içimde hep bir arayış var. hiçbir işi tam olarak yaptığımı hissetmiyorum. kafamda hep düşüncelr var sadece ona odaklana biliyorum sadece hayal kurabiliyorum bu kadar .birşeyler yapıyor kafa dağıtmak için ama olmuyor. film izliyourm ama kurtulmıyorum düşüncelerden. küçüklükteki gib merakla izliyip öğrenemiyorum hayalle rkuramıyorum. kitap okusam kafam gidiyor . sadece dalıyorum . bana zarar veren şeyleri düşünüyorum sadece hep kendimle uğraşıyorum kafamda . hep biriyleriyle kıyaslıyorum kendimi diğer kızlarla mesela onlarda olmayan bende ne var. sanki dierleri en güze ben en çirkinim. hayatım boyunca yanlızlığa mahkum olacağım ve bir sürü çarpıtılmış düşnce . bir adım öteye gidemiyorum zihnimde . artık çok acıyor beynim. özlüyorum birilerini. vs vs. tek istedğim tekrar kendimi vererek bir işi yapabilmek boş hayaller kurmadan yalan yanlış. yanlzı hissediyorum kendimi bir eksiklik var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kendimi geliştirmek istiyorum her konuda ama zihnim beni engelliyor :(
Collapse
X
-
gelişmek isteğin alan nedir ? yada imrendigin şeyler ? bunlara nden olan birşeyler yaşadın mi ? eğer içinde ukte kalan birşeyler varsa o zaman hayaller devreye girer. ama b12eksikliği bu tür eksikligede nden olabilir nörolojik testlerde yapman da fayda var."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
-
obsesifken aynı şey bende de vardı, tam kitap okuyacağım, okuyamıyordum, odaklanamıyordum.ya da hedeflerime zihinsel engeller yüzünden odaklanamıyordum.
ama bundan kurtulmak sanıldığı kadar zor değilmiş..vitamin hapları ile destekli sağlam besinler yemelisin.yani besinlerini sağlam almalısın
ve tabi ki spor yapmalısın.
Aldığın besinler ve yaptığın spor, bir programa göre olmalı.
Daha sonra da kendini geliştirmek istediğin alanları bir kağıda yazmalısın.sonra da bunların ne kadarını yapabildiğin, onu engelleyen sorunların ne olduğunu vs. kağıda yazmalısın.Gerisi kolay...Çünkü kağıda yazılan herşey,zihindeki fırtınaların yakalanıp kağıda dökülmesi demektir.Çok daha rahat kontrol altına alabilirsinİster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
aslında bilmiyorum ama değişik birşeyler istiyorum . hayaım evin içinde bilgisayarın başında dalıp gitmekle geçiyor. eskiden bu çok güzeldi kendi kurduğum bir dünyam vardı ama şimdi bana sadece acı veriyor . kötü düşüncelerden başka bişey yok. kendi kendimi engelleğim saçma düşünceler . çok özlüyorum çocukluğumdakiş gibi gülmeyi internetle mizahi sitelre forumlara bakıyorum ama olmuyor eskisi gibi eğlendirmiyor . başka birşey istiyorm mesela dışarı çıkaıyorm arkadşım yoktur. tek çıkıyorum ama bulamıyorum hiçbirşey
Yorum
-
Planlayarak yaşa en ufak bir şey dahi olsa onu planla ve planladığın. Şekilde yap
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
İlk başta şu gelişmem gerek ve boş duruyorum düşüncesine kapılmayın.Hani bir yazarın sözü var ya, sizin işiniz yaşamak! insan boş duramaz...Boş kavramı zaten saçma gelir..Nefes alıp vermek bile bir iş yapmaktır..Bu biraz felsefeye giriyor elbet: ) ama şöyle bişey yapabilirdim.Bu psikiyatrların geçmişini araştırabilirdim? freud nasıl freud olmuş nedir onda ki gizem, rüya bilimlerine girerdim. bu tarz konuları daldan dala atlar gibi girerdim taaki ilgi alanıma tam girip beni içine çekene kadar.bilirsiniz kitaplar açıp romana girmeyene kadar o kalın ciltler insanı soğutur ya içine girmezsiniz ama bir okumaya başlayıp sizi sardı mı kitap bitmemsini içten dilersiniz...Siz de şuan tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz doğal olarak bu sıkıntı sizi bir şeylere itmek zorunda yaşam bu şekilde oluşuyor. eğer bu halinden memnun olursan mesala psikolog olursan ilerde deneyimsiz bilgisiz olursun.ama bu sıkıntı seni bir alana itiyor.Şuan bizimle konuşup kendi hakkında bilgi topluyorsun.Yolunu çizmek için gideceğin yönü bulmak için çabalıyorsun.İşte tam da burda sıkıntının işlevi giriyor devreye sıkıntı aslında insanı yeni biryol bulmaya itan etkendir....Orjinal yazı sahibi: Mervenur Taşer View Postaynen öyle . hep birşeyler eksik hissediyorum kendimde hiç birşey bilmiyorum sanki . psikoloji okuyorum 1 e yeni geçtimsiz olsanız ne yapardınız mesela
Ne yapmalıyım sorusu halen havada çünkü yapınızı bilmiyorum bilmediğim için gidip rafting yap diyemem
yapınızı bilirsiniz ve az cok neyi yönelmeniz gerektiğini bilmelisiniz.Eski konunuza göz gezdirdim.Birinden ayrılmışsınız, mesela onunla neleri konuşurdunuz neyi konuşmaktan haz alırdın? karşındaki insana neler yüklemiştin...cok mu konuştum
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
yok estaffurullah konuşmak fikir almak için yazdım zaten
Cİddiyim bilmiyorum resmen unuttum kendimi ne sevdiğimi bile bilmiyorum . genelde o konuşurdu ben dinlerdim yorum yapardım. müzik dinlerim. araştırmayı çok severim ama beni sarcak bişy bulmadım. oyunlardan bahsedrdik. benim istedğim daha çok bilgi gibi hani yaşıtlarımı gördüğüm zaman sanki herşey hakkında biligeri olan olgun insanlar bende onları yanında duran küçük kız çocuğu gibi hissediyorm. çok sessiz ve çekingenim asosyalim ama bir ortama gşirşnce yadırgamam . dışarı çıkmm evdeyim hep. okul ev tarzı yaşamımım var. eğlenmeyi gülmeyi severim ki onunla çok dalga geçerdik gülerdik herşeyle hastalığımızla bile . okumayı severim ama ne sevdiğimi bilmiyorum
yanlış anlmayn bazen insanlar dalga geçtiğimi düşüne bilirkler alakası yok ne sorunum vara yazıyorum .
Yorum
-
yok neden böyle düşüneyim ki ? size şu videoyu izletebilir miyim? kazanmanız gereken tek şey bakış açısı kendinizi baskılayıp huzursuz etmekten kurtulmanız gerekiyor. Sürekli kendinizi kalıplaştırıyorsunuz. sizin benimle dalga geçtiğinizi hiç düşünmez iken siz kendi aklınızda kurgulayıp benim yerime düşünüp ki yanlış empati kurup rahatsız ettiniz bile kendinizi işte bunu aşmalısınız.Yanlış empati ve huzursuz eden empati...bundan kurtulmanız gerek. Bakış açısı kazanmanız durumunda cok daha harika bir yaşam içinde olacağınıza düşünüyorum.Bu arada ben sadece fikirlerimi belirtiyorum.Akademik hiç bir şeyim yoktur...Sadece fikirlerimi belirtiyorum.
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum

Yorum