan buldum ekledim biraz konuştuktan sonra sizinle tanışmamızın bir mahsuru var mı dedim kızda evet var dedi... bende dah bişey demedim ...
    siz söyleyin arkadaşlar ben nerde yanlış yaptım ! bugüne kadar hangi kızı sevsem hangi kıza gönül verdiysem hep reddedildim hepsi gitti başkasıyla evlendi hep düşündüm benim onlardan ne eksiğim var diye ?
    allah kahretsin hemi intihar edecem ......

facebooktan buldum ekledim biraz konuştuktan sonra sizinle tanışmamızın bir mahsuru var mı dedim kızda evet var dedi...
    Sevmek bu yani?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lllll View Post
      Sevmek bu yani?

kızla konuşmak için faceboktan buldum yoksa normalde ikimizde aynı şehirdeyiz ..
      kız havacı burda bir fuarda gördüm beğendim...

Yorum

Abi hedeflerine uygun seçimler yapsan?? Kızla konuşuyomuşsun aşk meşki neden soktun araya Kısa vadeli hırslar uzun vadeli umutları öldürür
        ........

Yorum

özel mesaj attım
          Last edited by ozkan.akyurek; 06-09-2013, 11:18 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
            Abi hedeflerine uygun seçimler yapsan?? Kızla konuşuyomuşsun aşk meşki neden soktun araya Kısa vadeli hırslar uzun vadeli umutları öldürür

nasıl yani hocam ?
            ben kıza açılmak istedim sadece çok beğendim ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lllll
              İnternetten kız mı sevilir yahu? O resmin bir başkasına ait olmadığını nereden biliyorsun? Diyelim ki her şey meşru. Sen daha ismini dahi bilmediğin bir kızı nasıl sevdim diyebiliyorsun?

Sevmek bu kadar basit mi? Bu güzel kavramı böyle lekelemeyin!

LEKELEMEYİN!
              yav saçma sapan konuşma kardeşim yazdıklarımı nerenle okuyon sen tövbe tövbe..!!!!
              kızı ben bir fuarda anladın mı yani aynı şehirdeyiz. facebokta kızla benim gördüğüm kız aynı anladın mı yazdıklarımı iyi oku zaten asaım bozuk birde millete dert anlatıyoz ....

Yorum

savaş çıkabilir. kız havacı. savaş çıksa kız savasa katılabilir. ucak dusebilir. bi de bu acıdan baksan?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                  savaş çıkabilir. kız havacı. savaş çıksa kız savasa katılabilir. ucak dusebilir. bi de bu acıdan baksan?
                  evet haklısınız hatta kızın babasıda pilotmuş şehit olmuş öğrendiğim kadarıyla kızda babsının izinden gidiyor üstelik bu işin eğitimi için büyük şehre gitmek lazım biz küçük biryerde yaşıyoruz bugün olmasa yarın bu kız mutlaka başka meleket gidecek ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dert babası View Post
                    nasıl yani hocam ?
                    ben kıza açılmak istedim sadece çok beğendim ...
                    Abicim sen tamamsın ama kız açısından zaman alır bu işler. Sana güvenecek, arkadaş olarak varlığını hissettiği gibi yoksunluğunu da hissedecek Sen açılmasaydın kız seni konuşmaya zorlardı, zarf atardı , yoklardı Acele davranmışsın. Kızlarla ilk önce arkadaş olmak lazım, senin kız güzelmiş peşinde koşan vardır zaten öylelerininin bu bakımdan bu tür kızlar netten sevgili aramaz Sana güvenecek zaman bırakmamışsın senin anlayacağın
                    ........

Yorum

MoRbİd in dediklerine katılıyorum.
                      Özel mesaj atacaktım ama burada paylaşmışsın derdini. Buraya yazayım.

Bak kardeş. Onay isteyen, izin isteyen erkekler İTİCİDİR. Sana daha önceki konundaki mesajdada demiştim, izin isteme diye.
                      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                      Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                        Abicim sen tamamsın ama kız açısından zaman alır bu işler. Sana güvenecek, arkadaş olarak varlığını hissettiği gibi yoksunluğunu da hissedecek Sen açılmasaydın kız seni konuşmaya zorlardı, zarf atardı , yoklardı Acele davranmışsın. Kızlarla ilk önce arkadaş olmak lazım, senin kız güzelmiş peşinde koşan vardır zaten öylelerininin bu bakımdan bu tür kızlar netten sevgili aramaz Sana güvenecek zaman bırakmamışsın senin anlayacağın

haklı olabilrisiniz tabik.. amane bileyim usta benim hiç kız arkadaşım olmadı bugünekadar ...
                        bizim burda her sene 1-4 eyelül tarihleri arası fuar gibi bişey olur bazı kurumlar satant kurarlar bende thk nın standından gördüm kızı beğendim .. daha dün akşam faceden buldum ekledim yani bilemedim ne yapim ama çok canım sıkıldı çok içerledim ...

Yorum

yunus emre negüzel demiş ?
                          kime gönül vrdimse benimle yar olmadı ! halimi bilip derdimi sorup bana vefakar olmadı ... !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lllll
                            Ben de bunu söylüyorum zaten, sen bu kızı kitap fuarında görmedin mi? Daha adını bilmediğin bir kızı nasıl sevebiliyorsun dedim neresini anlamadın?
                            birini sevmek için illa kızın seceresini bilmek mi lazım ?
                            evet kızı fuarda gördüm sonra faceboktan araştırdım buldum konuşup arkadaş olmak istedim ayrıca hoş ve güzel bir kız bunda anlamayacak ne var ????

Yorum

ahh ulan ahhhh bu başkasına kaptırdığım kaçıncı kız anasını satım allah kahretsin hemi ben ne şansız ne bahtsız adamım benim kısmetim mi bağlı anlamadım ki ??

Yorum

İşleniyor...
                              X