Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Eski bayram tadlarından bahsedenler acaba kaç yıl öncesinin bayramlarından söz ediyor merak ediyorum.
Eski bayramlar mı yoksa çocukluğunuzun bayramları mı? hangisi?
çok doğru bir noktaya temas ettin arkadaşım; bence cevap çocukluğumuzun bayramı olmalı hastalıksız,üstümüzde hiçbir sorumluluğun olmadığı o günlerin bayramı
çok doğru bir noktaya temas ettin arkadaşım; bence cevap çocukluğumuzun bayramı olmalı hastalıksız,üstümüzde hiçbir sorumluluğun olmadığı o günlerin bayramı
bayram olsa ne olur olmasa ne olur. ben zaten aile eş dost akraba ziyaretlerini yapıyorum + haftanın 3 günü mezarlık ziyareti ekstra ne olabilir ki başka tatlı ile aram yok et zaten yemem eeee bayram benim neyime dicem de senin konunla akraba olucak çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı bunalım tavan yaptı.
Bayram bizim neyimize ? Zor çok zor...Bu toplumda yaşamak inanılmaz derecede zor.
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum