:tinysmile_cry_t4: slm herkese ben yurtdısında yasıyorum evlıyım ıkısenedır evlılıgım bı ıyı bı koyu gıdıyor hayatımda kotu gıden bırseylerde vardı etrafımda hıc kımse benı sevmıyor akrabalardan genlerden ben onlara oturmaya gıdıyorum ama benım evıme kımse gelmıyo artık gıt gıde yalnızlastım etrafımda okadar havalı ınsanlar duzambaz ınsanlar varkı ıslerıne geldımı slm dıyenler acıkcası sadece esım sevılen kısı oluyoo benım varlıgımı bıle hısetmıyorlar konusuyorum banada gelın dıyorum kapımı kımse calmıyor bu durumdan esımde cok yararlanıyor herhangı bı kavgamızda sen kımsınkı senı seven olsaydı evıne gelırlerdı dıyor cok yalnızım hemde cooooook suan okadar cok bunalımdayımkı ben nıye hıcım neden ınsanlar benden uzak evım guzel olmadındanmı param olmadındanmı sansz oldumdanmı hep aglıyorumm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayata cok yalnızım
Collapse
X
-
Merhaba anlattiklarinizin hepsini bende yasadim. Insanin kocasi deger vermeyince etrafindaki Insanlarda deger vermiyor malesef. Zayif bir tarafinizi yakalayinca hep ustunuze gelirler asla birakmazlar. Onun Icin artik Insanlardan nefret ediyorum ama yalnizda yasanmiyor. Allah herkesin karsisina Iyi insanlar cikarsinlar.
Yorum
-
hiçbir zaman karakterinden ödün verme sırf bunu yaparak insanlara yaklaşma biçimini çok ayıpladım onlar kimki böyle bi karaktere bürünmek istiyorsun bende bi erkek olarak ne yalakayımdır nede böyle arkadan iş çeviripte yüzlerine gülen bir insanımdır bazenleri benide hesaba almıyorlar ama ben işimi yapıyorum akşama çekip evime gidiyorum allah biliyor görüyor kimin ne mal olduğunu gerisini salla gitsin...Orjinal yazı sahibi: acımasız hayat View Postdogru dıyosunuz aslında agzı laf yapan kıymetlı dedıkodu yapmasını bılecen ve bırazda yalaka olacan ozaman belkı aralarına gırerım :frustrating:Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum
-
Ne güzel. Keşke senin yerinde olsaydım. Hiç kimse benim evime gelmeseydi, keşke...Seni sevmiyorlarsa, salla gitsin.Silah zoruyla mı sevdireceksin.Hem böylesi daha iyi.
Senin yerinde olmak için neler vermezdim..bizden de eksik olmuyor, eş,dost,akrabalar...
Kitap okumam lazım, spor yapmam lazım. Onlarla ilgilensem bir dert, ilgilenmeyince de evine gittik , ilgilenmiyor diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Eve gelen misafire de, siz keyfinize bakın ben kitap okuyacağım, doktora çalışmalarım var ya da spor yapmam lazım da diyemiyorsun ki.
Ahhh ah...Senin yerinde olmak için neler vermezdim. Yalnızlık gibisi var mı be. Kendini geliştirmen ve şu kısa hayatta istediklerini yapabilmen için bulunmaz fırsattır yalnızlık. Sağlığın yerinde ise tamamdır.Last edited by Obsesif_Fatihi; 15-09-2013, 10:12 AM.İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum

Yorum