Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cuma namazında panik atak geldi :( camiye de mi gidemicez artık yeter yaaa ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cuma namazında panik atak geldi :( camiye de mi gidemicez artık yeter yaaa ...

son 1 senedir en arka safda namaz kılıyorum. daha önceleri hep en önde ben olurdum . şimdi ise son safda bile sorun yaşıyorum. neyse gittik cumaya hoca vaazı bitirdi birden ayağa kalktık kalabalık beni tedirgin etti ve öksürük (lanet şey) başladı . kapıdan dışarı çıktım hemen geçti. yani benim panikatak 10 saniyede geçiyor ama bıktım ya hu bıktım beeee :RpS_crying::RpS_crying::

nedir benim bu insanlarla alıp veremediğim, boğazım düğümleniyor öksürüyorum.

çarşıda,pazarda,avm,de bir şey olmuyor.

cami,hastane,misafirlikte,sorun oluyor :RpS_crying:

inanın bana camide veya hastane 1 tane insan olmasa hiç sıkıntı değil her yere giderim ama insan olunca ne oluyor anlamıyorum )

doktor yardımı hiç almadım , tedirginim .

doktor yardımı almaktan tedirginim zaten

Yorum

Kardeş, ne yap ne et doktor yardımı al.
      Aksi takdirde, bu sorun büyüyebilir. Yani, bugün 10 saniyede geçiyorsa, yarın bu süre daha da uzar.Daha da fazla acı çekersin.
      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
      Malcolm X

Yorum

Mademki bu denli sorun yasiyorsunz iyi bi doktor yardimi alin ve namazi hersey duzelene kadar evde kilin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siriusA View Post
          Mademki bu denli sorun yasiyorsunz iyi bi doktor yardimi alin ve namazi hersey duzelene kadar evde kilin
          cuma namazı evde kılınmaz kardeş bilgilendirme yapayım dedim

Yorum

Allah kabul etsin kardeşim. Havadar yerlere, çıkışa yakın yerlere otur. Yazın açıkta hasırda kıl.
            Orjinal yazı sahibi: IIFreeStyleII View Post
            son 1 senedir en arka safda namaz kılıyorum. daha önceleri hep en önde ben olurdum . şimdi ise son safda bile sorun yaşıyorum. neyse gittik cumaya hoca vaazı bitirdi birden ayağa kalktık kalabalık beni tedirgin etti ve öksürük (lanet şey) başladı . kapıdan dışarı çıktım hemen geçti. yani benim panikatak 10 saniyede geçiyor ama bıktım ya hu bıktım beeee :RpS_crying::RpS_crying::

nedir benim bu insanlarla alıp veremediğim, boğazım düğümleniyor öksürüyorum.

çarşıda,pazarda,avm,de bir şey olmuyor.

cami,hastane,misafirlikte,sorun oluyor :RpS_crying:

inanın bana camide veya hastane 1 tane insan olmasa hiç sıkıntı değil her yere giderim ama insan olunca ne oluyor anlamıyorum )

doktor yardımı hiç almadım , tedirginim .

Yorum

İşleniyor...
            X