Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yardim , bi of çeksem (!)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen yardim , bi of çeksem (!)

Keşke çekebilsem.. Nefesi tam alamıyorum.

Merhaba arkadaşlar. 28 yaşında maalesef sıradışı biriyim. Sıradışı bir geçmişim ve hayatım oldu. En az 8 oscar alırdı. Oralara pek girmek istemiyorum çünkü çok uzun sürecek. Şimdi yazmaya başladım yine başladı. Baş dönme hissi, şakaklarımda basınç, yoğun karamsarlık, endişe ve kaygı, tam nefes alamama, bazı günler gün boyu sürüyor. Panik atak diye düşündüm başlarda ama değil. Arada bağırma ve çığlık hissi. Belirtileri söyleyeyim, bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Endişe ve kaygı duyma,
    Ensemde ve şakaklarımda basınç,
    Boyun kökünde hafif basınç,
    Tam nefes alamama,
    O biçim takıntı,

Gece geç saatlere kadar endişeden uyuyamama ( ne için endişelendiğimi bilmiyorum )
    Böyle bir heyecan, bağırma, hissi. Sanki hep bunları yaşıyacakmışım gibi oluyor. Bu anlattıklarım bazı günler oluyor ve bu iki gün boyunca sürekli sürüyor. Panik atak desem, iki gün bir insan nöbet geçirmez. Bu arada 1 aydır sigara içmiyorum, yemeği, Aburcuburu biraz fazla yiyorum. Onunla ilgili bir şey olabilir mi?

Şimdi, nasıl rahatlıyorum onu da yazayım.

En fazla ölürüm diyorum,
    Diyaframdan nefes alıp veriyorum,
    Beni güldürecek şeylere odaklanıyorum,
    Denizde sahile inip dalgaların kokusunu içime çekiyorum,
    Öyle etrafta kimse yoksa bağırıyorum.

Bu olay bende 1 yıl önce başladı sanırım. Komşum yanımda oğlunu bir anlık sinir ile kazayla vurdu ve öyle başladı. Ama iyi dayandım şimdiye kadar. Doktora git demeyin lütfen , aynı olayları yaşayan arkadaşlar var ise yada bu konularda bilgisi olan varsa onları dinlemek istiyorum.

Noluyor bana Şimdi..

Bence bir an önce doktora git daha fazla ilerlemeden bendede benzer şeyler oluyor +konsantrasyon bozukluğu+unutkanlik var sendede konsantrasyon bozukluğu+unutkanlik var mi

Yorum

anskiyete ise onuda gayet iyi bililrim

Yorum

Evet anksiyete bozukluğu dedi bana doktor depresyon ilaçları verdi bir ay kullandım daha kullanmıyorum şu an harikayımmmm demek isterdim :Tamam o yukarıda bahsettiğim fiziksel semptomlar olmuyor bende ama sadece iç sıkıntısı oluyor ..

Yorum

Azrail ile çok tanıştık o konuda sorun yok. Hemen bitecekse bunlar eyvallah. Benim sorunum farklı bir şey. Nedensiz sıkıntı.. İlaçların yan etkilerinden olabilir mi.

Yorum

Bende onlar yok yukarıda saydığım belirtiler vardı onlar da gitti şu an sadece günün belli saatlerinde nedensiz sıkıntı oluyor

Yorum

Kaygılarım işte, doktorların söyledikleri. İlk gittiğim gün güle oynaya adama dedim iç sıkıntısı oluyo bende strestli olduğum anlarda kesin depresyondasın dedi bastı bana antidepresanı oradan başladı, kendimi hasta psikolojisine soktum işte. Sonra cipralex denilen lanet ilacı kullandım, o da iç sıkıntımı arttırdı şimdi hepsini bıraktım. Yeşil reçeteli kafa ilacı verdi bana ativan bi de eferox eferoxu içmiyorum ativana devam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hesappp View Post
                Kaygılarım işte, doktorların söyledikleri. İlk gittiğim gün güle oynaya adama dedim iç sıkıntısı oluyo bende strestli olduğum anlarda kesin depresyondasın dedi bastı bana antidepresanı oradan başladı, kendimi hasta psikolojisine soktum işte. Sonra cipralex denilen lanet ilacı kullandım, o da iç sıkıntımı arttırdı şimdi hepsini bıraktım. Yeşil reçeteli kafa ilacı verdi bana ativan bi de eferox eferoxu içmiyorum ativana devam.
                Keyfin yerinde yani

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  Keyfin yerinde yani
                  Valla bilmiyorum ki içimdeki o sıkıntı yok oldu birden umarım cipralextendi şu anda iyiyim belkide yeşil reçeteli ativan Keşke hep böyle mutlu olsak dimi ) iyiyim iyiim bi cuara yakım

Yorum

az önce bi müşteri dedi bana bazen içimden belime 14 lüyü takıp marjinal örgütleri kurşunlamak geliyor falan bir şeyler anlattı ben okb yim dedi biraz canım sıkıldı ama yine düzeldim

Yorum

İlginç bir mutluluk

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İçimdeki sıkıntı gitti diye mutluyum yoksa bi sorunum yoktu her zamanki şeyler. Basit ileriye dönük kaygılar. Beni o cipralex sıkıntıya sokmuştu Anı yaşıyorum da nasılsa bir gün ölecez oh telf. Parası yok, su parası yok, internet yok, kredi borçları yok, bakım masrafları yok, sıkıntı yok on numara

Yorum

Insanın içindeki sıkıntı gittiği zaman ister istemez mutlu olur. Bunun manik depresif ile bir alakası yok bence. Çünkü manik depresif dediğimiz şey. Insan mani de çok neşeli olur, üretken, konuşkan,cesur olur ve aynı zamanda çok çabuk sinirlenir. Ayrıca mani 1 ve 6 ay sürebilir, öte yandan depresiflikde öyle, hezeyanlar belirir, halisilasyonlae görülür, kendini çok önemli biri zanneder. Bir peygamber, kurtarıcı vb.

Bu forumda olan insanların bir çoğunun maalesef psikolojisi iyi durumda değil, ondan ötürü bir konu hakkında görüşlerimizi belirtirken yanlış yönlendirmeme adına biraz daha dikkatli olmamızı rica ediyorum sevgiler.

Yorum

İşleniyor...
                          X