Merhaba Arkadaşlar...İki hafta önce olmasını çok istediğim bir yere iş görüşmesine gittim..Çok şükür oldu..Fakat görüşmeden dönerken tümsekli bir yolda ayağım kaydı elimin, parmaklarımın üstüne düştüm sağ elim kırılmış alçıya aldılar..4 hafta alçıda kalacakmış..Hatta ameliyat olsan daha iyi olur dediler fakat alçıyla da iyileşirmiş..İster istemez moralim çok bozuldu, çünkü ne zaman hayatımda çok istediğim birşey olsa daha sevincini yaşayamadan başıma bir aksilik gelir böyle..Bende şans yok galiba 
Buarada başlıyacağım iş yerinin olmasını çok istemiştim..Burası çok büyük ve güzel bir yer..Ama Bende anksiyete hastalığı var, biliyorsunuz anksiyete hastalığı da iş yerinde çok zorlayıcı bir şey oluyor..işe başladığımda heyecanlanmaktan ve hatalı birşey yapmaktan korkuyorum...

Buarada başlıyacağım iş yerinin olmasını çok istemiştim..Burası çok büyük ve güzel bir yer..Ama Bende anksiyete hastalığı var, biliyorsunuz anksiyete hastalığı da iş yerinde çok zorlayıcı bir şey oluyor..işe başladığımda heyecanlanmaktan ve hatalı birşey yapmaktan korkuyorum...

sadece hafif kaygı ve stres durumu var o kadar
Yorum