Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elimin Kırılması ve Yeni İşe Başlama Stresi !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Elimin Kırılması ve Yeni İşe Başlama Stresi !!!

Merhaba Arkadaşlar...İki hafta önce olmasını çok istediğim bir yere iş görüşmesine gittim..Çok şükür oldu..Fakat görüşmeden dönerken tümsekli bir yolda ayağım kaydı elimin, parmaklarımın üstüne düştüm sağ elim kırılmış alçıya aldılar..4 hafta alçıda kalacakmış..Hatta ameliyat olsan daha iyi olur dediler fakat alçıyla da iyileşirmiş..İster istemez moralim çok bozuldu, çünkü ne zaman hayatımda çok istediğim birşey olsa daha sevincini yaşayamadan başıma bir aksilik gelir böyle..Bende şans yok galiba

Buarada başlıyacağım iş yerinin olmasını çok istemiştim..Burası çok büyük ve güzel bir yer..Ama Bende anksiyete hastalığı var, biliyorsunuz anksiyete hastalığı da iş yerinde çok zorlayıcı bir şey oluyor..işe başladığımda heyecanlanmaktan ve hatalı birşey yapmaktan korkuyorum...
    Last edited by mavi mavi; 07-09-2013, 06:43 PM.
    :10:

aşkolsun kimse cevap yazmıcakmı

Yorum

geçmiş olsun fazla sıkma canını ... insanın her istediği yolunda gitmiyor ...

Yorum

isyerine doğru giderken gaz verici müzikler dinle (dimtisdimtis). isyerine yaklaşırken derin nefes al ver al ver çok az alkol de alabilirsin. çok zor bir durumda kalıp anksiyete krizi gecirirsen bayılma numarası yap sıcaklar da epey abarttı de sonra. vb şeyler. o kadar ise girip çıkıyorsun. bunları öğrenmiş olman gerekirdi.

Yorum

ayrıca tumsekli yollarda biraz yürüme provası yaparak yürüme kabiliyetinizi geliştirin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
            gecmis olsun diliyorum ki isinizde basarili olursunuz,simdi ise baslama zamaniniz ileri bir tarihemi atildi yoksa bu halde ise basliycakmisiniz?
            yarın işe başlıyorum; yani maalesef elim alçılı başlıcam işe hem de sağ elim alçılı epey zor olacak

Yorum

mavi geçmiş olsun
              ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                isyerine doğru giderken gaz verici müzikler dinle (dimtisdimtis). isyerine yaklaşırken derin nefes al ver al ver çok az alkol de alabilirsin. çok zor bir durumda kalıp anksiyete krizi gecirirsen bayılma numarası yap sıcaklar da epey abarttı de sonra. vb şeyler. o kadar ise girip çıkıyorsun. bunları öğrenmiş olman gerekirdi.
                ne yaptın sen, öyle kriz geçirecek kadar çok anksiyetem yok benim sadece hafif kaygı ve stres durumu var o kadar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                  mavi geçmiş olsun
                  çok sağol

Yorum

ayrıca tumsekli yollarda biraz yürüme provası yaparak yürüme kabiliyetinizi geliştirin.
                    buarada yaptığın hiç komik bir espri değil kaza bir anda olan şeydir, kabiliyetle falan alakası yoktur, istersen çok dikkatli ol kaza gelince oluyor işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                      buarada yaptığın hiç komik bir espri değil kaza bir anda olan şeydir, kabiliyetle falan alakası yoktur, istersen çok dikkatli ol kaza gelince oluyor işte
                      peki oyle olsun. ama nedense ben su yasıma kadar hic tumsekli yolda dustugumu hatırlamıyorum. yine de sen bilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
                        sen düz yollardami düstün yoksa kedi"felsefik takilasim geldi"
                        ben yurumeyi tercih etmiyorum. yılanların ilerledigi sekilde yol alıyorum. boylece hiç dusme riski olmuyor. (biyolojik takılasım geldi)

Yorum

peki oyle olsun. ama nedense ben su yasıma kadar hic tumsekli yolda dustugumu hatırlamıyorum. yine de sen bilirsin.
                          senin başına kaza gelmemesi, başkasının başına gelmeyeceği anlamına gelmez...sırf cevap yazmış olmak için saçmalamayalım lütfen

Yorum

İşyeri kırık kolla geleceğini biliyor mu? : )
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                              senin başına kaza gelmemesi, başkasının başına gelmeyeceği anlamına gelmez...sırf cevap yazmış olmak için saçmalamayalım lütfen
                              karda kayıp dusmuslugum vardır ama.

Yorum

İşleniyor...
                              X